تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

مشکل زیرنویس برطرف شد ولی امکان جلو عقب کردن هیچ فیلم یا mp3 اصلا وجود نداره و حتی قابلیت پخش بی وقفه (مربوط به دکمه آبی رنگ) هم فعال نمیشه. هر دو تا حالت رو هم امتحان کردم، هم اتصال مستقیم تلویزیون به pc و هم با واسطه مودم و روتر ولی فایده نداشت
    توی این مشکل چیزای دیگه هم میتونه دخیل باشه مثل توانایی های کارت شبکه , تواناییی هارد سیستم, نوع یا کیفیت کابل شبکه (واسه من cat6 هست با کارت شبکه 1 Gbp ) البته چون کارت شبکه b650 سرعتش 100 Mbp هست کابل cat5 کفایت میکنه اما اگه سزعت اونم 1 Gbp بود از این مشکلات پیش نمیومد . ولی کلا توی حالت شبکه زیاد به فکر جلو عقب کردن فیلم نباش چون بعضا دیده شده بچه ها با اتصال هارد اکسترنال به پنل باز هم از این نوع مشکلات داشتن

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

توی این مشکل چیزای دیگه هم میتونه دخیل باشه مثل توانایی های کارت شبکه , تواناییی هارد سیستم, نوع یا کیفیت کابل شبکه (واسه من cat6 هست با کارت شبکه 1 Gbp ) البته چون کارت شبکه b650 سرعتش 100 Mbp هست کابل cat5 کفایت میکنه اما اگه سزعت اونم 1 Gbp بود از این مشکلات پیش نمیومد . ولی کلا توی حالت شبکه زیاد به فکر جلو عقب کردن فیلم نباش چون بعضا دیده شده بچه ها با اتصال هارد اکسترنال به پنل باز هم از این نوع مشکلات داشتن
    ممنون دوست عزیز البته با وجود اینکه lan کردن نسبتا به خوبی انجام میشه ولی اتصال به اینترنت انجام نمیشه تمام صفحات قبل این تاپیک و راهنمایی های شما و دیگر دوستان رو هم خوندم و علاوه بر وارد کردن ip و غیره، در منوی پیشرفته هم در تنظیمات infolink country، کشور مالزی را انتخاب کردم ولی تاثیری نکرد. تمام گزینه های تنظیم شبکه تیک میخورن ولی وقتی اینترنت رو میزنم اول Starting و بعد downloading میاد و آخرش این error رو میزنه: "conection failed due to network problem" در تماسی که با vip سامسونگ داشتم گفتن خیلی از b690 های موجود این مشکل رو دارن و فقط با تعویض بورد درست میشه . گفت خیلی از افراد همین مشکل رو دارن و سر نوبت هستن. شماره تماس گرفت تا بعدا بیان برای تعویض. حالا به نظر شما واقعا میشه بهشون اعتماد کرد که بورد اورجینال رو با یه بورد دیگه عوض کنن؟ برای تعویض بورد کل قاب پشت تلویزیون باید باز بشه یا درپوش داره؟ این بورد چه اندازست و چقدر از قطعات و مدارات اصلی tv رو شامل میشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز البته با وجود اینکه lan کردن نسبتا به خوبی انجام میشه ولی اتصال به اینترنت انجام نمیشه تمام صفحات قبل این تاپیک و راهنمایی های شما و دیگر دوستان رو هم خوندم و علاوه بر وارد کردن ip و غیره، در منوی پیشرفته هم در تنظیمات infolink country، کشور مالزی را انتخاب کردم ولی تاثیری نکرد. تمام گزینه های تنظیم شبکه تیک میخورن ولی وقتی اینترنت رو میزنم اول Starting و بعد downloading میاد و آخرش این error رو میزنه: "conection failed due to network problem" در تماسی که با vip سامسونگ داشتم گفتن خیلی از b690 های موجود این مشکل رو دارن و فقط با تعویض بورد درست میشه . گفت خیلی از افراد همین مشکل رو دارن و سر نوبت هستن. شماره تماس گرفت تا بعدا بیان برای تعویض. حالا به نظر شما واقعا میشه بهشون اعتماد کرد که بورد اورجینال رو با یه بورد دیگه عوض کنن؟ برای تعویض بورد کل قاب پشت تلویزیون باید باز بشه یا درپوش داره؟ این بورد چه اندازست و چقدر از قطعات و مدارات اصلی tv رو شامل میشه؟
    توی انجمن بعضی دوستان بودن که تعویض بورد کردن البته مشکل اونا مشکل مک آدرس بود در واقع وقتی Network test میزدن اولین گزینه (مک آدرس) جلوش به صورت FF:FF:FF:FF:FF:FF نوشته میشه که این مشکل از بورد پنل هست که یا باید کلا برد عوض بشه و یا اینکه به صورت نرم افزاری روش مک آدرس set میکنن بستگی داره توی کدوم شهر باشین اگه تهران باشه که معمولا نرم افزاری مشکل حل میشد وگرنه بورد تعویض میشه.
    اما مشکل شما یخورده گویا فرق میکنه حالا یا واقعا اینم یه مشکل جدیده یا اینکه vip فکر کرده شما مشکل مک آدرس داری . بهر حال واسه تعویض بورد نگران نباش چون اینطور که دوستان میگفتند کار چند دقیقست و زیاد با پنل ور نمیرن

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

توی انجمن بعضی دوستان بودن که تعویض بورد کردن البته مشکل اونا مشکل مک آدرس بود در واقع وقتی Network test میزدن اولین گزینه (مک آدرس) جلوش به صورت FF:FF:FF:FF:FF:FF نوشته میشه که این مشکل از بورد پنل هست که یا باید کلا برد عوض بشه و یا اینکه به صورت نرم افزاری روش مک آدرس set میکنن بستگی داره توی کدوم شهر باشین اگه تهران باشه که معمولا نرم افزاری مشکل حل میشد وگرنه بورد تعویض میشه.
    اما مشکل شما یخورده گویا فرق میکنه حالا یا واقعا اینم یه مشکل جدیده یا اینکه vip فکر کرده شما مشکل مک آدرس داری . بهر حال واسه تعویض بورد نگران نباش چون اینطور که دوستان میگفتند کار چند دقیقست و زیاد با پنل ور نمیرن
    راستش در مورد مک آدرس هم پرسید بهش گفتم که مشکلی نداره. ولی چون بهش گفتم تلتکست و اینترنت کار نمیکنه ممکنه حرفم رو قبول نکرده باشه
    Last edited by dario2; 22-05-2010 at 00:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستانی که اینترنتشون فعاله لطفا بگن که الان با یوتیوب مشکل دارن یا به راحتی به یوتیوب کانکت میشن. برای من به یوتیوب وصل نمیشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید من تازه واردم
    اکثر مطالب این تاپیک رو خوندم ولی به جوابم نرسیدم
    من میخوام یه B690 بخرم و میخواستم بدونم آیا DLNA اون این قابلیت رو داره که من به جای استفاده از صفحه لپ تابم تصویر رو به صورت وایرلس روی تلویزیون بندازم و با اون کار بکنم؟؟

اگه جواب منفیه لطفا بفرمایید آیا مدلی وجود داره که همچین قابلیتی داشته باشه؟؟

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

من هرکاری کردم نشد تلویزیون رو وصل کنم به کامپیوتر ......

تمام آی پی هایی هم که توی 2 صفحه اول گفته بودید رو تست کردم نشد که نشد ..

توی برنامه SAMSUNG PC Share Manager تلویزیون رو پیدا نمیکنه ...

باید چکار کنم ؟

راستی من وقتی internet test رو میزنم جلوی مک آدرس ضربدر میزنه و یه چیزی مثله FF:FF:FF:FF:FF:FF مینویسه ...
    Last edited by A.J; 05-06-2010 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ببخشید من تازه واردم
    اکثر مطالب این تاپیک رو خوندم ولی به جوابم نرسیدم
    من میخوام یه B690 بخرم و میخواستم بدونم آیا DLNA اون این قابلیت رو داره که من به جای استفاده از صفحه لپ تابم تصویر رو به صورت وایرلس روی تلویزیون بندازم و با اون کار بکنم؟؟

اگه جواب منفیه لطفا بفرمایید آیا مدلی وجود داره که همچین قابلیتی داشته باشه؟؟
    نه DLNA این قابلیت رو که شما میگی نداره نمیشه از این طریق محیط ویندوز رو توی lcd ببینید فقط میشه media ها رو بین pc و lcd به اشتراک بزاری و از طریق مدیا پلیر lcd اونهارو ببینی البته همین کار بصورت وایرلس هم میتونه انجام بشه.
    برای اون کار تنها راه , استفاده از کابل vga یا hdmi هست که لپ تاب رو به lcd متصل میکنه فکر نمیکنم مدلی باشه که این کارو به صورت وایرلس انجام بده

من هرکاری کردم نشد تلویزیون رو وصل کنم به کامپیوتر ......

تمام آی پی هایی هم که توی 2 صفحه اول گفته بودید رو تست کردم نشد که نشد ..

توی برنامه SAMSUNG PC Share Manager تلویزیون رو پیدا نمیکنه ...

باید چکار کنم ؟

راستی من وقتی internet test رو میزنم جلوی مک آدرس ضربدر میزنه و یه چیزی مثله FF:FF:FF:FF:FF:FF مینویسه ...
    FF:FF:FF:FF:FF:FF این یعنی کارت شبکه lcd شما مک آدرس نداره اگه tv گارانتی داره زنگ بزن همین موضوع رو بگو میان درستش میکنن بعضی دوستان که این مشکلو داشتن از طریق گارانتی مشکلشون حل شده یه نگاه به پست های قبلی بنداز
    Last edited by starpars; 05-06-2010 at 13:50.

9. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

A.J

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

FF:FF:FF:FF:FF:FF این یعنی کارت شبکه lcd شما مک آدرس نداره اگه tv گارانتی داره زنگ بزن همین موضوع رو بگو میان درستش میکنن بعضی دوستان که این مشکلو داشتن از طریق گارانتی مشکلشون حل شده یه نگاه به پست های قبلی بنداز
    باید زنگ بزنم تهران یا همین نمایندگی اینجا (اهواز) هم میتونه واسم درستش کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه DLNA این قابلیت رو که شما میگی نداره نمیشه از این طریق محیط ویندوز رو توی lcd ببینید فقط میشه media ها رو بین pc و lcd به اشتراک بزاری و از طریق مدیا پلیر lcd اونهارو ببینی البته همین کار بصورت وایرلس هم میتونه انجام بشه.
    برای اون کار تنها راه , استفاده از کابل vga یا hdmi هست که لپ تاب رو به lcd متصل میکنه فکر نمیکنم مدلی باشه که این کارو به صورت وایرلس انجام بده
    سلام
    ممنون از پاسخ شما

پس این قابلیت wireless که تو سایت آمریکایی سامسونگ واسه یه سری از مدل های جدید مثل C650 عنوان کرده فقط به اتصال وایرلس LCD به اینترنت محدود میشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •