تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 35 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من تیم هایی موفقن که شخصیت قهرمانی داشته باشن.مثل برزیل و المان و ایتالیا و ... .
    تیم هایی که این شخصیت رو نداشته باشن هر چه قدر هم بازیکن داشته باشن موفق نمیشن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض فابيو كاپلو: انتخاب فهرست نهايي تيم ملي انگليس كار سختي است.

سايت گل- فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس، اعلام كرد برگزيدن تنها 23 بازيكن براي تيم ملي انگليس كار دشوار است و اطمينان داد آماده ترين بازيكنان در تيم او قرار خواهند گرفت.

انگليسي ها پيش از آغاز رقابت هاي جام جهاني چند ديدار دوستانه برگزار خواهند كرد و دوشنبه شب در يكي از اين ديدارها، در ورزشگاه ويمبلي رودرروي مكزيك قرار خواهند گرفت. يكشنبه هفته آينده نيز در اتريش با ژاپن ديدار خواهند كرد و پس از آن سرمربي ايتاليايي سه شيرها 2 روز فرصت خواهد داشت تا فهرست 23 نفره اش را اعلام كند.

او در كنفرانس مطبوعاتي امروزش گفت:" هر موقع كه من بازيكنان را انتخاب مي كنم، سعي مي كنم بهترين بازيكنان انگليسي را انتخاب كنم. من واقعا فكر مي كنم لدلي كينگ و جمي كرگر بازيكنان خيلي خوبي هستند.من با بازيكنان صحبت كردم و گفتم كه بايد 23 نفر را براي جام جهاني انتخاب كنم اما گفتم اگر شما اينجا حضور داريد به اين دليل است كه از نظر من بهترين بازيكنان انگليس هستيد. من بايد تنها 23 نفر را انتخاب كنم و اين اصلا كار آساني نيست. من از اين اتفاق خوشحال نخواهم شد زيرا يكي از بدترين لحظات من خواهد بود."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

خدایی امسال دیگه نوبت اسپانیا یا پرتغاله .

انگلیس هم بشه خوبه .

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

Just England

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خدایی امسال دیگه نوبت اسپانیا یا پرتغاله .
    اگه اتفاق خاصی نیفته یعنی اسپانیا تو گروهش اول بشه و پرتغال هم بعد از برزیل دوم بشه اونوقت یک هشتم اسپانیا و پرتغال به هم میخورن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

اگه اتفاق خاصی نیفته یعنی اسپانیا تو گروهش اول بشه و پرتغال هم بعد از برزیل دوم بشه اونوقت یک هشتم اسپانیا و پرتغال به هم میخورن ...

اینجوری خیلی بد شد نمیدونستم .

البته باز اشکالی نداره یکیشون بره بالا قهرمان بشه خیلی حال میده .

داره خودمونی میشه moer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مینی سیتی

پيش فرض

به نظرم اسپانيا قهرمانه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر من تیم هایی موفقن که شخصیت قهرمانی داشته باشن.مثل برزیل و المان و ایتالیا و ... .
    تیم هایی که این شخصیت رو نداشته باشن هر چه قدر هم بازیکن داشته باشن موفق نمیشن.
    چطور ؟؟

شخصیت قهرمانی از همین بازیکنا سرچشمه میگریره (تا حدود زیادی) ... وگرنه این کشورا که قهرمان زاده نشدن ...

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چطور ؟؟

شخصیت قهرمانی از همین بازیکنا سرچشمه میگریره (تا حدود زیادی) ... وگرنه این کشورا که قهرمان زاده نشدن ...
    المان اگه بازیکن درستی هم نداشته باشه باز هم یک پای فیناله.
    برزیلی ها هم همیشه به تکنیک اعجاب اورشون معروفن.کافیه یک تیم از تو کوچه جمع کنن اینم تا فینال میره.
    ایتالیا این وسط شانسش زیاده.

قهرمانی تو خونشون نیست. بلکه باور دارن که قهرمانن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آلونسو: می‌توانیم قهرمان جام جهانی شویم

سایت گل – به گزارش روزنامه مارکا، ژابی آلونسو اعتقادی ندارد که تیم ملی اسپانیا مدعی قهرمانی جام جهانی هست یا نه، اما می‌گوید آنها فرصت خوبی برای کسب این جام دارند.

او پس از اولین جلسه تمرینی تیم ملی اسپانیا در لاس روساس برای آمادگی برای حضور در جام جهانی گفت: «من به ایده مدعی قهرمان جام جهانی بودن اهمیت چندانی نمی‌دهم. این که مدعی باشید چه چیزی برای شما دارد؟ هیچ چیز. تیم دارد به خوبی پیشرفت می‌کند اما در جام کنفدراسیون‌ها آموختیم که یک روز بد می‌تواند باعث شود در نهایت دستتان خالی بماند.»

ژابی همچنین می‌گوید: «ثبات در تمامی یک ماه رقابت‌ها کلید موفقیت است. امسال بیش از هر چیز اراده داریم و دلایلی داریم که باعث می‌شود باور کنیم می‌توانیم قهرمان جام شویم. فرصت خیلی خوبی پیش روی ماست. امیدواریم از آن استفاده کنیم و موفق شویم. ما به این موضوع اعتقاد داریم.»

کد:

سه نامزد کاپیتانی تیم ملی آلمان

سایت گل - یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان کاندیدای بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی فوتبال این کشور را معرفی کرد.

لو گفت از بین سه گزینه فیلیپ لام - میروسلاو کلوزه و باستین شواین اشتایگر یکی را به عنوان کاپیتان تیم ملی در جام جهانی انتخاب خواهد کرد.

لو در این باره گفت : البته شانس میروسلاو کلوزه کمی بیشتر است چون تجربه بین المللی او زیاد است.

لو گفت : هر کس که انتخاب شود باید بداند که چه مسئولیت مهم و سنگینی را به عهده گرفته است چون به عنوان نماینده یک کشور در جام جهانی شرکت می کند و کاپیتانی تیمی را بر عهده گرفته که سه بار قهرمان جام جهانی شده است.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •