تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 43 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 423

نام تاپيک: Halo: Reach

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ادامه امتیازها:

gamereactor 10/10
    dualshockers 10/10

2. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پلتفروم : Xbox 360
    خوشحالم که بالاخره روانه بازار شد هالو ریچ ممنون از779
    ولی فکر کنم برای بازی کردنش باید یه420هزار تومن خرج کنیم من فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه که یه بازی فقط وفقط برای یک پلوفتروم بیاد یعنی بقیه که این پلوفتروم رو ندارن باید برن بمیرن.
    یک گاف دیگه متاسفانه......

4. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ولی فکر کنم برای بازی کردنش باید یه420هزار تومن خرج کنیم من فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه که یه بازی فقط وفقط برای یک پلوفتروم بیاد یعنی بقیه که این پلوفتروم رو ندارن باید برن بمیرن.
    اتفاقا همین بازی ها هست که رقابت بین کنسول ها رو بوجود آورده و دلیل اصلی برتری یه کنسول به کنسول دیگه بازی هایی هست که برای اون عرضه میشه
    هیلو هم یک سری بسیار پر طرفدار انحصاری برای X360 بوده و البته 2 نسخه ی اون برای PC هم اومده

6. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه مایکروسافت همین Halo و Gears of war و .. برای کنسولش اختصاصی نباشه با چی میخواد کنسولش رو بفروشه ؟!
    همین طور که سونی داره با همین بازی های اختصاصی کنسولش رو میفروشه ! و الان هم خیلی فروش کنسولش نسبت به قبل بیشتر شده !

8. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ببین تمام لذت این بازی به اینه که بپری وسط میدون خشاب رو خالی کنی رو طرف .
    یعنی خیلی دنبال استراتژی چیدن نباش.

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ادامه امتیازا:

oxm uk 10/10 (همه به اعتبار این سایت واقف هستنید....جالبش اینجاس که این سایت این بازی رو بدون اشکال قابل توجه دونسته)

میانگینش تو متا رسیده به 94.....فوق العاده داره پیش میره.

اتفاقا کاملا هم عاقلانس فضای رقابتی که میگن همینه بازیهای انحصاری یکی از عوامل مهم در برتری یه پلتفرم هستش.....

شمام لازم نیس بمیری...یک سوم پولی رو که واسه خرید سیستمت میدی بدی واسه خرید کنسول کلی بازی جدید رو میتونی انجام بدی و لازم نیست بیای تو تاپیک یه بازی به پلتفرمش توهین کنی و بحث پلتفرم و کنسول رو هم وسط نکش.

اگه مایکروسافت همین Halo و Gears of war و .. برای کنسولش اختصاصی نباشه با چی میخواد کنسولش رو بفروشه ؟!
    همین طور که سونی داره با همین بازی های اختصاصی کنسولش رو میفروشه ! و الان هم خیلی فروش کنسولش نسبت به قبل بیشتر شده !

پس الن ویک و forza2 و fable (که با تاخیر واسه pc میاد) چی هستن دوست من........... .راستی بازی انحصاری crytek هم که در دست ساخت هستش برای ایکس باکس رو هم اضافه کن......... .کینکت هم که هست

البته درسته با جمع کردن اون بالایی ها هم تعداد انحصاریهای x360 به پای ps3 نمیرسه ولی از لحاظ فروش ایکس باکس در جایگاه خوبی هستش:

1-فروش همین halo reach مطمینا بیشتر از فروش" killzone 2+killzone3+uncharted2" خواهد بود......... .

2- از لحاظ فروش کنسول هم که درسته اختلاف کمتر شده ولی الان 3 ماه پشت سر هم هستش که ایکس باکس تو فروش کلی جلوتره.....

3-از لحاظ بازی آنلاین هم که درامد ایکس باکس نجومیه....ولی مال ps3 "صفر " هستش چون رایگانه............ .

پس در نتیجه شما به فکر این کمپانیها نباشید و از بازیها لذت ببرید چون اونا راه درآمدزایی رو میدونن مخصوصا شرکتهایی مثه مایکرو سافت و سونی.......... .
    Last edited by halflife g; 12-09-2010 at 23:39.

12. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام.دوستان تو يكي از تاپيك ها خوندم كه 2مليون نسخه پيش فروش داشته.درسته؟
    سوال بعديم اينه كه اين ركورد خوبيه؟ بهترين فروش رو تو بازيهاي انحصاري 360 چه گيمي داشته؟ واينكه به نظرتون اين بازي ميتونه تو فروش اول بشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ادامه امتیازا:

MSN: 10 /10
    SFX-360: 9.2 / 10
    IGN AU: 9 / 10
    JeuxVideo: 9 /10

سلام.دوستان تو يكي از تاپيك ها خوندم كه 2مليون نسخه پيش فروش داشته.درسته؟
    سوال بعديم اينه كه اين ركورد خوبيه؟ بهترين فروش رو تو بازيهاي انحصاري 360 چه گيمي داشته؟ واينكه به نظرتون اين بازي ميتونه تو فروش اول بشه؟
    ممنون
    فکر کنم بالاترین رکورد پیش فروش بازی هست که تا حالا در تاریخ زده شده(البته COD black ops هم در پیش فروش عالی عمل کرده ولی چون واسه چند پلتفرم میاد فک کنم در پیش فروش بازیها رکورد دست reach بمونه........)

بهترین فروش x360 مال halo3 بوده که تفریبا حدود 11 یا 12 میلیون نسخه هستش(البته 17 هم میگن که با عقل جوردرنمیاد)بعد از اون cod mw2 و gears 2 بودن........ .

در فروش بین تمام بازیهای این نسل اول خواهد بود شکی نکیند.....البته یک رقیب داره اونم GT5 کنسول سونی هستش که فک کنم اونم پشت سر بذاره....... .cod هم درسته فروشش از reach بیشتره ولی چون واسه چند پلتفرم میاد در نتیجه حساب نمیشه..... .

ممنون...... .
    Last edited by halflife g; 13-09-2010 at 16:12.

15. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه خبر خوب برا لایو بازا.

از 17 تا 19 سپتامبر کسائیکه اکانت گلد ندارن میتونن با همون اکات سیلور برن لایو و ریچ بزنن!
      محتوای مخفی: Multiplayer goes Silver this weekend only 

Microsoft’s also announced it’s opening Live up to Silvers for Reach only, beginning this weekend.

From September 17-19, anyone who isn’t a Gold Live member can experience the full multiplayer experience of the game.

vg247

17. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

منی که از نسخه های قبلیش خوشم نمیومد این منو جذب کرد..چه حالی میده این وسط میدون جنگ زیر اتیش دشمن با اون موسیقی...واو اینو تموم کنم میرم سراغ قبلیاش...یکی یه لینکی میده من از داستان این بازی سر درارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •