سلام.به نظر من تفاوت تصویر 9704 با 9705 قابل احساس .هم از لحاظ کنتراست وهم از نظر نور < bright pro > تصویر 9705 واقعا عالیه.
سلام.به نظر من تفاوت تصویر 9704 با 9705 قابل احساس .هم از لحاظ کنتراست وهم از نظر نور < bright pro > تصویر 9705 واقعا عالیه.
سلام لطفا قیمت بدون گارانتی 9704 را اعلام فرمایید با تشکر
با سلام خدمت دوستان گرامي نميدونم اين خبر قديميه يا نه ولي 9705 با گارانتي موجوده و همه نمايندگيها دارن 40 اينچ 3150000و 46 اينچ 4350000 با تشكر
[/COLOR]دوستان لطفا کسانی که از تلویزیون های سه بعدی فلیپس اطلاع دارند در این بحث ما رو راهنمایی کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
ضمنا دوستان لطفا قیمت این مدل سه بعدی تلویزیون فلیپس 58pfl9955h اینچ وهمچنین تلویزیون سه بعدی 46pfl8605h و 52PFL8605Hاینچ فلیپس و 46PFL9705Hسه بعدی {دوستانی که در تهران هستن لطفا حتمی کمک کنند وگرنه ما در شهرستان بدلیل نبودنما یندگی فلیپس در شهرستان هر قیمتی که فرشنده بدهد باید بپردازیم} لطفا اگر امکان داره تلفن چند تا از نمایندگی های فلیپس در تهران رو برام بزارید تامن بتونم قیمت بگیرم وگرنه در شهرستان فروشنده هر قیمتی بگه ما باید پرداخت کنیم
Last edited by hamidrezars; 04-02-2011 at 22:52.
سلام به همه.
من 4 سال پیش یه tv از Philips دیدم.شیفتش شدم.واقعا عالی بود.الانم که مدلای جدیدش اومده.
من خیلی مطالعه کردم ولی فقط گیج تر شدم.تو cnet گفته بود 3d performance تلویزیون philips اصلا خوب نیست.
یا اینکه توی rating الان LG بالاترین بود.
یه کم ترسیدم برم سمت philips.دوستان راهنمایی کنین.واقعا ممنون میشم.
یه چیز دیگه،internet tv استفاده کرده کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-من توصيه ميكنم كمي وقت بگزارين ونظرات يوزرها رو هم بخونيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
کسی خبر داره که مدل 9705 بدون گارانتی هم توی بازار هستش یا خیر ؟؟
دوستان مطلع یک سوال میخواستم بدونم که این تلویزیون های سه بعدی فلیپس مشکل کراس تاک داره یا نه چونکه یکی از کاربران همین سایت می گفت : تنها تلویزیونهای سه بعدی پاناسونیک مشکل کراس تاک نداره
Last edited by hamidrezars; 05-02-2011 at 16:34.
-بله ذكر شده در رويو ها ميتونيد بخونيد قسمت 3D picture quality on Philips 9705H:
-به هر صورت تكنولوژي پلاسما در اين زمينه بهتر كار ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظررتون راجب مدل 5604 سایز 52 چیه لطفا قیمت را بگین
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
نظررتون راجب مدل 5604 سایز 52 چیه لطفا قیمت را بگین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)