تفاوت در دو CPU NOTEBOOK و تفاوت در سطح DIE دو پردازشگر و اختلاف در اندازه CACHE دو CPU
T4200,1 Meg Cache T7500,4Meg Cache
![]()
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تفاوت در دو CPU NOTEBOOK و تفاوت در سطح DIE دو پردازشگر و اختلاف در اندازه CACHE دو CPU
T4200,1 Meg Cache T7500,4Meg Cache
![]()
مهران مطمئنی 920 هزار تومنه یعنی یه کارت گرافیک اینقدر قیمتشو نسبت به مدل من و تو بالا میبره تازه LED هم که نیست!!
دیروز تو پایتخت این قیمت بود. دیگه دقیق جویا نشدم
بدبخت شدم.اومدم برم رو بوت اولیه زدم سیستم رو داغون کردم.آقا مهران طبق اون دستورالعملی که گفتی عمل کردم ولی وقتی رفت تو صفحه ای که برای برگشتن به factory default هست یک ساعت همینجوری گذشت ورو صفر درصد مونده بود.من فکر کردم قات زده.سیستم رو خاموش کردم.اومدم دوباره ریکاوری رو بزنم که نوشت: missing bootmgr
دیگه کلا بالا نمیاد.چی کار کنم؟![]()
چی کار کردی؟؟؟
خوب طول میکشه سیستم به اولش برگرده،چقدر صبر کردی تا کارشو انجام بده؟؟
چرا حین کار زدی خاموش کردی؟
اشکال نداره،دوباره همون مراحل، رو برو.اون recovery همیشه هست
سیستم باید خاموش باشه .بعد دکمه recovery رو بزن.
دوست عزیز شما برو ریویو g550 رو در اون سایت بخون میفهمی کجاش نوشته در ضمن همه نوت بوکها از پس 1080p بر نمیان من اکثر فیلمهایی که دارم hd rip هست یه تعداددی 720p و یه تعدادی 1080p
The GMA 4500M graphics chip, integrated into a GL40 chipset, is essentially a GMA 4500M HD with lower clock speed.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Equipped with an Intel Pentium T4200 processor, an Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] integrated into the GL40 graphics chipset, and 3GB of RAM, th
از شما انتظاز نداشتم این حرف رو بزنی.اولا اون ،review، مدل 3 گیگ رو نوشته که از کارت 4500Mاستفاده میکنه نه 4500MHD.چیپست مادربرد هم اینتل GL40 نه GL45. که باعث میشه پورت hdmi نداشته باشه.
نتیجتا تو پردازش ویدیو های 1080P یا در واقع ویدیو های با رزولوشن 1920*1080 به بالا احتمالا اون کیفیت معمول رو نداشته باشه یعنی توی بعضی صحنه ها با فریم و سرعت بالا کندی پیش بیاد.
منم اصلا تو این نظرسنجی منظورم روی سیستمهای با کارت 4500M نبوده و نیست.
این اشکال هم اگر پیش بیاد برای هر سیستمی که به کارت4500M مجهز شده باشه،پیش میاد.
بعد pami جان شما میخوای بگی من اطلاعی از rip شدن فیلمهای hd ندارم!!!!
عجب.
بطور معمول rip کردن به 1080P وقت گیره برای کسی که rip میکنه نمیصرفه و خیلی فیلمهای full hd کمه اکثرن در حد رزولوشن 1280*768 هستند یا کمی بالاتر.
حالا شما ممکن گیر بیاری اما 90 درصد افراد این فیلمها گیرشون نمیاد البته در حد full HD.
دانلود ویدیوهای hd مایکروسافت
اینها هم در حد بلوری نیستند و تنها عرض صفحه در حد full HD هست و در واقع hight=1080 اما width =1920 نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه میخواد چی کار کنه؟من یک ساعت صبر کردم ولی هیچ حرکت مثبتی نکرد.رو همون صفر درصد مونده بود.فکر کردم شاید قات زده گفتم خاموش کنم دوباره ریکاوری رو بزنم.اگه میدونستم سیستم نابود میشه تا صبح هم طول می کشید صبر می کردم
الان هیچ رقمه بالا نمیاد.دکمه ریکاوری هم وقتی خاموشه میزنم نمیشه میگه: bootmgr is missing
چه جوری بوتش کنم؟![]()
چیکار کردی مگه میشه؟؟؟
اون درایو مخفیه.همین که وسط کار زدی شاید اینجور شده!!!
فکر میکنم در حین کار بوده که شما همه چیو کنسل کردی.
دو راه داری یا باید فردا بری سازگار بدونه اینکه زنگ بزنی(برای ریکاوریت میتونن کاری بکنن؟)!!!
یا اینکه DVD ویدوز 7 رو بذاری و همه چیو نصب کنی.اگر هم مشکلی پیش اومد خوده ویندوز اون درایور رو پیدا میکنه.من که همه کارام با ویندوز 7 .
البته در واقع اگر ریکاوری هم بشه داشتن ویستا مزیتی نیست.اما خوب انتی ویروس بدون نیاز به ویندوز داشت و از سیستم BACK UP میگرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)