در مورد اوني كه صفحه قبل گفتم سايت ها رو باز نمي كنه، انگار اصلاً وجود نداشتن، اين مورد خيلي بدتر از قبل شده و حتي سايت هاي داخلي هم بايد با *** باز كنم!![]()
در مورد اوني كه صفحه قبل گفتم سايت ها رو باز نمي كنه، انگار اصلاً وجود نداشتن، اين مورد خيلي بدتر از قبل شده و حتي سايت هاي داخلي هم بايد با *** باز كنم!![]()
آره راضیم ؛ فعلا تو این وضع و اوضاع ، سگش میرزه به شرکتای دیگه ( البته اگه چند وقت دیگه گند زده نشه )
حالا جالبیش اینجاست که همه میگن پینگ آسیاتک داغونه ولی من بهترین پینگو تو آسیاتک دارم!!!!
همون موقع که میخواستی پارسو تخلیه کنی ، بهت گفتم بیا آسیاتک ، گوش ندادی![]()
سلام دوستان
کاربرد من گیمه
های وب دارم متاسفانه!!
این چند ماهه خیلی خیلی بد شده و پینگ و کیفیت خیلی افتضاحی پیدا کرده
عصر تلکام قبلا ها خوب بود پینگ و کیفیتش ولی الان که این دو سه صفحه آخر رو خوندم مثل اینکه این isp هم خیلی خراب شده
دوستان راضی هستین؟
واسه گیم چه isp بهتره؟
سلام دوستان
کاربرد من گیمه
های وب دارم متاسفانه!!
این چند ماهه خیلی خیلی بد شده و پینگ و کیفیت خیلی افتضاحی پیدا کرده
عصر تلکام قبلا ها خوب بود پینگ و کیفیتش ولی الان که این دو سه صفحه آخر رو خوندم مثل اینکه این isp هم خیلی خراب شده
دوستان راضی هستین؟
واسه گیم چه isp بهتره؟
من هم قبلا از هاي وب سرويس داشتم، اون كه واقعاً داغونه!
به هر كي پيشنهاد دادم رفت هاي وب گرفت، الان شرمندش شدم و دارم مي گردم براي پورت خالي براش جاي ديگه بگيرم.
ثبات پينگ عصرتلكام خيلي بهتر از هاي وب هست، ولي اين مشكل رو كه بعضي صفحات رو اصلاً باز نمي كنه انگار وجود ندارن را داره كه واقعاً تجربه ي بديه!
Last edited by Danie1; 08-09-2015 at 20:01.
یه سوال:
شبانه زیاد دانلود کنی سرعت محدود میشه؟
والا فکر می کنم همینطوره، چون من روزهای اول که 2مگ رو گرفتم 8گیگ دانلود شبانه ام بود، الان شده 3گیگ، باز دوستان دیگر هم که سرویس دارن بگن
والا من ناراضی هم نیستم
از جزییاتش بگو و من رو تحریک کن
![]()
اگه از این ادرس سرعتتون خوب بود یعنی محدود نشدین
من روی اکثر سرور ها سرعتم پایینه ولی ریموت میکنم ، درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز در کف پینگ شما موندم!!!!واقعا چه حالی میکنی موقع وبگردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)