روش ac1 جواب نداد ولي ac2 جواب داد فقط يه مشكلي هست كه فايل wave به ogg تبديل نميشند
روش ac1 جواب نداد ولي ac2 جواب داد فقط يه مشكلي هست كه فايل wave به ogg تبديل نميشند
یکی از فایلهای wav رو در صورت امکان در جایی اپلد کنید تا من یه نگاهی بهش بندازم. لطفا حجم فایل کمتر از 3 مگابایت باشه.روش ac1 جواب نداد ولي ac2 جواب داد فقط يه مشكلي هست كه فايل wave به ogg تبديل نميشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفای wrongring ، راه حل تبدیل wav های استخراج شده ی بازی AC: Brotherhood رو پیدا کردم.
برای تبدیل wav ها، از روش آموزش داده شده در مرحله ی دوم بازی Dragon Age 2 استفاده کنید.
2 تا سوال از شما داشتم:
1. اسم فایلی که wav ها رو ازش استخراج کردید، چیه و دقیقا در چه مسیری قرار داره؟
2. آیا در مرحله ی اول از نرم افزار extractor برای استخراج wav ها استفاده کردید؟
Last edited by Yi Yi; 25-03-2011 at 18:21.
اسم فايلش sfx بود و دقيقا تو همون مسيري كه ac2 بود قرار داره
جواب دوم شما بله از extractor استفاده كردم
بازم ممنون
مطمئنید؟ به نظر میاد باید اسمش sounds_sfx.pck باشه و نه sfx.pck . اینطور نیست؟اسم فايلش sfx بود و دقيقا تو همون مسيري كه ac2 بود قرار داره
قصد دارم تغییرات عمده ای رو در صفحهی اول ایجاد کنم.
لیست این تغییرات:
- پست کردن آموزش هر بازی به جای اضافه کردن آموزش به صفحهی اول
- قرار دادن لینک آموزش هر بازی در صفحه ی اول به جای قرار دادن متن آموزش در صفحه ی اول
- مرتب کردن تمام آموزشها بر اساس حروف الفبا در صفحه ی اول
Last edited by Yi Yi; 27-03-2011 at 16:29.
Resident Evil 5
> آهنگساز این بازی اقای Kota Suzuki ست. آهنگساز بازیهایی مثل Onimusha 3 و Devil May cry
sound و موزیک در مسیر زیر قرار دارند :
nativePC\sound\bgm\oto
> در پوشهی bgm ، موزیک و در بقیهی پوشهها Sound ها قرار دارند.
پسوند فایلهای موجود در این پوشه، sngw هست و غیر قابل پخش. راه حل ساده است. کافیه پسوند فایلها رو به ogg تغییر بدید تا قابل پخش بشند.
> تعداد فایلها زیاده و تغییر پسوند این همه فایل ممکنه خسته کننده باشه.
می تونید از روش زیر استفاده کنید و با یک کلیک پسوند تمام فایلهای موجود در یک پوشه رو تغییر بدید :
1. ابتدا یک فایل txt در پوشهای که قراره پسوند فایلهای درونش رو تغییر بدید، بسازید و کد زیر رو در اون قرار بدید :
ren *.sngw *.ogg
2. فایل txt رو ذخیره کنید و ازش خارج شید و پسوندش رو از txt به bat تغییر بدید.
3. با یک کلیک بر روی این فایل bat ، پسوند تمام فایل های sngw موجود در پوشه ی فایل bat ، به ogg تغییر پیدا میکنه.
> اگه فایل ogg اجرا نشد، از K-Lite_Codec_Pack استفاده کنید تا Windows Media Player هم اجراش کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 27-03-2011 at 17:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)