سامان میخوای بخری دیگه؟؟
مثه 3جی اس بترکونی تاپیکو![]()
سامان میخوای بخری دیگه؟؟
مثه 3جی اس بترکونی تاپیکو![]()
من میخواستم یه HD2 بگیرم که x6 رو دیدم گفتم یخده واسم مشورت کنم بعد بگیرم حالا این x10 که دیگه ترکوند منو بنظرتون ارزش وا سادن داره که وایسم امد بعد بین HD 2 و x10 انتخاب کنم؟
زمان عرضه این جیگر طلا کی هست دقیق؟
Last edited by isbn; 07-02-2010 at 16:19.
برات مهم نيست كه سيستم عاملش چيه؟
فقط ظاهر برات مهمه؟
از نظر گرافيكي كه ايكس 10 خيلي برتر از اچ دي 2 هست
معلومه که ارزش واستادن داره بین اینو HD2 هم که معلومه که X10 این که پرسیدن نداره تو داری فناوریه سونی رو با HTC مقایسه می کنی شاهدشم نکسسه که ساخت HTC هست و با اینکه از اندوی 2 استفاده می کنه و اسنپ دراگون ولی تو همه چی نصبت به X10 کند تره
پس با این تفاسیر وا میسیم تا غول سونی از راه برسه
تاریخ عرضه دقیق کی شد؟
HD2 که واقعا زیباست بیشتر زیبایی ش منو جلب کرد تا امکانات اما الان x10 هم زیباییش هم امکاناتش منو جلب کرده![]()
Last edited by isbn; 07-02-2010 at 17:04.
دوستان ایا با اپدیت اندروید ایکس 10 به ورژن 2 قابلیت مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ هم اضافه میشه؟اگر با منبع معتبر پاسخ بدید ممنون میشم!در ضمن فیلم خاصی از مقایسه ی نکسس وان گوگل و ایکس 10 وجود داره که اثبات کنه سرعت ایکس 10 بیشتره؟مرسی.یه سوال دیگه!به طور کلی اندروید همیشه قابل اپدیت هست؟مثلا 2.1 رو میشه به 2.2 (وقتی که 2.2 هم بیاد)اپدیت کرد؟یا محدودیت داره؟؟
Last edited by Prince_Amin; 07-02-2010 at 20:59.
توی نمایشگاه همه چیز قطعی میشه.ولی سونی اریکسون چاره ای جز این نداره.
معلوم نيست كه 16 مگ كالر بشه . مولتي تاچ رو من اطلاع ندارمدوستان ایا با اپدیت اندروید ایکس 10 به ورژن 2 قابلیت مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ هم اضافه میشه؟اگر با منبع معتبر پاسخ بدید ممنون میشم!در ضمن فیلم خاصی از مقایسه ی نکسس وان گوگل و ایکس 10 وجود داره که اثبات کنه سرعت ایکس 10 بیشتره؟مرسی.یه سوال دیگه!به طور کلی اندروید همیشه قابل اپدیت هست؟مثلا 2.1 رو میشه به 2.2 (وقتی که 2.2 هم بیاد)اپدیت کرد؟یا محدودیت داره؟؟
ولي هر كي الان هر چي بگه خيلي روش حساب نكن.. مگه اين كه خود اس اي بگه كه سخت افزاريش آمادس
در مورد آپديت هم نه
نميشه مثلا وقتي آندو 2.0 هست وقتي 2.2 اومد به قول شما آپديت كرد! يعني بايد خود شركت براش آماده كنه! رام رو كوك كنه
خلاصه اينطوريا
درسته ولي اگه خودت ميتوني پورتش كنياندو اوپن سرسه پس هیچ محدودیتی وجود نداره
بسم الله...
مثلا براي گوشي هيرو 2.1 به طور رسمي نيومده ولي به صورت دامپ (dump) موجود هست
كه اصطلاحا پايدار(stable) نيست اين طور رام ها!
همه اینایی که وگفتی یعنیییی چههه ؟؟
یعنی نمیتونن مثه امنیا اچ دی کوک کنن که رو گوشی بشه فلش کرد و بمونه و حالم بده به صاحابش؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)