سلام
من دیروز 1464 گرفتم
روش 7 64بیتی نصب کردم
سرعت توپ
کلا پایتخت فقط دو تا مغازه داست
سلام
من دیروز 1464 گرفتم
روش 7 64بیتی نصب کردم
سرعت توپ
کلا پایتخت فقط دو تا مغازه داست
برای قبل از خرید یه سوال باقی است!
من بین دو رنگ آبی و مشکی موندم ..کدوم بهتره ( از نظر جلوه دادن و کمتر کثیف شدن و زیباتر کردن لپ تاب )..
سلام دوست عزيز.والا ما كه مشكيشو داريم.زود لك ميشه و زود كثيف مي شه.ميگم حالا شما آبي بگير شايد 1فرجي شد![]()
من یه آبی واسه خودم گرفتم یه قرمز واسه خواهرم جفتشون هم قشنگن چون رنگ تیره کثیفی رو بیشتر نشون میده یکی از این دو تا رو بخر، البته تو سایتای خارجی دیدم قابش هم قابل تعویضه
، شایدم توهم زدم
، اگه باشه هم تو ایران از این خبرا نیست
![]()
رنگ قرمزش هم قشنگه اما خب من که روم نمیشه یک بار تو دانشگاه یا محیط عمومی دربیارمش..!!
مشکی برای سنگینی و وقارش هم قشنگه..ولی آبی جلای خاص خودشو داره..موندم..نمیدونستم رنگ اینقدر برام مهم بشه..
من همین امشب میرم برای خرید.. کسی چیزی قبل از خرید به ذهنش نمیرسه که باید کنترلش کنم..راستی موس اوپتیکال 3D رایگان روش باید بدن یا نه؟!
سلام.بله دوست عزيز اينارو داره.منتها ميكروفونش پايينه دستگاهه.
دوستان که مشکل کرک دارن به این صفحه مراجعه کنند مطالب کرک ویندوز 7 رو اینجا نوشته میشه ، یکی هم جدید اومده که می تونید استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی visual studio و یا sql server نصب کرده ؟
مشکلی نداره؟سرعت چی؟
دوستان سلام
من در ویندوز سون با نصب کارت گرافیکی مشکل دارم و گرافیک را استاندارد می شناسه
درایور هاش هم سی دیش را گرفتم و همه شونو نصب کردم فرجی حاصل نشد
کسی از عزیزان می تونه کمکم کنه
خیلی ممنون می شم
الان تو مشخصات گرافیک زده استاندارد و 8 بیت
124 مگ ناقابل هست اگه با این جواب نده باید یه ویندوز دیگه نصب کنی ، چون ویندوز من از اول همه چیز رو شناخت
البته سوء تفاهم نشه اینجا در مورد لپ تاپ dell 1564 صحبت میشه ، شما که منظورت روی سیستم دیگه نیست ، هست؟ اگه هست باید جای دیگه مطرح کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)