ایزاک کلارک شخصیت اصلی بازی Dead Space که اسمش ترکیب اسم ایزاک اسیموف و ارتور کلارک هستش.منتشر شده توسط EA.
فکر کنم درسته با این حال یکی دیگه سوال جدیدو مطرح کنه.
ایزاک کلارک شخصیت اصلی بازی Dead Space که اسمش ترکیب اسم ایزاک اسیموف و ارتور کلارک هستش.منتشر شده توسط EA.
فکر کنم درسته با این حال یکی دیگه سوال جدیدو مطرح کنه.
ببخشید اگه هیچکدوم از جوابهایی که دوستان دادن درست نیست یه راهنمایی دیگه بکنین یا خودتون جواب سوالو بدین
خیلی وقته منتظریم
بله درست بود
تفاوت اساسیش هم این بود که تو بازی لال مونی گرفته بود.
.................................................. .................................................. .............
با اجازه......
یه دختر...........برادر و نامزدش هردو جنگجو هستن.......... آخر بازی هم با نامزدش ازدواج میکنه(درحالی که تیتراژ پایانی بازی پخش می شد) ..............تابلو شد دیگه حالا یکی هم اسم این دختر رو بگه!!!!!!!!!!!!!
گفتن که راهنمایی کنم ...........اینم راهنمایی...... نامزد دختره اول بازی به دختره یه گردنبند میده توی یه کلیسا !!!
می خواستم کار دختره رو بگم ولی خیلی تابلو می شد ......
ای بابا خیلی ساده است ...........
دیگه ازین بیشتر راهنمایی کنم؟؟؟؟؟؟؟ ..............من تا ساعت 21 روز جمعه صبر می کنم اگه کسی جواب رو گفت که هیچ اگه نه که خودم میگم دختره کی هستش و اسمش چیه....
.................................................. ............................
اسمش ؟؟؟؟
کریه یا کریل بود دیگه نه؟
.................................................. ..............................
درسته اسمش کریه نامزد نرو بود که اول بازی داشت خوانندگی می کرد و بعدش نرو آمد که که بهش هدیه نامزدی بده ...........
من قشنگ ترین صحنه بازی توی عمرم رو در آخر این بازی دیدم وقتی که گوینده بازی براشون به قول معروف خطبه عقد رو می خوند و اونا داشتند از کنار همون کلیسا اول بازی میرفتند..........
درست گفتید نو بت شماست.
دوستان بیشتر سعی کنیم کاراکترهای قابل بازی رو سوال کنیم ....ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)