سلام ارش جان
متعلق به i900 هستش .. فکر کردم باید روی b7300 هم جواب بده که قاعدتا هم همینطور باید باشه .. احتمال اینکه این فایل خراب باشه هست یا اینکه گوشی اجرا نمیکنه پیغامی که میده بر چه مبناست![]()
سلام ارش جان
متعلق به i900 هستش .. فکر کردم باید روی b7300 هم جواب بده که قاعدتا هم همینطور باید باشه .. احتمال اینکه این فایل خراب باشه هست یا اینکه گوشی اجرا نمیکنه پیغامی که میده بر چه مبناست![]()
آقا من فکر کنم این دو برنامه رو تست کردم توی بازی آسفالت و با قرار دادن کنترل بروی حالت شتاب سنج ماشین فقط دور خودش می چرخد اصلا به جلو حرکت نمی کند در حالیکه قبلا این موضوع را چک کرده بودم و ماشین نه به صورت عالی و بی نقص ولی تا حدودی درست هدایت می شد. در کل از کار شما متشکرم![]()
اگه فولدر رو در ppc بریزید اون فایل exe داخل ppc اجرا میشه.اما خرابه و معلوم نیست چی به چیه.احتمالا باید فایل نصب درستش موجود باشه.
سلام مجدد
احتمالا فایل خراب است چون فایل نصب از نوع exe است و باید از طریق PC نصب شود اما ویندوز ارور خراب بودن فایل می دهد.![]()
من اسفالت رو تست نکردم,اما تو resco bubles و shoot me کاملا جواب داد که قبل از نصب اصلا کار نمیکردن این دو بازی.
اگه داخل بازی گزینه ی calibrate داره از اونجا سنسورتون رو کالیبره کنید.
دوستان یک سوال داشتم خواستم ببینم چگونه می شودجلوی شارژ گوشی در هنگام اتصال USB را گرفت این موضوع جلوی خالی شدن باتری را می گیرد و دوباره باتری نیمه را شارژ کامل می کند که با توجه به وصل بودن دائمی گوشی برای من به کامپیوتر معضلی شده است بطوریکه در این حدودا 2 هفته ای که گوشی را خریدم تنها 2 بار آن را شارژ کردم و الان هم میزان شارژ 100 درصد است. در انجمن i8000 برای این مشکل آدرس رجیستری زیر ارائه شده که البته در B7300 چیزی به اسم usbfndrv پس از built in وجود ندارد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\Enable UsbCharging = 0
با تشکر
یک برنامه جالب برای پنج ستونی کردن منوی استارت. البته آیکونها به میزان زیادی کوچک می شوند اما به نظر راه حل مناسبی برای مشکل کلیک ناخواسته آیکون ها در حین اسکرول است:
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ssasan; 22-03-2010 at 20:09.
آخرین ورژن برنامه Clean RAM با امکان پاکسازی و آزاد سازی رم برای اجرای سریعتر برنامه ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی چرا این tcpmp این شکلیه که سی پی یو رو باسه من نوشت 817 مگاهرتز!
خیلی عجیبه
یعنی چی ؟ بلاخره چند شد؟
همون 800 درسته. رو دستش جز HD2 هفتصد هزار تومانی نیست.![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)