کسی نبود پاسخی دهد به من؟!
سلام,بله , بیس دار گرونتره.اینجا تو کویت هم گرونتره .بنده یک عینک پلیس داشتم که کاملا نیم داره بود .رفتم عدسی طبی براش بگیرم گفتند دو برابر عدسیهای معمولی هزینشه و از فرانسه باید بیارند و ده روزی هم طول میکشه .
سلام..من سوالی دارم که اگه کسی بهم جواب بده بی نهایت ممنون میشم ...من شماره چشمم بالاست و حدود 4 نزدیک بینه ..میخواست ببینم چه نوع شیشه ای در حال حاضر هست که به درد من بخوره .. راستش من اخرین بار چندین سال پیش شیشه عینکم رو عوض کرده شیشه فشرده ای که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم .. اما چون میخوام فرم عینکم رو عوض کنم مجبورم شیشه رو هم عوض کنم .. و حالا انگار تنوع خیلی زیاد شده و منم اصلا نمیدونم چی خوبه چی بد ...
پیشاپیش از لطف و عناین دوستان ممنونم ..
سلام ..آنتی رفلکس بگیر...خودش فشردست. بهترین عدسی دنیاست.
دوستان من چشمام شمارش 1 هستش و نزدیک بین هستمو زیاد عینک نمی زنم یعنی مثلا اکثرا سر کلاس های دانشگاه میزنم حالا می خوام بدونم اینکه کلا نمی زنم به ضرر چشم ها هستش؟؟
نزدن عینک هیچ ضرری برای چشم نداره..ما عینک میزنیم که دید خوب داشته باشیم و بهتر ببینیم. و اگر سردرد نمی گیرید و مشکل عصبی ندارید مشکلی نیست. چون بعضیها هستند که عینک نزنن روی اعصابشون فشار میاد اونم بخاطر استیکمات بالاست..
خود من استیکماتم 4 ..یه روز عینک نداشته باشه..ترجیح میدم چشمامو باز نکنم.چون اینقدر تا ر میبینم و سر درد میگیرم روی اعصابم فشار میاره.
- آیا عینک زدن (یا نزدن) باعث آسیب به چشم میشود:
عینکها بهطور معمول جهت بهبود دید به کار میروند. عدماستفاده از عینک یا استفاده از عینک نامناسب باعث آسیب فیزیکی چشم نمیشود. درواقع عینک سبب تقویت و یا تضعیف بینایی نمیشود. باور غلط دیگری که وجود دارد این است که استفاده از عینک از سنین خردسالی موجب بدتر شدن قدرت بینایی میشود که اینطور هم نیست.محتوای مخفی: منبع
ممنون از راهنماییتون .. این انتی رفلکس شیشه است یا
پلاستیک ؟؟
سلام روش پيدا كردن محور عدس با لنزومتر چجوريه؟ مرسي
Last edited by pclove; 09-10-2012 at 01:09.
سلام جناب love king لطف میکنید نحوه ارتباط با خودتون رو اعلام بفرمایید
اگر پیغام خصوصی بدین ممنون میشم
سلام. هم پلاستیک هست هم شیشه..آنتی رفلکس لایه ای است که د رخلع روی عدسی کشیده میشه. پلاستیکش رو بگیرید خیلی بهتره البته به عینکساز بگید هایدروفوبیک باشه.یعنی آب گریز قوی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)