بابا این که چیز خاصی نداشت.
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
از این یکی یه لینک دیگه دارین..
یا مستقیمش کنید.
ممنون...
بابا این که چیز خاصی نداشت.
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
از این یکی یه لینک دیگه دارین..
یا مستقیمش کنید.
ممنون...
![]()
![]()
![]()
![]()
لینکهای بزرگ نمایی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ماه بود واقا گرافیکش شاهکاره،امیدوارم صداگذاری و گیم پلی هم مثل گرافیکش باشه...
مطمان باش که همین طوره 100% بهترین بازی ساله![]()
لينك رو برات مستقيم كردم بفرما:
14MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
تاریخ عرضه ی بازی 22feb 2011 تعیین شده ، یعنی اواخر بهمن .
این هم دموی تکنیکی این بازی که در نمایشگاه E3امثال به نمایش در اومد .
به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم که این دمو رو ببینند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دموی قابل بازی نسخه ی xbox360 هست و گرافیک و گیم پلی بازی روی این کنسول رو نمایش می ده .
و نکته ی آخر اینه که احساس کردم تعداد فریم بازی کمه!!اگه وضع دمو این باشه ، دیگه خدا عاقبت نسخه ی اصلی رو ختم به خیر کنه!
(ممکنه که مشکل از سیستم من در اجرای فایل های فلش باشه ، ممنون می شم که دوستان در این زمینه نظرشون رو بگن )
Last edited by alborz_k; 17-06-2010 at 12:15.
منم كنفرانس Crytek رو ديدم .
وقتي Game Play رو گداشت مو به تنم سيخ شده بود تا وقتي كه تموم شد .
الان ميتونم بگم كه بهترين بازي سال ميشه بدون بروبرگرد.![]()
شماره قبلیش که عالی بود.منتها بیشتر ازنظر گرافیکی.امیدوارم اینبار از همه نظر عالی بشه.![]()
نمیدونم این خبر تکراریه یا نه ولی ما گزاشتیم اگه تکراری بود شرمنده
نسخه آزمایشی بخش چندنفره بازی Crysis 2 عرضه خواهد شد
استودیوی بازی سازی Crytek اعلام کرد که نسخه آزمایشی بخش چندنفره بازی Crysis 2 را عرضه خواهد کرد. برای اینکه بتوانید شانس این را داشته باشید که یکی از بازیکنان بخش چندنفره بازی باشید، باید در سایتثبت نام کنید. پس از ثبت نام در زمانی مشخص ایمیلی برای شما رسال خواهد شد که شما را به بخش چندنفره بازی دعوت می کند. بازی Crysis 2 پاییز امسال برای PS3، Xbox 360 وPC عرضه خواهد شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : یه سایته فارسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)