WOW!!
حالا فعلا نمیشه این ساب و آمپ مخصوصش رو نخرید و مثلا 6 ماه دیگه خرید؟
منظورم اینه فعلا این سیستمی رو که پیشنهاد کردید بدون ساب بگیرم و اولین پولی که دستم آمد، ساب و آمپش رو بخرم؟؟
ممنون
WOW!!
حالا فعلا نمیشه این ساب و آمپ مخصوصش رو نخرید و مثلا 6 ماه دیگه خرید؟
منظورم اینه فعلا این سیستمی رو که پیشنهاد کردید بدون ساب بگیرم و اولین پولی که دستم آمد، ساب و آمپش رو بخرم؟؟
ممنون
سلام
چرا نميشه،هيچ كاري نشد نداره
راستي اگر بخواهي براي استيج عقب به جاي جلو اسپيكر بگيري هم ميتوني از اسپيكر گرد كلاريون مدل
SRE 1721 R استفاده كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=hamidR15;5627768]سلام دوست من
ورودتون رو به p30 World تبريك عرض ميكنم.
چون امپدانس پخش شما بين 8-4 اهم جهت درايو اسپيكرها هست،و p963 امدانس 2 اهم داره احتمال آسيب ديدن پخشتون وجود داره.پس بهتره يه آمپ مناسب تهيه بفرمائيد.
در مورد صداي اين اسپيكر هم خدمتتون عرض كنم، دوتن از دوستان اين اسپيكر رو تهيه كردند و منتظريم نتيجه رو برامون گزارش بفرمايند.البته در صدد تهيه آمپليفاير هستند.
در مورد تيزي صدا غير از جنس تيوترهاو ....بيشترين مشكل كه باعث ديستورت شدن صدا يا همون به نوعي جيغ بودن صدا يكي به خاطر خوب درايو نشدن اسپيكر ميتونه باشه.يا كمبود برق مناسب جهت راه اندازي آمپليفاير،همينطور عدم نتظيم مناسب سيستم و....
در انتها خدمتتون توصيه ميكنم براي اينكه ديگر دوستان هم بتونن شما رو راهنمائي نمايند سوالات خود رو تو اين تاپيك مطرح نمائيد.
ممنون از راهنمایی تون اقا حمید
فرمایشتون کاملا درسته
اگه به باند 2 اهم را به یه پخش 4 اهم وصل کنیم امکان اسیب دیدن پخش زیاده
برا همین من انتخوابم را عوض کردم و t595 راگرفتم
صداش خوبه همونی بود که میخواستم
سلام،خواهش ميكنم
مبارك باشه،ليميتد گرفتيد؟چند؟با چه آمپهائي داريد درايو ميكنيشون؟
مرسی
باند را خریدم 130.گارانتی نداره.طرف میگفت ما هیچ کدوم از باندامون گارانتی نداره فقط امپ هامون گارانتی دارن.کلی هم گشتم دانباله یه با گارانتیش ولی اصلا پیدا نکردم.البته برچسب jblرو باندا هست.
حالا ممکنه باند ها اصل نباشن؟تقلبی داره این مدل؟در هر حال ما که خریدیم ولی فکر نکنم تقلبی باشه چون صداش عالیه
امپ هم فعلا قصد ندارم ببندم
بی خیال!! لیمیتد رو بدون آمپ آوردین بالا؟!دو روز دیگه معلوم نیست آمپلی پخشتون سالم باشه.برید زودتر یه آمپلی درست و حسابی بگیرید.اونوقت اینجوری صداش در میاد؟
این لیمیتد یه آمپلی 4 کانال خیلی قوی میخواد یا دو تا آمپلی که یکیش نسبتا قوی باشه و اون یکی قوی!
Last edited by cyber861; 27-11-2010 at 18:14.
ببخشید فوضولی میکنم
یعنی با آمپ دو کانال جواب نمیده؟؟؟![]()
برای p963 هم باید آمپ 4 کانال تعریف کرد؟؟![]()
سلام دوست من،چرا فضولی؟
کاملا درسته،راه انداختن لیمیتد کار هر کسی نیست،آمپ نر میخواهد و مرد کهن.
963 خیر با 100-120 وات درایو میشه.
منظورتون را نمی فهمم یعنی میگید ممکنه امپلی پخشم بسوزه.
حالا اگه بخوام یه امپ بخرم چی باید بخرم ؟قیمتش چنده؟خودم 150-200 برا امپ در نظر دارم.
بابت راهنمایی هاتون ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)