سلام
بازیه خوبیه از انتظارات بالا میزنه.
جوی مثل استالکر داره. می مونه بعد خدمت.
سلام
بازیه خوبیه از انتظارات بالا میزنه.
جوی مثل استالکر داره. می مونه بعد خدمت.
بازي خوبيه.ولي به نظر من مثل فال آوت نيست.فال آوت خيلي بازي بزرگي بود.ولي اين بازي مثل فال آوت نيست.ولي در كل خوبه.
آقا تو رو به خدا کمکم کنید.بازی مترو 2033 رو وقتی اجرا میکنم ارور out of frequency میده .
هر کاری که بگید کردم
ویندوز عوض کردم
تنظیمات مانیتور رو هم دستکاری کردم یعنی رفرشو به 60 رسوندم ولی...
حتی باprtscreen هم از محیط بازی عکس گرفتم تا بر اساس اون تنظیمات رو درست کنم ولی 800*600 یا 1024*768 را قبول نمیکرد.
حتی کیسمو پیش دوستم بردم تا از مانیتور اون این مشکل رو درست کنم اما نشد
تو بازی wolfenstein هم این مشکل رو داشتم ولی بردم پیش دوستم و با مانیتور اون درست شد ولی این بازی
اصلا نمیشه
یعنی باید مانیتورم رو عوض کنم؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممک!!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون
مشکل از کارت گرافیکتون نیست؟ درایور کارت گرافیکتون رو اپ دیت کنید.
سلام
بازیش قشنگه ؟بخرم یا نه؟چند دی وی دیه؟ارزش داره؟
برای وقت پر کردن خوبه ولی اگه تو بازی دنبال داستان هستی نخر چون داستان درست حسابی نداره و در ضمن تیر اندازیش هم افتضاحه
آقایون در تهران شما این بازیو از کجا واسه PC خریدین ما هرجا میریم میگن نیست
آره قشنگه گرافیکش خیلی به نظرم خوبه ولی اگه یکم سبکتر بود خیلی بهتر بود...
عزیز این تیر اندازیش که قرار نیست مثل بازی های مدرن جدید ساخته بشه...
تفنگ ها که مد روز نیستن اگر هم دقت کنید تمام تیر هایی که استفاده می کنید پوسیده و خراب هستند...
مردم که دیگه تو کارخونه ها کار نمی کنن تا سلاح های جدید بسازن...
عزیزم هد شات با تفنگ ساچمه ای هم هد شاته مخصوصا اگه از فاصله نزدیک چند قدم مونده به یارو بهش شلیک کنی. تو این بازی ما ت جایی که تونستیم هدشات کردیم ولی یارو نمرد![]()
سلام بچه ها من بالاخره بازیو گیر آوردم عجب بازیه من دارم رو VERY HIGH بازی می کنم بازی بسار روانه اما یه چیزی خیلی عجیبه به محزی که اجراش می کنی یه پیغام میده که درایور VGA آپدیت نیست آخرین درایور بگیر درصوتی که ماله من آخرین ورژن هست بعد یه مشکل دیگه هم که داره وقتی نزدیک دیوار میشم افت فریمپیدا میکنه گاهی یهو SLOW میشه
(موقع تیراندازی)
دوستان میشه بگن مشکل از چیه ؟
![]()
Last edited by saman3230; 26-03-2010 at 21:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)