تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 54 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

بله جواب این سوال اینکه خداوند همه چیز رو طوری طراحی کرده که واقعی به نظر بیاد
    اگر ما رو ازرائیل هم بکشه ما می بینیم که بر اثر سکته و... مردیم
    میتونست زلزله نیاد ولی منطق ما میگفت وقتی این دو صفحه به هم میخورن باید زلزله بیاد و این یعنی تناقض!
    برای نبود زلزله ماگماهای داخل زمین هم نباید باشند و این درحالی است که تقریبآ میتوان گفت این ماگماها در بوجود امدن حیات بر روی کره ی زمین بسیار محسوس هست
    صفات خداوند :

خدا قادر و مهربان مطلق است !

پس چرا با توجه به چنین صفاتی چنین واقعیتی که میدانست برای انسان خطرناک هست را بوجود آورده ؟

میدونم این زلزله مزایایی داره ولی خب باعث مردن و بدبختی هم میشه !

او که میتوانست واقعیت را طوری دیگر نشان دهد ! ( چون قادر و مهربان مطلق است حداقل اینکار را باید انجام میداد تا مانع بدبختی بشه )

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

صفات خداوند :

خدا قادر و مهربان مطلق است !

پس چرا با توجه به چنین صفاتی چنین واقعیتی که میدانست برای انسان خطرناک هست را بوجود آورده ؟

میدونم این زلزله مزایایی داره ولی خب باعث مردن و بدبختی هم میشه !

او که میتوانست واقعیت را طوری دیگر نشان دهد ! ( چون قادر و مهربان مطلق است حداقل اینکار را باید انجام میداد تا مانع بدبختی بشه )
    دوست عزیز معلومه پست من رو کامل مطالعه نکردین و فقط قسمت اخر رو کمی خوندید
    من این صفات رو که یک انسان تعریف کرده برای خداوند اصلآ قبول ندارم
    حداقل اگر در تمام ادیان این صفات گفته میشد میتونستیم بهش اشاره کنیم و نقدش کنیم ولی می بینیم که در تمام ادیان این صفات متفاوت هست و بنابراین نمیشه بهشون استناد کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

البته به شما هم می گم خدای شما وجود نداره.
    شما چیزهای زیادی میگی
    فقط منتظر یک وقت هستم که یک حال بهتون بدم
    حتما منتظر نقل قول پستات هم باش
    درضمن اگه فیلسوف نیستی اومدی اینجا تفریح کنی ..........
    خوب منم این موضوع رو انکار نکردم، گفتم تو حقانیت خودت رو ثابت کن به اندیشه های من چیکار داری؟ اگر تو حق باشی که اندیشه های من خود به خود باطل می شن. نیازی نیست وارد این بحث بشی که اسب تو از اسب من بزرگتره.
    حرف من رو به خودم نگو
    حث من با a@s پیرامون وجود خدا تمام شده است. البته از a@s بیشتر انتظار داشتم به این موضوع اعتراض کنه تا شما.
    این جواب من نبود من میگم اگه خدا رو قبول نداری پس حرف خودت روبزن وبه قرآن کار نداشته باش
    من هم ادعا نکردم عدم وجود اش بدیهی است،
    پس این چیه
    البته به شما هم می گم خدای شما وجود نداره
    خسته نباشی من هم میگم خدای من وجود داره
    الان که گفتی خدا وجود نداره به قول خودت ثابت کن که حرفت درسته
    باتشکر arzeva

4. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

دوست عزیز معلومه پست من رو کامل مطالعه نکردین و فقط قسمت اخر رو کمی خوندید
    من این صفات رو که یک انسان تعریف کرده برای خداوند اصلآ قبول ندارم
    حداقل اگر در تمام ادیان این صفات گفته میشد میتونستیم بهش اشاره کنیم و نقدش کنیم ولی می بینیم که در تمام ادیان این صفات متفاوت هست و بنابراین نمیشه بهشون استناد کرد
    نه ، تمام پستتون رو مطالعه کردم ولی چون امروز یکم خسته شدم ... اصلا فکر اون قسمت نبودم ! ( در هر حال معذرت از سوال )

---

خب الان یه درخواست دیگه از شما دارم ... البته در مورد برهان شر نیست ، فقط در مورد اعتقادتون هست ، میدونم در پست قبل کمی به آن اشاره کردید ولی میشه مشخصات کامل خدایی که به آن معتقد دارید را اینجا بگذارید ؟
    یعنی چقدر شبیه به خدایی هست که در این جامعه عموم به آن اعتقاد دارند و منبع شما در انتخاب آن کجا بود ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.در مورد فلسفه های دنیای غرب باید بگم ببخشید که ناامیدتون می کنم ولی من یه دانشجو نرم افزار ام که عشق اش کار گروهی کردن تو پروژه های متن باز تو سایت هایی مثل sourceforge.net شاید از نظر شما من در اشتباه باشم و خودم رو مشغول چیزی کرده باشم که به قول معروف آخر عاقبت نداشته باشه و به احتمال 99.99 درصد در دنیای پس از مرگی که شما توصیف اش می کنی در آتش بسوزم ولی هرگز بر نمی گردم به دورانی که خودم رو جدای از بقیه میدونستم، شما به من بگو غرب زده اصلا بگو خود باخته ولی از نظر من کسی که اندیشه هاش رو محدود کنه به دایره ای از افکار که تصور می کنه درسته، نسبت به کسی که اندیشه هاش رو به محدود می کنه به تمام دایره های موجود در جهان (فارغ از درست یا غلط بودن آنها) بسیار سخت تر به هدف اش می رسه. شاید هم این طرز تفکر فقط در مورد هدف های به اصطلاح دنیوی درست باشه.
    البته من دوست داشتم در مورد ایده "دولت رفاه" بپرسم، ولی پیشاپیش در پست قبلی تون گفته بودین جوابی نمی گیرم.

2.این موضوع فقط در مورد وجود خدا صدق نمی کنه حالا خداباوری چون در ذات ایرادی نداره شما از کنارش به سادگی می گذری، همین ریختن خون برای دفع بلا رو در نظر بگیر، هم در بت پرستی هست، هم در شر پرستی هست، هم در اسلام هست. شما به من بگو بدون اندیشیدن و بحث کردن می تونی این موضوع رو اثبات یا انکار کنی؟ نکته جالب اینکه کلیت جامعه ارزش چندانی برای بحث تو در مورد ریختن خون قائل نخواهند بود و کار خودشون رو انجام خواهند داد.
    شاید به نظرت این پدیده تاثیر کلانی بر جامعه نداره ولی ذهن ات رو متوجه موضوعی مثل حج کن، این بی توجهی مردم نسبت به خارج شدن این مقدار کلان ارز چی، هنوز هم ارزش بحث کردن نداره؟
    تو این مثال ها به نظر میرسه کفه ترازو به سمت شماست، در واقعیت جامعه ما بیمار اینگونه رفتارها میشه. حالا جامعه ما ضرر های اینچنینی رو میبینه شما نقد جوامع غربی رو می کنید، خوب این منطقی نیست.
    یک پدیده ای هست که تو کشور ما قیمت گوشی موبایلی که مردم می خرن با درآمد اونها تناسب نداره، تو این مثال به نظر میرسه کفه ترازو نه به سمت منه نه سمت تو، ولی در واقعیت ما هر دو قربانی رفتارهای اینچنینی می شیم به خاطر اینکه از بحث کردن در مبانی فکری مون فراری هستیم.
    بله من اعتراف می کنم مردم نسبت به موضع من در بحث وجود خدا بی تفاوتن.

3.جالب بود، البته من هرگز روشنفکر بحساب نمیام ولی بند تمبانی رو هستم. راستی یک نکته ای هم بگم شاید بی ربط نباشه، سرخپوست ها فکر می کنند دود کردن توتون وسیله ای برای ارتباط با عالم ارواحه.
    دوستان من هم میخوام وارد بحثتون بشم
    1.من حرف های شما رو تایید میکنم
    2.حرفاتون درسته
    من یک سوال مطرح میکنم
    آیا این احمقانه نیست که یک حیوان زبان بسته را به خاطر گناهی که برای مثال یک انسان انجام داده قربانی کرد؟!!!
    در ماه محرم حیوانات زیادی قربانی می شود
    و هر سال بیشتر و بیشتر
    هر سال جهالت ها افزایش میابه
    آیا این احمقانه نیست که یک حیوان به خاطر نیاز شما و به خاطر خواسته شما قربانی شود؟؟
    قضاوت با خودتون!
    3.روشن فکری چیزی نیست که دوستمون مطرح کردن
    پس نتیجه گیری شما هم غلط هست

7. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

نه ، تمام پستتون رو مطالعه کردم ولی چون امروز یکم خسته شدم ... اصلا فکر اون قسمت نبودم ! ( در هر حال معذرت از سوال )

---

خب الان یه درخواست دیگه از شما دارم ... البته در مورد برهان شر نیست ، فقط در مورد اعتقادتون هست ، میدونم در پست قبل کمی به آن اشاره کردید ولی میشه مشخصات کامل خدایی که به آن معتقد دارید را اینجا بگذارید ؟
    یعنی چقدر شبیه به خدایی هست که در این جامعه عموم به آن اعتقاد دارند و منبع شما در انتخاب آن کجا بود ؟
    خواهش میکنم،مشکلی نیست
    دوست عزیز اشتباه مردم و همه در این قسمت هست
    خداوند در تمام ادیان و هرجا که بگید مجهول هست!!!
    اصلآ به همین خاطر جذابه و همه دوست دارن در موردش فکر کنن
    برای مثال شما میخواید در مورد نحوه عکس گرفتن بدونید پس هرکاری میکنید که این اطلاع رو بدست بیارید
    خداوند هم همینطوره که کاملآ مجهوله و من مشخصاتی برای خدا نمیتونم تعریف کنم چون واقعآ نمیدونم خداوند چه وجودی هست و چطوریه
    فقط میدونم وجود داره
    در خود اسلام گفته شده در مورد خدا نظر ندین چون اشتباه میشه و خود محمد(پیامبر اسلام)برای خدواند صفاتی در نظر میگیره
    این تناقضات واقعآ چه ریشه ای داره میدون یا نمیدونم ولی بهتره بگم نمیتونم بگم چون جامعه این ظرفتی رو نداره که حرف رو حتی بشنوه!!!!
    در مورد جمله آخرتون هم قسمت اول رو توضیح دادم و اما قسمت دوم
    به نظر من هرکس خودش باید به خداوند و به این باور برسه که وجود داره و در مورد صفاتش نمیشه نظر داد چون ما هیچوقت نمیبینیمش ولی خب میشه نتیجه هایی از آثارش گرفت که باز هم میتونه متفاوت باشه در عقاید هر شخص

9. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

ترجیح میدهم کفشهایم را بپوشم و راه بروم و به خدا فکر کنم،تا اینکه به مسجد بروم و به کفشهایم فکر کنم.دکتر علی شریعتی

11. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

فکر نمی کنم تا به حال در زندگی به کسی گفته باشم کافر شو یا یک چیزی تو این مایه ها، تمام سعی من بر این بوده که خرافات رو از انسان ها جدا کنم.
    تا منظور شما از خرافات چی باشه
    من بیشتر پست های شما رو تو این تاپیک خوندم و تنها چیزی که فهمیدم اینه که همیشه تکرار می کنید من به فلان چیز اعتقاد ندارم برام اثباتش کنید!

برای مثال شما میخواید در مورد نحوه عکس گرفتن بدونید پس هرکاری میکنید که این اطلاع رو بدست بیارید
    خداوند هم همینطوره که کاملآ مجهوله و من مشخصاتی برای خدا نمیتونم تعریف کنم چون واقعآ نمیدونم خداوند چه وجودی هست و چطوریه
    فقط میدونم وجود داره
    در خود اسلام گفته شده در مورد خدا نظر ندین چون اشتباه میشه و خود محمد(پیامبر اسلام)برای خدواند صفاتی در نظر میگیره
    این تناقضات واقعآ چه ریشه ای داره میدون یا نمیدونم ولی بهتره بگم نمیتونم بگم چون جامعه این ظرفتی رو نداره که حرف رو حتی بشنوه!!!!
    توصیف خدا هم مثل توصیف حالت آبه
    اگه داخل یه ظرف مکعب شکل ریخته بشه به شکل اون در میاد و داخل یه لیوان استوانه ای هم ریخته بشه می گن آب استوانه ست!
    ذهن هر کس مثل یه ظرف منحصر به فرده
    ذهن سعی می کنه هر چیز تعریف ناپذیر رو طبق استاندارد های خودش تعریف کنه و حاصل در نهایت فقط بخشی از حقیقت رو شامل می شه
    مولانا - هر کسی از ظن خود شد یار من (اینجا منظور از من خداست)

13. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدا؟ یادته اول بحث گفتی "موسی هم با فرعون می جنگید"؟ حالا من از خودت می پرسم آیا واقعا داری با فرعون می جنگی؟ به نظر من نتنها نمی جنگی بلکه داری باهاش همزیستی می کنی.
    شاید به نظرت این پدیده تاثیر کلانی بر جامعه نداره ولی ذهن ات رو متوجه موضوعی مثل حج کن، این بی توجهی مردم نسبت به خارج شدن این مقدار کلان ارز چی، هنوز هم ارزش بحث کردن نداره؟.
    درموردجمله اولتون بایدبگم که من متد خاص خودم رو دارم که در پ.خ هایی داشتیم گفتم که اول بایدمردم راتغییر دادوخودمذهب بهترین سلاح دربرابر خودش است. در موردجمله دومی که ازشمانقل کردم آقای احمدی نژادهم نظرشمارادارد. البته من به ایشون رای ندادم ولی فحش هم ندادم.
    من یک سوال مطرح میکنم
    آیا این احمقانه نیست که یک حیوان زبان بسته را به خاطر گناهی که برای مثال یک انسان انجام داده قربانی کرد؟!!!
    در ماه محرم حیوانات زیادی قربانی می شود
    و هر سال بیشتر و بیشتر
    هر سال جهالت ها افزایش میابه
    آیا این احمقانه نیست که یک حیوان به خاطر نیاز شما و به خاطر خواسته شما قربانی شود؟؟
    قضاوت با خودتون!
    3.روشن فکری چیزی نیست که دوستمون مطرح کردن
    پس نتیجه گیری شما هم غلط هست
    من ازشمامیخواهم برویدتحقیق کنیدچراعزاداری برای امام حسین به وجودآمد؟وتوسط چه کسانی؟ چرا غذا نذر میکردند؟ جسارت است دوست عزیز اگرچه من هم این شکل عزاداری راقبول ندارم ولی به مردم نمیگویم که شمااحمقیدوکاراحمقانه ای انجام میدهید.بااین وضع حرف زدنتان اگر میخواستیدپیغمبربشویدمعلوم بودچندنفربه شما روی می آورند.
    درضمن من قصدنداشتم روشنفکربودن راتعریف کنم فقط به آن اشاره کردم.

15. این کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

درموردجمله اولتون بایدبگم که من متد خاص خودم رو دارم که در پ.خ هایی داشتیم گفتم که اول بایدمردم راتغییر دادوخودمذهب بهترین سلاح دربرابر خودش است.
    با اجازه شما من این بحث رو در پیغام خصوصی دنبال کنم
    در موردجمله دومی که ازشمانقل کردم آقای احمدی نژادهم نظرشمارادارد.
    اگر آقای احمدی نژاد همچین نظری دارن، نظرشون محترم، این هم نظری من و ایشون اتفاقی بود، من دردهایی رو مثال زدم که تصور می کردم بین هردومون مشترک باشه، حالا اگه مشترک نیست عیبی نداره.
    بعلاوه اینکه شما هم کم با ایشون هم نظر نیستید ولی من هیچ وقت ایشون رو به شما تعمیم نداده بودم.
    البته من به ایشون رای ندادم ولی فحش هم ندادم.
    این بحث رو هم ...

جسارت است دوست عزیز اگرچه من هم این شکل عزاداری راقبول ندارم ولی به مردم نمیگویم که شمااحمقیدوکاراحمقانه ای انجام میدهید. بااین وضع حرف زدنتان اگر میخواستیدپیغمبربشویدمعلوم بودچندنفربه شما روی می آورند.
    اگه میشه من هم تو این بحث دخالت کنم، خوب اینکه نمیشه یک پدیده ای که شما ادعا می کنی در دین نبوده، به عینه هم می بینید نتنها کاهش پیدا نمیکنه بلکه داره افزایش پیدا میکنه بعلاوه اینکه یه مدتیه به بقیه امور هم شیوع پیدا کرده، ادعا هم میکنید این بدعت نتنها در ذات اسلام نیست بلکه با ذات اون تضاد داره و از طرفی هیچ عامل خارجی هم سعی در حذف اون نمی کنه.
    عزیز دلم این چیزی که به طرفت میاد اگه واقعا دوست تو نیست، تا اونجایی که من می بینم می خواد از روت رد بشه!
    بعلاوه اینکه تا اونجایی که من خوندم موسی وقتی قوم خودش رو مشغول پرستش گوساله سامری دید، گوش هارون رو اونقدر پیچوند و سر هارون رو اونقدر به صورت اش نزدیک کرد که صورت هارون قرمز شد و با حالت ناله عذرش رو گفت، البته بستگی داره نظر اهل سنت رو در مورد این نوع کارهای شیعه قبول کنی یا نه ولی موسی تو اون موقعیت پیامبر نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •