تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 34 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 331

نام تاپيک: 2010 FIFA World Cup South Africa

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کسانیکه ورد کاپو بازی کردن آیا توی این نسخه هم مثل نسخه 10 با یک بازیکن سرعتی مثل آلوز و خیلیهای دیگه راحت میشه یک تنه از کنار خط طولی توپو برداشتو همه رو جا گذاشت ؟ چیزی که همه انتقاد میکردن که توی PES فقط وجود داره اما میبینیم که توی فیفا هم این ایراد بزرگ وجود داره .

این بازی کم سوتی نداره ها.
    رونی مصدوم شد،هسکی رو نشون داد که نشسته روی زمین و اسم رونی رو همراه با یه علامت مصدومیت نشون داد!!
    آلمان تعویض کرد،کاپلو رو نشون داد که داره آخرین صحبتهاش رو با بازیکن آلمان میکنه!!!!!

خوب من چون تازه به جمع ایکس باکس دارها پیوستم سوالی دارم:
    نمیشه حرکت بازیکنان را با این دکمه کنترل کرد؟همونی که با فلش قرمز مشخص کردم:

سلام شما آخرش کار خودتو کردی ؟ مساله ای پیش نیومد ؟
    در مورد سوال شما باید بگم چرا اینکار امکان پذیره فعلا کافیه بری توی بخش تنظیمات دسته بعد دکمه RB رو بزن تا بری توی بخش تنظیم دکمه ها بعد گزینه آنالوگ رو با دکمه سبز دسته انتخاب کن و برو پایین روی بخش پد و اونو انتخاب کن اینجوری این دو با هم عوض میشن آخرشم که ازت میخواد این تغییرات رو سیو کنی . اما به نظر من سعی کن با همون آنالوگ عادت کنی چون حرکات بازیکنان خیلی طبیعی تر میشه و دامنه حرکتی شما هم بیشتر میشه اولش سخته اما کم کم عادت میکنی .

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام شما آخرش کار خودتو کردی ؟ مساله ای پیش نیومد ؟
    در مورد سوال شما باید بگم چرا اینکار امکان پذیره فعلا کافیه بری توی بخش تنظیمات دسته بعد دکمه RB رو بزن تا بری توی بخش تنظیم دکمه ها بعد گزینه آنالوگ رو با دکمه سبز دسته انتخاب کن و برو پایین روی بخش پد و اونو انتخاب کن اینجوری این دو با هم عوض میشن آخرشم که ازت میخواد این تغییرات رو سیو کنی . اما به نظر من سعی کن با همون آنالوگ عادت کنی چون حرکات بازیکنان خیلی طبیعی تر میشه و دامنه حرکتی شما هم بیشتر میشه اولش سخته اما کم کم عادت میکنی .
    نه سرشو گول زدم.گفتم با PSP طاق زدم اون بنده خدا هم که از همه جا بی خبر.فقط موندم آخر برج چطور حساب پس بدم.آخه PSP رو فروختم 140 ما بقیش رو هم از حسابم(یعنی حساب رئیس!!!)دادم.حالا باید آخر برج یه بهونه جور کنم.خدا کمکم کنه

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کسانیکه ورد کاپو بازی کردن آیا توی این نسخه هم مثل نسخه 10 با یک بازیکن سرعتی مثل آلوز و خیلیهای دیگه راحت میشه یک تنه از کنار خط طولی توپو برداشتو همه رو جا گذاشت ؟ چیزی که همه انتقاد میکردن که توی PES فقط وجود داره اما میبینیم که توی فیفا هم این ایراد بزرگ وجود داره .
    چرا میشه البته اگه بازیکن هم قدرت داشته باشه و هم سرعت که خیلی کم پیدا میشه... چون وقتی مدافع میاد بغلش و یه تنه میزنه طرف توپ رو از دست میده... واسه همین اینطوری ساختن که نشه خیلی اینکار رو کرد.. بعضی بازیکنا تو واقعیت همچین کاری میکنن مثه روبن یا مسی یا بازکنای دیگه اما تو pes این موضوع خیلی بیشتر دیده میشه تا تو فیفا...
    با افزایش سرعت بازی تو fifa wc اصل موافق نیستم... چون واقعا جنبه واقعی بودن بازی رو میگیره.. ولی خوبه باز میتونی خودت سرعت بازی رو کم و زیاد کنی که اینش خیلی نکته مثبتی هستش.. اما در کل سرعت بازی باید بر اساس تیما باشه و نه یه چیز کلی برای همه تیم ها.
    +
    یه چیزرو خیلی دوست دارم توی مد be a pro اضافه بشه و اونم تمرین هستش... یعنی تو برای هر بازی قبلش تمرین باشه و اگه تو تمرین امتیاز کافی رو کسب نکنی تو ترکیب نیستی و یا برای اینکه بتونی از تیم ذخیره ها بیای تیم اصلی یه تست بدی..
    رو نمیکت هم که میشینی بازی رو از اون زاویه ببینی یعنی از چشم یک بازی کن روی نیمکت!!
    وسط بازی اگه خوب بازی نکنی تعویض بشی!
    درسته بعضی چیزایی که گفتم خیلی آرمان گرایانه هستش ولی شدنیه...

6. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خب بعد از حدود یک ماه اومدم فروم و اولین تایپکی که اومدم همینجاست
    هنوز بازی رو نگرفتم و تا چند روز دیگه که سرم خلوت تر بشه میگیرم
    راستی میشه یه نفر اسامی کامل تیم ملی ایران + ذخیره ها رو که تو بازی هست اینجا بگه .مرسی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چرا میشه البته اگه بازیکن هم قدرت داشته باشه و هم سرعت که خیلی کم پیدا میشه... چون وقتی مدافع میاد بغلش و یه تنه میزنه طرف توپ رو از دست میده... واسه همین اینطوری ساختن که نشه خیلی اینکار رو کرد.. بعضی بازیکنا تو واقعیت همچین کاری میکنن مثه روبن یا مسی یا بازکنای دیگه اما تو pes این موضوع خیلی بیشتر دیده میشه تا تو فیفا...
    با افزایش سرعت بازی تو fifa wc اصل موافق نیستم... چون واقعا جنبه واقعی بودن بازی رو میگیره.. ولی خوبه باز میتونی خودت سرعت بازی رو کم و زیاد کنی که اینش خیلی نکته مثبتی هستش.. اما در کل سرعت بازی باید بر اساس تیما باشه و نه یه چیز کلی برای همه تیم ها.
    +
    یه چیزرو خیلی دوست دارم توی مد be a pro اضافه بشه و اونم تمرین هستش... یعنی تو برای هر بازی قبلش تمرین باشه و اگه تو تمرین امتیاز کافی رو کسب نکنی تو ترکیب نیستی و یا برای اینکه بتونی از تیم ذخیره ها بیای تیم اصلی یه تست بدی..
    رو نمیکت هم که میشینی بازی رو از اون زاویه ببینی یعنی از چشم یک بازی کن روی نیمکت!!
    وسط بازی اگه خوب بازی نکنی تعویض بشی!
    درسته بعضی چیزایی که گفتم خیلی آرمان گرایانه هستش ولی شدنیه...
    من این روزا روی گیم پلی فیفا حسابی زوم کردم و با دقت , کوچکترین جزئیات این بازی رو دارم بررسی میکنم و با فوتبال واقعی مقایسه میکنم .
    قبل از هر چیزی بگم حقیقتا روی این بازی زحمت زیادی کشیدن و وقت بسیار زیادی روی جزء جزء بخشهای مختلف این بازی خصوصا گیم پلی صرف شده . طراحی و ساخت یک بازی ورزشی گروهی خصوصا فوتبال که متغیرهای زیادی داره واقعا کار مشکلیه به نظر من چندین برابر ساخت یک بازی ویدئویی این بازی کار میبره .
    مسعود جان به نکته درستی اشاره کردی هرچند که میدونم این مقایسه رو صرفا برای رسوندن منظورت انجام دادی . من امروز داشتم با یک برنامه که بر اساس نرم افزار HEX EDITOR ساخته شده بود دیتا بیس استت بازیکنان رو بررسی میکردم دو بخش قدرت بدنی بازیکنان و سرعت دویدنشون رو برای مقایسه در دو ستون کنار هم قرار دادم همونطوریکه میگی بازیکنانی که هر دو فاکتور رو با هم داشته باشن توی این بازی مثل واقعیت کم پیدا میشن چون معمولا ورزشکارها و کلا انسان یا درصد تارهای ماهیچه ای قرمز رنگش بیشتره و یا سفید رنگ همزمان هر دو با هم نمیشه ( هم تارهای قدرتی و هم سرعتی ) . موارد زیر تعداد محدودی از این بازیکنان هستن .

اصلا EA بخش تواناییهای بازیکنان رو درست تنظیم کرده مثلا سرعت 93 برای مسی یا 80 برای فران یا 89 برای آلوز و یا 76 برای نکونام و .... درست تنظیم شده . من توی زمین تمرینی این بازی اختلاف سرعت بازیکنان رو بررسی کردم , توی یک کورس بازیکنی با سرعت 90 فقط 2 ثانیه با بازیکنی با سرعت 70 در مسافت 100 متر اختلاف داره و این کاملا طبیعیه اما علت اینکه ما با بازیکنان سرعتی میتونیم از کنار زمین تا نزدیکیای نقطه کرنر حریف پیشروی کنیم و بعد اقدام به سانتر کنیم اینه که هوش مصنوعی بازی با واقعیت خیلی فاصله داره در این وضعیت در فوتبال واقعی بلافاصله یک بازیکن دیگه در منطقه دفاعی خودشو به اون منطقه میرسونه و در مقابل مهاجم قرار میگیره تا مانع از پیشرویش بشه . مسعود جان شما درست میگی که بازیکنان سرعتی قدرت کمی دارن و با یک تنه توپو لو میدن اما با یک , یک و دو کردن با یک بازیکن سرعتی میشه بازیکن حریفو جا گذاشت و با سرعت بالای اون بازیکن نیمی از زمین رو یک تنه طی کرد مثلا من با آلوز زیاد این کار رو انجام میدم یعنی اصلا اجازه نمیدم تا حریف به من نزدیک بشه تا بخواد بهم تنه بزنه و توپو ازم بگیره .
    همونطوریکه قبلا هم گفته بودم هنوز هوش بازی به حد قابل قبولی نرسیده یکی از بچه ها میگفت شاید محدودیت سخت افزاری مانع از بکار بردن سیستم هوش مصنوعی پیشرفته در بازی میشه راستش من اینو نمیدونم اما این مثل روز روشنه که در زمینه دفاعی AI بازی بسیار ضعیف عمل میکنه .
    در مورد مقوله هوش مصنوعی در مورد این بازی ایشالا من بعدا نظرات خودمو توی تاپیک میذارم اما بصورت خلاصه بگم که در این زمینه این بازی در بخش حمله نسبت به دفاع خیلی بهتر عمل میکنه علاوه بر این اصول ابتدایی دفاع به خوبی رعایت میشه مثلا من خیلی کم دیدم مدافعین در وضعیت خطرناک در عرض به هم پاس دادن چون احتمال قطع کردن توپ وجود داره اما اینکار رو هافبکها در میانه زمین زیاد انجام میدن که کاملا طبیعیه و یا اینکه من بسیار بندرت دیدم دفاع آخر اقدام به دریبل زنی کنه چون احتمال لو رفتن توپ وجود داره اما در بقیه قسمتهای زمین این اتفاق میفته که طبیعیه یا اینکه بازیکنان دنبال توپهایی که بهشون نمیرسن نمیرن و این باعث صرفه جویی در انرژیشون میشه مثل توپهای سرگردان و یا توپهایی که داره اوت میشه و احتمال رسیدن به اون توپ تقریبا غیر ممکنه باشه . و یا اینکه با علم به اینکه فرصت بهتری در پرتاپ اوت براشون فراهمه بعضی از توپها رو اجازه میدن تا به اوت یا کرنر بره در صورتیکه راحت میتونستن اون توپ رو مال خود کنن و.... این موارد ابتدایی هوش بازیکنان در یک بازی فوتباله که بخوبی توی این بازی رعایت میشه اما مواردی پیچیده تر در زمینه تاکتیکهای ترکیبی و نوع دفاع و حمله وجود داره که من کمتر دیدم در بازی به اجرا در بیاد در این زمینه ایشالا بعدا بیشتر توضیح میدم .

در مورد سرعت بازی که اشاره کردی من یک مطلب به ذهنم رسید که بد نیست عنوان کنم و اون اینه که بازی از لحاظ ریتم سرعت از یکنواختی شدیدی رنج میبره اگه شما به فوتبال واقعی دقت کنید میبینید سرعت بازی دائما در حال تغییره بعضی وقتا یک دفعه سرعت بازی شدیدا زیاد میشه ( بعنوان نمونه در ضد حملات و فرصتهای خاص ) بعضی وقتا توپ کاملا از حرکت می ایسته و بازی کاملا راکد میشه ( یکی از علتهای این مساله ریکاوری کلی بازیکنان بعد از یک رقابت مقطعی در زمینه ) اما این مساله در این بازی اصلا رعایت نمیشه و سرعت بازی در طول 90 دقیقه یکنواخته ( امسال کونامی وعده داده این حالت رو میخواد در نسخه بعد اعمال کنه باید بببینیم تا چه حد میتونن به این وعدشون عمل کنن ) . یکی از علتهای دیگه ای که این حالت فراز و نشیب در این بازی رخ نمیده بر میگرده به زخم کهنه قدیمی یعنی هوش پایین بازی . توی این بازی بیشتر از دفاع نفر به نفر استفاده میشه تا دفاع منطقه ای یا همون zone defending . این مساله به همراه پرس یک نفره ای که توسط مدافعین صورت میگیره سبب میشه توپ دائما در حال حرکت باشه و در سرتاسر 90 دقیقه کانتراتکها و ضد حملات حاکم اصلی تاکتیک تیمی گیمر و بشکل کم دامنه تر CPU بازی باشه .
    من معمولا توی نظر سنجیهایی که EA میزاره این مورد رو همیشه مطرح میکنم چون مساله نسبتا مهمی تلقی میشه .متاسفانه نمونه هایی از تصاویر زیر رو ما توی این بازی نمیبینیم ( میبخشید که برفکیه آنتم تنظیم نبود ) :

تصویر بالا وضعیتی رو نشون میده که مدافع با حفظ فاصله از مهاجم فقط منتظر حرکت مهاجمه و به اون نزدیک نمیشه و مهاجم در حالت رخ به رخ با مدافع تقریبا در حالت سکون قرار داره .

این مساله رو حتی در منطقه جریمه حریف هم میشه مشاهده کرد

توی این تصویر توپ کاملا متوقف شده و بازیکن حالت سکون به خودش گرفته

توی فوتبال واقعی بازیکنان با پاسکاری , عوض کردن منطقه بازی و گاها دریبل زنی مدام در حال پیدا کردن روزنه ای برای نفوذ در منطقه دفاعی حرف دارند اما توی این بازی معمولا ضدحملات موفق ترین تاکتیک برای رسیدن به گله چون دفاع منطقه ای و کلا اصول یک دفاع به خوبی رعایت نمیشه و مدافعین معمولا راحت جا میمونن چون فاصله منطقی خودشونو با مهاجم رعایت نمیکنن تصویر زیر این اصل مهم در دفاع نفر به نفر رو به نمایش میزاره :

یک مورد دیگه از ضعف هوش مدافعین در دفاع کردن در وضعیت شکل گیری خط دفاع در زمان ارسالهای سانترها از کناره های زمینه . در این وضعیت خط دفاعی باید بصورت حلالی شکل در منطقه دفاعی مستقر بشند تا توپهای مواج و قوس دار در مسیر استقرارشون قرار بگیره تا اقدام به دفع توپ کنند معمولا بعضی از گلها در این بازی به این شکل به ثمر میرسه .

ایشالا بعدا موارد پیشرفته تری از تاکتیکها در فوتبال روز دنیا رو توضیح میدم و اونها رو در این بازی بررسی میکنیم .

9. 17 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!
    دیروز یکی دو دست بازی کردیم اینو چقدر خوش ساخت هست بازی!
    شومپتها رو pc نمیزنن دیگه.........امیدواریم 2011 را pc چیز خوبی بدن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

خدایی نسبت به فیفا 10 خیلی شاختره
    فقط چرا تا تورنومنت رو تمام نکنیم نمیتونیم طوری بازی کنیم که بازی وقت اضافه هم داشته باشه ؟!!
    تا فینال ازاد نشه بازی های دوستانه وقت اضافه نداره !!!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یک سوتیه بدی که بازی داره اینکه موقعی که کاپیتان رو تعوض میکنی با همون بازوبند کاپیتانی میره تویه رختکن!!!
    ( دقیقا یادم نیستش اما یکبار شد که کاپیتان رو تعویض کردم یکدفعه دیدم بازیکن از تویه رختکن با بازوبند کاپیتانی اومد!! )

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این بازی هم مثل فیفا 10 سیستم تاکتیکی دفاعیش مشکل داره .
    اما واقعا بازی جالب و لذت بخشیه .
    با اون حرفهایی که 4039 در مورد دفاع زده کاملا موافقم .

14. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اقا راهی نداره که قسمت فینال قفل باشه و بشه کاری کرد بازیه مساوی وقت اضافه هم داشته باشه ؟؟
    bawww امروز تو کلوپ 2 بار تو 2تا xb360 تورنومنت رفتیم تا ازاد کنه اون قسمت رو تا کسایی که بازی میکنن به مشکل نخورن ! دهنمون صاف شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •