من یه راهنما دارم
ولی تو این مرحله نتونست کمکم کنه تو اون راهنما میگفت باید وقتی به در خروجی رسیدی بری سمت چپ تا آخر و سه کنج دیوار وایسی تا وقت تموم شه که این کار رو کردم نشد
حالا دارم طبق راهنمایی دوستمون عمل میکنم ببینم چی میشه
من یه راهنما دارم
ولی تو این مرحله نتونست کمکم کنه تو اون راهنما میگفت باید وقتی به در خروجی رسیدی بری سمت چپ تا آخر و سه کنج دیوار وایسی تا وقت تموم شه که این کار رو کردم نشد
حالا دارم طبق راهنمایی دوستمون عمل میکنم ببینم چی میشه
مرحله بمب گذاری ؟
شما بمب ها رو با Space میذاری ؟
نه .من از بمب اتم استفاده میکنم![]()
این مرحله توش بمبگذاری داره اما برای بمبگذاری نیاز به زدن دکمه نیست
من وقتی تو استوانه صورتی میرم خودش بمب رو کار میذاره
ولی فکر نکنم این دلیل عدم موفقیتم باشه
دقیقا یادم نیست ولی از پشت بوم میتونی فرار کنی(احتمالاهمینجوریه!)
بله من مشکل تو زمان داشتم و با اون دکمه دویدن و رسیدن رو پشت بام مشکل حل شد ممنون
بله باید میرفتم رو پشت بام اما خیلی سریعدقیقا یادم نیست ولی از پشت بوم میتونی فرار کنی(احتمالاهمینجوریه!)
خوشبختانه این مرحله رو رد کردم دیگه
با تشکر از همه
دوستان من کمک احتیاج دارم
دوستان من الان فهمیدم که gta من مشکل داشته و بازی تا اخر پیش نرفته
ببنید بازی تا اونجا رفت که اون یارو پول که دستش زخمی شد رو رسوندم بیمارستان بعد از دزدی بانک بعد اون یارو وکیله کنز بود نمیدونم اون زنگ زد گفت یه نفر تهدیددش میکنه
من شک کرده بودم بازی تموم نشده ولی الان مطمئنم
ایا پچی چیزی نیست بازی درست بشه
بازی فارسی مال شرکت روگا .
یه کی از بچه ها داد بهم وگر نه عمرا من بازی فارسی بگیرم
نکرتونم درستش کنید
من عاشق این بازیم
فک کنم حق با شما باشه،چون حتی پس از پایان بازی واسه من هم کنز زنگ می زنه یه چیزایی می گه بعد تو نقشه علامت اون هتله تو شهر 1 ظاهر می شه ولی می رم اونجا می بینم هیچی نیست.یه جایی هم یه عکس از مرحله آخر بازی دیدم که یه لیموزین سفید جلوی خونه دیاز بود یه عالمه جنازه هم رو زمین.
شرمنده که تاپیکو بالا آوردم اما چون این موضوع برای من خیلی خیلی مهمه خوهش و تمنا میکنم اگه کسی چیزی فهمید به من بگه.چون بهترین دوران زندگی من تو اون دوران بود که جی تی ای وایس سیتی اومده بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)