توی طبقه ی2 mitsuhide reguestموندم دفنس کاپیتانا زود میرسن به جاشون
توی طبقه ی2 mitsuhide reguestموندم دفنس کاپیتانا زود میرسن به جاشون
هر کدوم از بازیکنان اگه زورشون 99 باشه میتونن از پس تاداکاتسو بربیان من امتحان کردم حتی از پس اوروچی هم میتونن بربیان
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
ببینم کسی میدونه میشه لوبو و تاداکاتسو رو تو warriors2ازاد کرد یا نه؟
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
ببینم کسی میدونه میشه لوبو و تاداکاتسو رو تو warriors2ازاد کرد یا نه؟
بله من امتحان کردم اما اسلحه چهارم نیومد اعصابم خیلی خرد شد تازه بایکی از بازیکنان یکسره تمامی مرحله های weiوwu-shuوswرو بردم و تومو کردم گفتم شاید اسلحه چهارمش بیاد اما باز هم نشد که نشد به نظر من اسلحه چهارم و عکس اخری اصلا باز شدنی نیستن چون که تو فیلمای اخر بازی اسلحه های سوم کاراکترا دستشونه این یعنی پایان بازی و تا اینجا دیگه بیشتر باز نمیشه
من arriors2رو تو2هفته تموم کردم جدیدا هم دارم با پول زورشون رو زیاد میکنم
کلیسا دیگه از کجا اومد من خیلی وقته هزار بار بازی رو تموم کردم کلیسا ندیدم ؟![]()
تعجب من تواینه چرا همه تو تموم کردن بازی مشکل دارن من بازی رو تویکی دو هفته تموم کردم زور همه یعنی بیشترشون هم99هست نکنه بازی شما یا مال من مشکل داره؟
سلام
اگه میشه روش ازاد کردن اسلحه 4 Nobunagaدر warriors2بهم بگین ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام میخواستم بدونمma chao تو وریورز اروچی آزاد میشه اگه میشه چطوری باید آزادش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)