خواب کیفیت تصویر و روشنایی lh500 هم از lh700وهم از sl800خیلی بهتره.
خواب کیفیت تصویر و روشنایی lh500 هم از lh700وهم از sl800خیلی بهتره.
سلام بنده ساكن ايران هستم كه يكي ازدوستانم ساكن دبي LED42 اينج مدل 5300 يا LCD 42 اينچ 5000 صادراتي اروپا مي خواهد برايم بفرستد ايا ازنظر فني مثل برق ورنگ وكيفيت وگيرنده ان مشكلي وجوددارد ايا بين مدلهاي اسيا واروپا از نظر فني وطراحي اختلافي وجود دارد ايا كسي از چنين مدلهاي اطلاعي داردلطفا كمك كنيد
در مورد ال جي لازم نيست از اروپا وارد بشه. چون گلديران خودش اين كار رو ميكنه و در واقع مدل ها رو در ايران اسمبل نميكننه
ولي در مورد سامسونگ اگر خواستين بخرين از اروپا يا بانه بگيريد. چون اسمبل سام سرويس خيلي جالب نيست
بچه ها من دارم می رم یه LH 500 بخرم ، میشه بگید موقع خرید باید به چه نکاتی بیشتر توجه کنم؟ ممنون میشم اگه زود بگید![]()
از هر جا می خواهی بگیری اک بند باشد پشت ویترینی نخری.
پیشاپیش مبارک.
اخر به نتیجه رسیدی lh500بخری.
مرسی . آره ، البته نکات منفیش رو هم میدونم تا اونجایی که تو این تاپیک گفته شد ، اما به هر حال با این بودجه به نظر بهترین انتخابه ، چون یکمم قدیمی شده و افت قیمت خودش رو کرده و برای من به نظر مناسب میاد .
اما یه سوال ، اگه مثلا یه آکبند رو بیاره باز کنه و مثلا اگه یه مشکلی داشت و یا چندتا پیکسل سوخته داشت اونوقت تکلیف چیه ؟ یارو یکی دیگه میده یا اینکه نه مجبورم چون از کارتون بیرون اومده بخرمش و از گارانتیش واسه تعمیر استفاده کنم؟
بیشتر این مشکلات برای کالاهای قاچاق می باشد.من که 2 ماه پیش خریدم تاریخ ساختش برای 2010 بود .این مشکلم 100%پیش نمیاد در بیشتر مشکلات پنل را کلا تعویض می کنند خیال شما راحت باشه گلدیران هر سال داره برای مشتری مداری جایزه میگیره وجزع بهترین گارانتی ها هم است.
مرسی . راستی یه سوال . اگه تو برگردی به دو ماه پیش بازم همین پنل رو میخری ؟
من sl800 می خواستم که نبود.
اما از lh500راضی هستم.
خوب ممنون ، من عصری میرم که به امید خدا بگیرم . امیدوارم چرخ این مدل واسه همه 400 سال بچرخه .
البته این مدل تو بازار خیلی کم شده و اکثر جاها ندارن ، امیدوارم گیر بیارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)