باسلام
به شما کیف و موس دادن؟؟؟اگه دادن کیفیت کیف و موسشو لطفا بگو آخه یکی از دوستای من که مدل game گرفته بود ،کیفوو موسش حداقل 100 تومن پولش بود ،میخوام بدونم ماله fx603 چطوره؟؟
ممنون
باسلام
به شما کیف و موس دادن؟؟؟اگه دادن کیفیت کیف و موسشو لطفا بگو آخه یکی از دوستای من که مدل game گرفته بود ،کیفوو موسش حداقل 100 تومن پولش بود ،میخوام بدونم ماله fx603 چطوره؟؟
ممنون
حقیفتش اینه که کیفیت کیف خیلی عالی نیست. حد اقل برای یه لپ تاپ 1.3 میلیونی باید یک کیف محکم تر و جوندار تر می دادند. کیفش برزنتی و ابر داخلش نازک هست و خیلی ضربه گیر نیست. من فکر کنم کیفش خیلی گرون بگم 25 تومن بیشتر نمیشه. ولی یک حسن داره کیفش: خیلی سبک! شاید تعجب کنی که دارم از وزن کیف می گم. ولی برادرم کیف belkini داره اونم 14" ولی هم خود کیفش 600 گرم وزن داره!!! خیلیه!!! کیفش هم 70 تومن خریده. ولی با چکش هم نمی تونی به لپ تاپ توش آسیب برسونی.
در مورد موس: موس اپتیک usb ، ظاهرش که بد نیست ولی من ازش استفاده نکردم. من از تاچ پد استفاده می کنم که جدا" با تاچ پدش خیلی عالیه. ولی علت اینکه از موس استفاده نمی کنم اینه: دو پورت usb بیشتر نداره و هر جفتش سمت چپ هست. اگه بخوام از موسش استفاده کنم باید سیمش از چپ بیارم سمت راست و این سیمش میره رو اعصابم! باید یه usb hub و یک موس بی سیم هم بخرم . فکر کنم هر کی این مدل رو بخره باید به فکر این دو باشه.
ممنون از پاسختون در ضمن باید بگم به احتمال خیلی زیاد پورت esata شما باید combo باشه یعنی usb2 هم هست امتحان بکن به احتمال زیاد مشکل موستم حل میشه راستی یادم افتاد کیفه دوسته من کوله بود که رنگشم قرمز مشکی بود وکیفیتشم عالی بود وموسشم گیم موس بود که من بیرون قیمت کردم 35000 پول موسش بود
در مورد این وب کمشم که میگن hd هست یه توضیحی بدی ممنون میشم
Last edited by hadi2073; 19-01-2011 at 02:35.
مرسی دوست عزیز. حق با شماست. من قبلا چند بار تست کردم موس تو پورت جا نمی رفت و چون شکاف پورت کشیده تر از پورت usb بود و حتی خود فروشنده هم گفته بود این پورت esataست من هم زیاد مصر نشدم و زیاد باش ور نرفتم. ولی الان با دقت بیشتری نگاه کردم دیدم پورت usb هم هست! ولی نمی دونم چرا دفعات قبل کول دیسکم توش نمی رفت!! با توجه به کاتالوگ ممکنه اصلا پورت esata نداشته باشه و فقط ظاهر شکافش شبیه ش است.
کدوم مدل برای بازی بود
cx 420 چطوره؟ میخوام بخرم نظرتون رو راجع بهش بگید میخوام صفحه مونیتورش خیلی خوب باشه کار نت نویسی میکنم پدر چشما در میاد و صداش هم خوب باشه 24 ساعته هم تو اینترنتم
Last edited by kavian123; 20-01-2011 at 00:18.
سلام
من می خوام MSI CX620 بگیرم. خواستم ببینم کسی گرفته یا نظری در موردش داره؟؟
شرمنده دوست عزیز ولی در مورد کیفیت وب کمش نگفتی؟؟
شرمنده.
تصویر در حالت hd خیلی نویز داره و کمی تصویر آبرنگی میشه. که فکر کنم بخاطر افزایش کنتراست نرم افزاری باشه. هر چند من تو جای پر نور تست نکردم. مطمعنا اگر در جای با نور مناسب تر کیفیتش هم بهتر خواهد شد. در ضمن تصویر خیلی روان هست و اصلا افت فریم نداره. در مجموع کیفیتش متوسط رو به خوب هست.
تو این تاپیک در مورد نِت بوک های ام.اس.آی هم میشه گفتگو کرد یا خیر ؟
( اگه جای این سوال اینجا نبود ، شرمنده از همه )
چرا نمیشه؟
U135DX با دی وی دی رایتر اکسترنال هدیه 490 تومان --> با رم 2 گیگ 520 تومان
U160 با قیمت 550 تومان، قیمت بالا برای طراحی، وزن کمتر، طول عمر باطری خیلی بیشتره وگرنه از U135DX سخت افزارش کند تره
U200 که CPU دو هسته داره و فوق العاده از دو مدل قبلی قوی تره، 12 اینچه مانیتور HD و پورت HDMI هم داره که با رم 2 گیگ 640 تومان و با رم 4 هم 700
سوال دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)