تقريبا همه كسايي كه لپ تاپ دارن از كولپد استفاده كردن.كول پد خاكو وارد لپ تاپ مي كنه.اما سوال من اينه:تا حالا مشكلي واسه لپ تاپ به وجود اورده؟و اصولا اين يه مشكله؟
تقريبا همه كسايي كه لپ تاپ دارن از كولپد استفاده كردن.كول پد خاكو وارد لپ تاپ مي كنه.اما سوال من اينه:تا حالا مشكلي واسه لپ تاپ به وجود اورده؟و اصولا اين يه مشكله؟
می خواستم بپرسم که این پروژکتور لپ تاپ چیه؟ برخی جاها برای فروش لپ تاپ امتیازاتی گذاشتن و می گن با یک لپ تاپ یک پروژکتور لپ تاپ هم میدن...
البته من از کولپد استفاده نکردم ولی با این حال فکر کنم کولپد هوا رو از زیر لبتاب میکشه بیرون و باعث ایجاد جریان هوا میشه.![]()
هوا رو مي كشن بيرون يا مي فرستن داخل؟
اگه مكنده باشن به خارج باعث گرم شدن مي شن تو لپ تاپ (فن از يك طرف خنك مي كنه و طرف پشتش گرم ) واسه اينكه خنك كنن هوارو هم جهت با فن لپتاپ به داخل مي فرستن.
در صورتي كه جايي ازش استفاده شه كه گرد و خاك هست باعث مشكل مي شن در غيراين صورت فقط خنك مي كنن و مفيد هستن
سلام، می خواستم اگه ممکنه در مورد هارد اکسترنال هم توضیح بدید یکم، فکر میکنم به درد این تاپیک بخوره(نظر شخصی)
منظور انواع کانکتور ها و سرعت هد هستش
من خودم 500 WD مدل my passpot essential رو دارم،می خواستم بدونم که کانکتوری پر سرعت تر از USB 2 هم واسه این هارد ها هست؟(در حال حاضر)
یک سوال دارم الان باتری 9 سلولی برای سری CW یا F هست تو بازار؟ قیمتش چنده؟
کسی نیست که جواب بده؟
کسی نیست جواب رو بدونه؟![]()
فکر کنم در درجه ی بعدی از usb 2.0 پورت cross fire 8000 هست و بعدش پورت esata هست.
قیمت یک تراش که هر سه پورتو داشته باشه فکر کنم حول وحوش 120 تومن باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)