بابا ارزش خرید رو داره به نظر من اگه دوست دارید که ببینید پس بخرید اگر که دوست ندارید کلا نخرید
بابا ارزش خرید رو داره به نظر من اگه دوست دارید که ببینید پس بخرید اگر که دوست ندارید کلا نخرید
.com شاید -- شده باشه ولیمیتونید بریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرس هم می برتتون به سایت سریال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اي بابا بسه ديگه اين ربكا بيچاره چندبار بگه درمورد سريال
حرف بزنين؟؟؟؟
داره با احترام ميگه به هممون خوبه پاك كنه پستهارو؟؟؟؟
دوست عزيز ... اينجا تاپيك در مورد اين سريال و حواشي اون هست .... دوستان نه بحث خارج از تاپيك كردن و نه دارن با
هم دعوا ميكنن ... لطفا بزاريد هر كسي در چهارچوب سريال قهوه ي تلخ صحبت خودشو ارايه بده ... حتي اگه بحث
بيروني سريال باشه .... چون بالاخره بحث بحث سريال هست و بس !
Last edited by Ssarshar; 16-09-2010 at 19:04.
بله خیلی ارزونه . برای خریدن کل قسمتهاش صد هزار تومن باید پیاده بشی![]()
خوب من سریال رو گرفتم و قسمت اول رو هم دیدم
به نظر من با یک کار بسیار عالی از مهران مدیری طرف هستیم
خیلی توی پستهای گذشته نوشته بودند که قسمت اول خیلی بیمزه هست
ولی به نظرم حتی قسمت اول خیلی خوب کار شده بود و خود سیامک انصاری به تنهایی این قسمت رو خیلی خوب بازی کرد
توی این قسمت هم طنز خوبی بود و هم نکته های آموزشی زیادی
نمیدونم دوستان درکشون از طنز چیه که گفته بودند قسمت اول خوب نبود
طنز که همش نباید تو سر هم زدن و عربده کشیدن باشه با دیالوگ های جالب و تیکه های بسیار زیبایی که سیامک مینداخات به نظر من خیلی زیبا و Fun بود
من بعد از سریال Friends که بزرگترین سریال کمدی آمریکاست از هیچ سریال کمدی دیگه خوشم نیومد
ولی با این حال کردم
قسمت اول این سریال من رو بیشتر خندوند و باهاش بیشتر رابطه برقرار کردم تا سریال How I Met your Mother
امیدوارم این سریال همینطور پیشرفت کنه و جالبتر باشه
برم قسمت دوم رو ببینم
موفق باشید
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
دوست عزیز شما پول سیدی رو حساب کن نه کل سریال رو
3 تا سیدی اورجینال 2500 تومان گرونه؟
پس شما نباید سریال ببینی فقط فیلم ببین تا 1500 پات در بیاد
شما همیشه باید خلاف جهت حرکت کنید ؟! از وقتی شما شروع کردید به پست دادن توی بخش تی وی معمولا نتیجه ایی به جز راه انداختن بحثهایی که در نهایت نه تنها باعث پاک شدن پستهای خودتون که پستهای بقیه کاربرها هم شد. بله بحث در مورد سریال و حواشی هست اما حاشیه ( که توی این تاپیک مربوط به بحث خرید و فروش هست ) حدی داره . من بیشتر پستهایی که پاک میکنم گزارش تخلف توسط سایر کاربرها هست . از نظر منطق هم حرف کسانی که اعتقاد دارند تاپیک باید در مورد داستان سریال باشه کاملاً درسته .
من یه سوال برام پیش اومده البته اینو بگم که من خودم همه ی محصولات فرهنگی رو به صورت اوریجینال گرفتم و میگیرم.
چرا اینقدر مردم علاقه به خرید اوریجینال این مجموعه کردن؟؟؟من خودم کسایی رو میشناسم که تابه حال یه سی دی آهنگ رو اریجینال نخریدن ولی میخوان کل این مجموعه رو بخرن...دلیل اصلی چیه؟؟
شاید چون مهران مدیری یه طرف قضیس و مردم مدیری رو بیشتر از بقیه طنزسازان قبول دارند و میخوان با خرید سیدی ارجینال سریال این مقبولیت مدیری رو ثابت کنند.البته این نظر منه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)