تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 228 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوست خوبم این مشکل دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اما در ارتباط با آدرسی که شما مد نظرتون هست باید عرض کنم که کشور ما مورد تحریم قرار گرفته و خیلی از شرکت های بزرگ آمریکائی اجازه دسترسی به نرم افزارها و حتی دانلود بعضی از درایورهاشون رو به IP های ایران نمیدن. برای اینکه مشکل شما حل بشه توصیه ام اینه که از سایت های معتبری مثل همین سایت و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت دانلود نرم افزار فلش استفاده کنید و یا اینکه میتونید از فیلتر شکن ها ویا نرم افزارهای تغییر IP استفاده کنید تا اونها رو به اشتباه بیندازید. اگر هم براتون سخته لطفاً برام پیغام خصوصی بزارید تا این نرم افزار رو براتون ایمیل کنم.

ممنون از جوابی که دادین...ولی من خدمتتوت عرض کردم موقع باز کردن صفحات وب !!!!!حتی gmail !!!!! وگرنه این که شرکت adobe کشور ما رو تحریم کرده خودم اطلاع دارم...لطفاً این سه تا عکس جدید را در نظر بگیرید،( البته سومی رو امروز برای اولین بار خودم دیدم )و جواب کامل تری بدین که منو قانع کنه.ولی این طور که به نظر میاد به دلیل load بالا روی ------ سرور ISP جواب لازم را برای باز کردن صفحات داده نمیشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mrr; 28-12-2011 at 00:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود.
    دوست عزیز نظرتون راجبه این خبر چیه؟

قائم مقام شرکت پیشگامان محتوی گسترازصادرات پهنای باند بین الملل از ایران به افغانستان خبر داد و اعلام کرد: قرار است مازاد مصرفی پهنای باند داخل به این کشور صادر شود.
    وحید محمدی در گفت وگو با موبنا در پاسخ به این پرسش که ایران خود با کمبود پهنای باند مواجه است بر همین اساس چگونه قصد دارد در این حوزه صادرات انجام دهد، اظهار داشت:پیشگامان دارای شبکه فیبر نوری است و به همین دلیل حق دارد مازاد مصرفی داخل را به سایرکشورها صادر کند.
    وی گفت: کشور افغانستان از جمله کشورهایی است که قصد داریم مازاد پهنای باند خود را به این کشور صادر کنیم.
    محمدی افزود: قرار است پیشگامان تا حدی پهنای باند وارد کند که نیاز داخلی را کاملا مرتفع کند و ما بقی را به کشورهای دیگر صادر کند.
    وی خاطرنشان کرد: پیشگامان پهنای باند را تا مرز ایران می آورد، ولی نمی تواند آن را توزیع کند برهمین اساس آن را به مخابرات واگذار می کند و مجددا از مخابرات آن را می خرد.

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

دوستان من تمام ISPهای معروف از جمله شاتل،پارس آنلاین،صبانت،مخابرات و ... رو تست کردم و الان هم حدود 1سالی میشه که از نماینده پیشگامان در شیراز ADSL و هم وایرلس گرفتم و بجرات میتونم بگم که از لحاظ کیفیت و پایداری سرویس واقعا حرف نداشته و نسبت به بقیه شرکتا عالی عملکرده و من واقعا راضی هستم. البته کمبود هایی هم بوده مثلا بخش پشتیبانی 24ساعته نیست و فقط از 7تا20 حضور دارند... ولی بطور کلی حداقل در شیراز عالی عمل کرده و من برای بسیاری از دوستانم در سطح شهر از پیشگامان گرفتم که اکثرا راضی هستند.

در آغاز فعالیت bandehkhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب بنده خدا من سوال دارم از شما من الان میخوام سرویس پیشگامان رو تو شهرمون سمنان بگیرم.قبلا من از شرکت دیگه ای سرویس میگرفتم تا جایی که اطلاع پیدا کردم بیاد مودمم رو کانفیگ کنم برای اینکار این شرکت 15000 تومن میگیره که خیلی زور داره امکان داره راهی به من نشون بدید تا بتونم خودم نسبت به کانفیگ کردن مودمم اقدام کنم و این هزینه رو ندم.
    دوست گرامی سلام.

برای استفاده بصورت عادی و با ایجاد کانکشن توصیه میکنم که این مطلب ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو مطالعه کنید.

اما اگر می خواهید که مودمتون اتوکانکت باشه و زمانی که مودم رو روشن میکنید بلافاصله به اینترنت متصل بشید باید وارد تنظیمات مودمتون بشید و اون رو به اطلاح کانفیگ کنید.

اگر تجربه قبلی داشته باشید خیلی کار سختی نیست. کافیه که شما تو آدرس بار اکسپلوررتون آی پی مودمتون رو وارد کنید . از اونجائی که مودمهای زیادی داخل بازار موجوده و هر مودمی تنظیمات مخصوص به خودش رو داره نمیشه یک آموزش کلی داد اما کلیت کار تقریباً در اکثر مودمها مثل همه .در اکثر مودمها آی پی 192.168.1.1 آی پی پیشفرض یا دیفالت مودمها هستش. پس از وارد کردن این آی پی در اکسپلورر یا هر برازر دیگه از شما یوزرنیم و پسورد مودم رو میخواد که تو بیشتر مودمها user = admin و pass = admin یعنی هم یوزرنیم و هم پسورد رو admin وارد میکنیم . پس از اینکه وارد تنظیمات مودم شدید باید اکانت خودتون رو داخل تنظیمات مودم بسازید . که باید نوع کانکشن ( encapsulation) رو pppoe انتخاب کنید و در قسمت virtual circuit داخل کادر (vpi) رو عدد صفر و (vci) رو عدد 35 قرار بدید. به مابقی تنظیمات دست نزنید که اشتباهی رخ نده . حالا save رو کلیک کنید و اجازه بدید تا مودمتون یک بار ریست بشه . بعد از بالا آمدن مودم شما به اینترنت وصل خواهید بود. برای اطلاعات بیشتر و تکمیلی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید . بصورت تصویری البته به اختصار توضیح داده شده. اگر هم مشکلی پیش اومد شماره خودتون رو بصورت پیغام خصوصی برام بگذارید تا من با شما تماس بگیرم.

البته منظور من از پاسخ دادن مجدد، لج و لجبازی نیست ، اما فقط میخواستم به شما بگویم که،در روزهای ابتدایی که به دفتر پیشگامان مراجعه میکردم ، بعد از تحویل مودم و کارهای دیگر، از فردی که مودم را به من تحویل داده بود،پرسیدم برای دیدن گزارش کارکرد به چه نشانی مراجعه کنم که همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به من دادند و توضیح دادند که در پایین صفحه (نسخه قدیمی سایت) لینکی قرار دارد که میتوانید از آن گزارش کارکرد را ببینید ، پس من حق دارم که این سایت را به عنوان سایت اصلی بشناسم و به اشتباه به آن مراجعه نکرده ام.
    حق باشما هستش. اگر من اشتباه نکنم شما کاربر شهر یزد باید باشید. من متاسفانه خیلی نمیتونم در ارتباط با یزد اظهار نظر بکنم چون من اطلاعات کمی هم که دارم مربوط به سرویسهای تهران میشه. اما باید عرض کنم که سایت pishgaman.net سایت جدید شرکت هستش که تا اونجایی که من میدونم کارکرد voip ( تلفن بین الملل) و adsl رو میتونید تو این سایت ببینید . البته آدرس دقیقش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به محض اینکه اطلاعات بیشتری به دست آوردم خدمتتون عرض میکنم .

ولی من خدمتتوت عرض کردم موقع باز کردن صفحات وب !!!!!حتی gmail !!!!! وگرنه این که شرکت adobe کشور ما رو تحریم کرده خودم اطلاع دارم...لطفاً این سه تا عکس جدید را در نظر بگیرید،( البته سومی رو امروز برای اولین بار خودم دیدم )و جواب کامل تری بدین که منو قانع کنه.ولی این طور که به نظر میاد به دلیل load بالا روی ------ سرور ISP جواب لازم را برای باز کردن صفحات داده نمیشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله دوست عزیز . من که عرض کردم دلایل متعددی میتونه داشته باشه. ببینید این مشکل بیشتر وقتها زمانی رخ میده که شما از یک فیلتر شکن مثل نرم افزار " u " که به نام ( ultra surfe) میشناسینش یا free gate استفاده میکنید علاوه بر اینکه خود نرم افزار اجرا میشه و ارتباط شما رو با سرور خودش در کشور مقصد برقرار میکنه ، یک پراکسی هم روی کانکشن موجود در اینترنت آپشن شما ایجاد میکنه بطور مثال اگر شما بعد از اجرای فیلتر شکن به قسمت tools/ internet option/ connection بروید و روی دگمه lan setting بروید و یا اینکه بر روی اسم کانکشنتون کلیک کنید و بعد دگمه setting رو بفشارید میبینید که روی در قسمت proxy server عددی بصورت آی پی ذخیره شده است .

تا اینجای کار مشکل خاصی وجود نداره. اما این ------ به دلیل تداخلاتی که بوجود میاره باعث میشه بعضی از سایتها باز نشن و اون ایرادی رو که شما میفرمائید بگیره. اما مسأله مهمتر وقتی بوجود میاد که شما از این نرم افزار استفاده نمیکنید و خیلی از سایتها همچنان مشکل دارند.

دلیل مشکل چیه؟

مشکل اینجاست زمانی که این نرم افزار رو میبندیم ازمون سئوال میکنه که internet explorer را ببندم یا نه. خیلی از کاربرها جواب خیر رو به این نرم افزار میدن . در این موارد چون اینترنت اکسپلورر بسته نشده پس قسمت ------ سرور هم ریست نشده و اون ------ ست شده توسط نرم افزار هنوز روی کانکشن ما وجود داره. ویا حتی گاهی هم با اینکه در زمان بسته شدن نرم افزار ما اجازه بستن explorer رو هم بهش میدیم اما نرم افزار قادر به حذف ------ ها از روی کانکشن ما نیست برای رفع این مشکل کافیه که فقط تیک proxy server رو بصورت دستی برداریم.

امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه. البته ممکنه مشکل بازهم چیز دیگه ای باشه اما قبول کنید که همه دلایل رو نمیشه با این مجال و وقت کم توضیح داد . اگر مشکل حل نشد بفرمائید تا موارد دیگه رو هم عرض کنم .

درود.
    دوست عزیز نظرتون راجبه این خبر چیه؟
    جز اینکه بگم شرمنده ام حرف دیگه ای ندارم. گروه پیشگامان شامل 26 شرکت میشه که هر کدوم فعالیتهای مختص به خودشون رو دارند . قبول بفرمائید که حتی مدیر عامل یک شرکت هم نسبت به شرکت خودش تو همه موارد اشراف کامل نداره وای به حال من که یک کارمند عادی یکی از شرکتها هستم و این حق رو به من بدید که همه اطلاعات گروه رو نداشته باشم . کما اینکه تو خبر هم بود که پیشگامان در مبادی ورودی کشور پهنای باند رو به مخابرات میفروشه و نمیتونه خودش وارد کشور بکنه . با همه اینها از اینکه اطلاعاتم کم بوده و تلاشی برای بدست آوردن اطلاعات موثق تر و جدید تر نکردم از شما معذرت میخوام .

یا حق

5. 4 کاربر از bandehkhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست گرامی سلام.
    برای استفاده بصورت عادی و با ایجاد کانکشن توصیه میکنم که این مطلب ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو مطالعه کنید.
    اما اگر می خواهید که مودمتون اتوکانکت باشه و ........... برای اطلاعات بیشتر و تکمیلی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید . بصورت تصویری البته به اختصار توضیح داده شده. اگر هم مشکلی پیش اومد شماره خودتون رو بصورت پیغام خصوصی برام بگذارید تا من با شما تماس بگیرم.
    حق باشما هستش. اگر من اشتباه نکنم شما کاربر شهر یزد باید باشید. من متاسفانه خیلی نمیتونم در ارتباط با یزد اظهار نظر بکنم چون من اطلاعات کمی هم که دارم ................. به محض اینکه اطلاعات بیشتری به دست آوردم خدمتتون عرض میکنم .
    بله دوست عزیز . من که عرض کردم دلایل متعددی میتونه داشته باشه.................. بطور مثال اگر شما بعد از اجرای فیلتر شکن به قسمت tools/ internet option/ connection بروید و روی دگمه lan setting بروید و یا اینکه بر روی اسم کانکشنتون کلیک کنید و بعد دگمه setting رو بفشارید میبینید که روی در قسمت proxy server عددی بصورت آی پی ذخیره شده است ..................
    دلیل مشکل چیه؟
    مشکل اینجاست زمانی که ........................
    امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه. البته ممکنه مشکل بازهم چیز دیگه ای باشه اما قبول کنید که همه دلایل رو نمیشه با این مجال و وقت کم توضیح داد . اگر مشکل حل نشد بفرمائید تا موارد دیگه رو هم عرض کنم .
    جز اینکه بگم شرمنده ام حرف دیگه ای ندارم.................... و این حق رو به من بدید که همه اطلاعات گروه رو نداشته باشم . با همه اینها از اینکه اطلاعاتم کم بوده و تلاشی برای بدست آوردن اطلاعات موثق تر و جدید تر نکردم از شما معذرت میخوام .
    یا حق
    ای کاش در 10-15 باری که به پیشگامان زنگ زدم ، فقط یکیشون به باادبی شما بودن و یه کم منطق داشتن.
    اگه فقط یه نفر مشکلم رو حل می کرد (یعنی سرعت شبانه ام رو از 30 به 60 کیلوبایت تغییر میدادن (سرویس 1 مگ)) ، احتمالا توی پیشگامان می موندم.

7. 2 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای کاش در 10-15 باری که به پیشگامان زنگ زدم ، فقط یکیشون به باادبی شما بودن و یه کم منطق داشتن.
    اگه فقط یه نفر مشکلم رو حل می کرد (یعنی سرعت شبانه ام رو از 30 به 60 کیلوبایت تغییر میدادن (سرویس 1 مگ)) ، احتمالا توی پیشگامان می موندم.
    من دیروز تو اصفهان نمایشگاه بودمم علت سرعت پایین رو ازشون پرسیدم گفتن که بخاطر افزایش میزان مشتری هاست ! و دارن تجهیزات جدید نصب میکنن و ازین حرفا ولی خوب اعتباری به حرفشون نیست ! تو ایران باید هرچند ماه از این آی اس پی به اون آی اس پی پرید ... عادیه دیگه .

9. 4 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت bandehkhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان عزیزم درود بر شما.

یزدان را سپاس که بالاخره این مشکل اساسی من حل شد و من از حالت کاربری آزمایشی خارج شدم . اگر توفیق بشه سعی میکنم که زود به زود با دوستان ارتباط برقرار کرده تا باهم تعامل بهتری داشته باشیم.
    از مسئولین سایت هم تشکر میکنم که مدت زمان کاربری آزمایشی رو طولانیش نکردن.

قبل از هر چیز فرا رسیدن سال نو میلادی رو به همه هموطنان مسیحی خودم تبریک میگم و میلاد حضرت عیسی (ع) رو هم به پیروان همه ادیان و جویندگان حق تبریک عرض میکنم .
    ولادت امام موسی کاظم (ع) هم به شیعیان عزیز تبریک میگم.

خوب دیگه حالا بریم سر اصل مطلب :

امیدوارم که لایق این لطف دوست گرامی خودم باشم. راستش رو بخواهید فکر میکنم که مودب بودن یکی از وظائف اصلی همه آدمهاست و اشخاصی که بواسطه شغلشون با مردم سروکار دارند اهمیت این وظیفه براشون دو چندان میشه . از خدا میخوام کمکم کنه که واقعاً این طور باشم نه اینکه خدای ناکرده ریا کنم .

راستش رو بخواهید خیلی از همکاران من انسانهای مهربان و خوش اخلاقی هستند ، اما متاسفانه تو کشور عزیزمون هنوز آموزشهای لازم برای برقراری ارتباط مناسب با ارباب رجوع و اصولا فرهنگ مشتری مداری خیلی وجود نداره و امثال من هم از اونجائی که آموزش کافی و لازم رو ندیدیم ، بصورت ناخودآگاه و غیر عمدی ، بدون اینکه خودمون متوجه باشیم گاهی ممکنه خطاهائی بکنیم که دوستای خوبی مثل شما رو از خودمون برنجونیم . اما واقعاً نیت ما این نبوده ونیست. هر آدمی ممکنه حتی از دست اعضای خانواده خودش هم برنجه با اینکه اونها هیچوقت بد آدم رو نمیخواهند . گاهی سوء تفاهم ها به دلیل عدم درک متقابل و یا عدم تطابق علم و تجربه ما و دیگران رخ میده.

با همه این احوال اگر از جانب همکاران من خدای نکرده بی احترامی و یا کم احترامی رو متحمل شدید من از طرف همکاران خوبم از شما معذرت خواهی میکنم .

در ارتباط با قسمت دوم فرمایشات شما هم باید عرض کنم که کم شدن سرعت شبانه یک عمل تعمدی نیست و نمیشه سرعت یک نفر رو زیاد تر و سرعت یک نفر دیگه رو کم تر کرد. بیایید کمی منطقی به این مسئله فکر کنیم . پهنای باند کشور ما محدوده. ببائید فرض کنیم که تو کشور ما 20gbp/s پهنای باند وجود داشته باشه. و تمام این پهنای باند رو فقط به یک شرکت به اسم مثلاً " اینترنت فردا " بفروشند و این شرکت محترم حدود 50.000 نفر کاربر داشته باشه . سرعت همه این کاربها رو هم 1mbp/s تعیین کنند . در حالت عادی قاعدتاً پهنای باند این شرکت باید کم هم بیاد . 20 گیگا بیت یعنی 20.000 مگابیت و اگر این مقدار پهنای باند رو تقسیم بر 50.000 نفر کاربر بکنیم به هر نفر 0.4 مگابیت یا به عبارتی 400kbp/s میرسه ولی چون در روز تعداد افرادی که با اینترنت کار میکنند به دلیل اینکه خیلی از مردم تو خیابان، محل کار ، مدرسه، دانشگاه و ... هستند پس نمیتونند از اینترنت خودشون استفاده کنند و به همین دلیل این پهنای باند به همه میرسه . اما شبها چه اتفاقی می افته؟ از ساعت 7 الی 12 شب به تناوب به کاربرهای اینترنت اضافه میشه و کاربرهای عادی اینترنت برای رفع نیازهای روز مره از اینترنت استفاده میکنند و خیلی از اونهائی هم که در طی روز از اینترنت استفاده کردند دیگه نیازی ندارند و عملاً باز هم پهنای باند تقریباً به اندازه کافی وجود داره ضمن اینکه از پهنای باند شیر شده هم نباید صرف نظر کرد. اما میرسیم به قسمت غم انگیز ماجرا . از اونجائی که اکثر دوستان کاربر اینترنت تمایل به وبگردی ( شما بخوانید دانلود ) رایگان دارند و مایل نیستند از پهنای باند عادی روزانشون چیزی کم بشه و به اصطلاح اون رو برای روز مبادا نگه میدارند، شبها همه برای دانلود کردن به شبکه اینترنت حجوم میارند و حتی خیلی از کاربرها که حرفه ای تر هم شده اند سیستم رو تنظیم میکنند که سر ساعت مقرر شروع کنه به دانلود کردن از اینترنت و خودشون با خیال راحت به استراحت پرداخته و می خوابند .اگر اجازه بدید برای روشن شدن بهتر مسأله من یک مثال بزنم. شما فرض کنید که یک منبع آب مثلا 2000 لیتری دارید و به این منبع تعداد زیادی شیر آب وصل هستش. اگر فرض کنیم 10 نفر همزمان بخواهند از این شیرها برای استحمام استفاده کنند به اندازه کافی به همه آب میرسه و میتونند استفاده کنند. اما اگر بطور همزمان 2000 نفر بخواهند از این منبع استفاده کنند و تمامی شیرها رو باز کنند ، خدائیش به من بگید چه اتفاقی می افته ؟؟؟ غیر از اینه که حتی برای نوشیدن آب و پر کردن یک لیوان هم باید مدتها منتظر بمانند تا قطره قطره این لیوان پر از آب بشه و نوش جان کنند؟ حالا برگردیم به همون شرکت اینترنتی محترم خودمون . شما فرض کنید که فقط دو سوم از کاربرانش به اینترنت وصل بشن و بخوان دانلود کنند ، چه اتفاقی می افته؟ تازه این روهم در نظر بگیرید که من گفتم کل پهنای باند کشور رو به این یک شرکت بدیم و همه شرکتهای دیگه تعطیل بشوند. دو سوم از 50.000 کاربر 33.000 نفر میشوند و اگر کل پهنای باند رو تقسیم به این تعداد کنیم به هر نفر حدود 600kbp/s میرسه . این توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم تو شرایط آرمانی هستش یعنی اینکه کل پهنای باند کشور رو به یک شرکت فرضی با تعداد کاربرانی به مراتب کمتر از حتی یک شهر کوچک دادیم باز هم این اتفاق افتاد حالا حساب کنید که داخل کل کشور چند میلیون کاربر اینترنت داریم و پهنای باند کل کشور رو تقسیم بر تعداد کاربران کنید خودتون متوجه میشید که چه اتفاقی می افته .

این رو هم اضافه کنم که بعضی ها فکر میکنند که شرکتها پهنای باند رو عمداً کم می کنند . باید عرض کنم که شرکتها وقتی پهنای باند رو خریداری میکنند چه استفاده بشه و چه استفاده نشه هیچ فرقی نمیکنه و یک میزان هزینه می کنند و اگر حتی استفاده هم نشه از دستشون میره پس شرکتها خیلی هم خوشحال میشن که تمام پهنای باندشون رو به مشترکینشون بدن تا رضایت اونها رو جلب کنند و اگر میبینید که شرکتی کندی سرعت داره ، اگر مشکل نویز داخلی منازل وجود نداشته باشه و مشکل پهنای باند باشه دلیلش اینه که پهنای باند اون شرکت پر شده و از اونجائی که خریداری کردن پهنای باند از زیرساخت یک فرایند بسیار زمان بر ( حتی گاهی مواقع تا نزدیک یک سال هم طول میکشه) و حتی گاهی مواقع به دلیل نبود پهنای باند حتی غیر ممکنه خیلی هم نباید از شرکتها دلخور شد.

من دیروز تو اصفهان نمایشگاه بودمم علت سرعت پایین رو ازشون پرسیدم گفتن که بخاطر افزایش میزان مشتری هاست ! و دارن تجهیزات جدید نصب میکنن و ازین حرفا ولی خوب اعتباری به حرفشون نیست ! تو ایران باید هرچند ماه از این آی اس پی به اون آی اس پی پرید ... عادیه دیگه .
    عرایض قبلیم جواب این دوستمون رو هم در بر داره و همون طور که عرض کردم وقتی کاربرای یک شرکت زیاد میشن اون شرکت باید پهنای باند رو زیاد کنه اما از اونجائی که پهنای باند کشور ما محدوده خیلی وقتها افزایش پهنای باند امکان پذیر نیست و یا اینکه خیلی زمان می بره.

ببخشید که عرایضم طولانی شد.

هم روز را تو میسازی ، هم روزگار را
    امروز را بهتر بساز

یا حق

11. 3 کاربر از bandehkhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزیزم درود بر شما.
    امیدوارم که لایق این لطف دوست گرامی خودم باشم. راستش رو بخواهید فکر میکنم که مودب بودن یکی از وظائف اصلی همه آدمهاست و اشخاصی که بواسطه شغلشون با مردم سروکار دارند اهمیت این وظیفه براشون دو چندان میشه . از خدا میخوام کمکم کنه که واقعاً این طور باشم نه اینکه خدای ناکرده ریا کنم .
    منظورم این نبود که شما ریاکار هستید، چیزی که دیده بودم رو گفتم. منظورم خرده گرفتن به همکاران شما بود.

................. در ارتباط با قسمت دوم فرمایشات شما هم باید عرض کنم که کم شدن سرعت شبانه یک عمل تعمدی نیست و نمیشه سرعت یک نفر رو زیاد تر و سرعت یک نفر دیگه رو کم تر کرد. بیایید کمی منطقی به این مسئله فکر کنیم . پهنای باند کشور ما محدوده. ببائید فرض کنیم که تو کشور ما 20gbp/s پهنای باند وجود داشته باشه. و تمام این پهنای باند ...............
    من متوجه کم کاری مخابرات و شرکتهای تابعه اش هستم.
    بهرحال در حال حاضر یکسری شرایط تحمیل شده و مسلما اعتراضی هم به 3پاه نمیشه کرد.
    خب در این شرایط ، پیشگامان باید براساس توانش عمل کنه ، نه اینکه از من نوعی مایه بذاره ! چرا تعداد بیشتری کاربر جذب می کنه ؟!!!!!!
    در حال حاضر ، بیشترین فشار به کاربر نهایی میاد : مخابرات محدودیت ایجاد می کنه و ISP ها اون رو به مردم انتقال میدن.

اما درباره دانلود شبانه :
    من کوچکترین شکی ندارم که سرعت شبانه توسط پیشگامان محدود میشه. اما دلیلش :
    طبق قولی که کارشناس فروش صدف پرداز (نمایندگی پیشگامان) به من داده بود ، قرار بود سرعت شبانه من بین 70 تا 140 باشه. بخاطر همین من از پیشگامان سرویس گرفتم. بعد از تحویل گرفتن سرویس ، سرعت شبانه ام روی 30 بود. زنگ زدم و تهدید به فسخ قرارداد کردم که سرعت شبانه ام چند روزی اومد روی 100 و دوباره برگشت روی 30. زنگ زدم و مجدد شاکی شدم که بهم گفتن شرکت سرعتها رو روی 30 تنظیم می کنه و کاری نمیشه کرد.
    این مورد اصلا به "شیر شدن خطوط" ارتباطی نداره.
    مسلما پیشگامان ، سرعت شبانه رو محدود می کنه که دانلودها به سمت روز سوق داده بشه. با توجه به کمی حجم ، کاربر مجبوره که حجم اضافی خریداری کنه و این یعنی پول مفت به جیب پیشگامان میره. (ISP ها پهنای باند میخرن ، نه حجم).

اینم تست سرعت سرویس 1 مگ - 4 گیگ پیشگامان در روز :
    (البته الان دیگه از پیشگامان سرویس ندارم)

13. 2 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از جوابی که دادین...ولی من خدمتتوت عرض کردم موقع باز کردن صفحات وب !!!!!حتی gmail !!!!! وگرنه این که شرکت adobe کشور ما رو تحریم کرده خودم اطلاع دارم...لطفاً این سه تا عکس جدید را در نظر بگیرید،( البته سومی رو امروز برای اولین بار خودم دیدم )و جواب کامل تری بدین که منو قانع کنه.ولی این طور که به نظر میاد به دلیل load بالا روی ------ سرور ISP جواب لازم را برای باز کردن صفحات داده نمیشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز این مشکل به دلیل استفاده پیشگامان از کش سرور هست یعنی اطلاعات از اینترنت روی یک سرور داخلی ذخیره میشه و از اونجا برای کاربر ارسال میشه حالا مثلاً من یک فایل رو دانلود کردم این فایل روی سرور ذخیره میشه و شما که دوباره بخوای اون فایل رو دانلود کنی دیگه از پهنای باند اینترنت شرکت کم نمیشه و اc سرور داخلی برای شما ارسال میشه. همونطورری هم که در عکس آخری میبینید نوشته your cash adminstrtaror is...

داره خودمونی میشه u-cant30me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام سه شب پشت سره هم اینترنت شبانه تو ساعت 1:45 دقیقه قطع میشه و ساعت 2:45 دققه کانکت میشه دلیل این کار چیه؟
    من تهران ساکنم و سرویس 128 دارم...
    این حرکت مشکوک هست
    آخه چرا این کارو میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •