دوست گرامی سلام.
برای استفاده بصورت عادی و با ایجاد کانکشن توصیه میکنم که این مطلب (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) رو مطالعه کنید.
اما اگر می خواهید که مودمتون اتوکانکت باشه و ........... برای اطلاعات بیشتر و تکمیلی به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید . بصورت تصویری البته به اختصار توضیح داده شده. اگر هم مشکلی پیش اومد
شماره خودتون رو بصورت پیغام خصوصی برام بگذارید تا من با شما تماس بگیرم.
حق باشما هستش. اگر من اشتباه نکنم شما کاربر شهر یزد باید باشید.
من متاسفانه خیلی نمیتونم در ارتباط با یزد اظهار نظر بکنم چون من اطلاعات کمی هم که دارم .................
به محض اینکه اطلاعات بیشتری به دست آوردم خدمتتون عرض میکنم .
بله دوست عزیز . من که عرض کردم دلایل متعددی میتونه داشته باشه.................. بطور مثال اگر شما بعد از اجرای فیلتر شکن به قسمت tools/ internet option/ connection بروید و روی دگمه lan setting بروید و یا اینکه بر روی اسم کانکشنتون کلیک کنید و بعد دگمه setting رو بفشارید میبینید که روی در قسمت proxy server عددی بصورت آی پی ذخیره شده است ..................
دلیل مشکل چیه؟
مشکل اینجاست زمانی که ........................
امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه. البته ممکنه مشکل بازهم چیز دیگه ای باشه اما قبول کنید که همه دلایل رو نمیشه با این مجال و وقت کم توضیح داد .
اگر مشکل حل نشد بفرمائید تا موارد دیگه رو هم عرض کنم .
جز اینکه بگم شرمنده ام حرف دیگه ای ندارم.................... و این حق رو به من بدید که همه اطلاعات گروه رو نداشته باشم .
با همه اینها از اینکه اطلاعاتم کم بوده و تلاشی برای بدست آوردن اطلاعات موثق تر و جدید تر نکردم از شما معذرت میخوام .
یا حق