ها ؟ عکس ؟
من ندیدم عکسو ، چون نصفه نیمه میدیدم![]()
ها ؟ عکس ؟
من ندیدم عکسو ، چون نصفه نیمه میدیدم![]()
مگه میشه مهریه رو نداد؟ حتی اگه خودت قاضی هم باشی راه ندارهمی تونه برای ندادن 2000 سکه رو کمک باباش حساب کنه![]()
روند داستان خوب شروع شد و خوب هم ادامه پیدا کرد فقط خدا کنه پایان قابل قبولی داشته باشه و مانند بعضی سریالهلی ایرانی نا مفهوم ویا ارمانی تموم نشه .
اره فقط كافيه يه كاري كنه دختره خودش بگه بابامن مهريه نميخوام مهريموحلال ميكنم طلاق ميگيرم
يلدا كه خودش زودتر درخواست طلاق داده بود
ولي اينكه اتابك از مرده هم خواسته باشه بعيدنيستا - ولي دركلش عمو و يلدا پس چراترسيدن ؟اين نشون ميده يه ريگي به كفششون هست ، اين عمو خيلي عوضي
اگه به قاضی ثابت کنه اینا شیادن و ازدواج می کنند برای تیغیدن پول مایه دارها مشخصه که قاضی 2000 میکنه
2 تا سکه تازه شاهدم دارن شوهر قبلیش همون پیرمرده
دوتاسكه چيه ؟ اگه ثابت بشه كه شيادن تازه بايد خسارتم پرداخت كنن
خسارت تمام مراسم (اگه گرفته باشن ) وضررهاي مالي كه طرف ديده
ولي همه پول يه طرف اين احساسات ادم كه به بازيچه گرفته ميشه يه طرف ديگه
-----
دركل
محتوای مخفی: ادامه داستان
من فکر کنم یلدا یه مشکلی داره که عموئه ازش خبر داره... اونم واسه اینکه دهن عموش بسته بشه و بی آبرویی نشه، تن به ازدواج اول و بعدش هم طلاق و پول داده....
توی اون قسمت هایی که عموش تازه وارد داستان شده بود، یلدا مستقیما بهش ابراز تنفر میکرد، در صورتی که اگه دستشون تو یه کاسه بود که این رفتار ازشون بعیده دیگه...نه؟
ضمنا عبدالرضا اکبری کلا تو این سریال خیلی قشنگ بازی کرده...باهاش حال میکنم...
معلومه که میشه!!! اصلا کی داده کی گرفته....!!!![]()
ولی به نظر من یلدا به خاطر بهزادم که شده دست عموشو رو میکنه!
یلدا میدونه ستایش کجاس دیگه!!اونم واسه اینکه دهن عموش بسته بشه و بی آبرویی نشه
اگه بفهمن....
اين يلدا داره قرض باباشو به عوش ميده عموش هم كه ديده نميتونه بده گفته بيا اينكارو بكن و ملتو تيغ بزنيم هم تو قرضتو دادي هم ما يه نوني گيرمون مياد اگه اون شوهر اولي هم بياد دادگاه شهادت بده ميتونن مهريه رو ندن
من تجربه کرده بودم که یک سری از دختر ها تا چه حد میتونن مزخرف و کثیف باشن
کاری به ادامه سریال ندارم
اما تا این قسمتی که الان پخش شد و یلدا تو دفتر وکالت جهان هیچی نگفت حالم از این جنس 3 برابر بهم خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)