سلام
Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
ازت ممنونم
سلام
Alucard جان یادمه چند ماه پیش یه سری از تنظیمات پلاسمای g10 رو توی تاپیک گذاشته بودی اما من هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم اگه برات زحمت نیست یه بار دیگه اون تنظیمات رو بزار ببینم تلوزیون من هم دقیقا همین طور هست یا نه
ازت ممنونم
Last edited by farhad61; 01-07-2010 at 19:07.
سلام به همگی دوستان...
هرچقدر صبر کردم تا پولم جمع بشه و یه V10 بخرم نشد ! ناچارم G10 بخرم...
نمیدونم دارم کار درستی میکنم یا نه... ولی اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین... (حرف LCD رو نزنین که حالم بد میشه)
اواسط هفته آینده میخوام برم بانه و یدونه G10 بخرم ! دوستان هر موردی که برای تست لازمه بگین تا اونجا سرم کلاه نره !
اگه دوستان آدرس مغازه دار باانصافی که خودشون ازش خرید کردن رو دارن ممنون میشم برام پیغام خصوصی بزنن...
موفق باشید...![]()
من یه 50 اینچ می خوام بگیرم
نظرم روی s10 بود ولی g10 مثه اینکه بهتره نظر شما چیه؟
خوب به نظر من هم بهتره كنتراست NATIVE در G10 1:40000
در S10 1:30000
و همچنين G10 SUB -FIELD DRIVE 600HZ داره
ولي S10 فكر ميكنم 400HZ باشه
تفاوت هاي ديگه كه اساسي هست مربوط ميشه به تكنولوژي بكار گرفته شده در G10 و S10
توي G10 از NEO PDP استفاده شده
در حاليكه در S10 كه نسل هاي قديمي تري هستند چنين چيزي رو نداريم
كه اين باعث ميشه ما درخشندگي بيشتري داشته باشيم در عين حالي كه مصرفمون هم كمتر ميشه![]()
قیمت v10 رو بپرس ببین چنده
پاناسونیک معمولاً خرابیش خیلی کمتر از سامسونگ وال جیه بنابراین با خیال راحت بخر
ضمن اینکه خودت وشانست
سلام ابی جان.
ممنون از راهنمایی هایی که به دوستان میدی.
داداش 1سوال داشتم.
توی تاپیک سونی 1توضیح در مورد 3d reday و 3d built-in داده بودی که توضیح خیلی خوبی بود.چون واسه خودم هم سوال بود.
حالا میخواستم ببینم که این محصولات 2010 پاناسونیک که 3d هستند و خیلیا منتظرشون هستند که وارد بشن،مثل v20-vt20-vt25
(البته نمیدونم که v20 هم 3d هست یا نه) اینها چطور هستن؟ 3d ready هستن یا 3d built-in ؟
با تشکر
سلام امير حسين جان خوبي داداش؟
قربونت برم لطف داري
در مورد v20 خوب قابليت 3d رو نداره
چند جايي رو خونده بودم خاطرم نيست دقيق ميترسم اطلاعات غلط بدم فكر ميكنم همراه با عينك بود 3d built-inکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه 50 اینچ میخوای بخری g10 نداره پلاسمای 1080p پاناسونیک تو ایران تو سایز 50 فقط مدل s10 و v10 وارد شده g10 تو ایران فقط سایز 42 اینچ داره.
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
v20 3d ready هستش ولی 3d داخلی نداره باید براش یه کیت جدا بخرن که خیلی بالا در میاد ولی vt20 3d داخلی داره تو جعبش عینکم داره v20 آسیا همون g20 اروپاس فقط دیزاینش مال v20 شده ولی کیفیت v20 اروپا نداره.
سلام،
من لپتاپم را با کابل HDMI به G10 وصل میکنم و خروجی کارت گرافیکم را روی Projector Only تنظیم میکنم، با این حال قسمتی از تصویر از کادر خارج میشه، کسی میدونه این مشکل چطور حل میشه؟
رزولوشن لپ تاپ رو بعد وصل كردن به تي وي روي 1920x1080 گذاشتين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)