سلام
آقا این فیلمه بیشتر از 200 مگابایته.
هیچ جا نمیتونم آپلود کنم چون باید حد اکثر 200 مگابایت باشه
چه کنم؟
سلام
آقا این فیلمه بیشتر از 200 مگابایته.
هیچ جا نمیتونم آپلود کنم چون باید حد اکثر 200 مگابایت باشه
چه کنم؟
آموزش کامل روش فردریک با عکس و توضیحات فارسی
لینک ها اصلاح شد
92/03/07
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Last edited by IceLord; 28-05-2013 at 19:25. دليل: اضافه کردن لینک های جدید
akbarahmadabadi,aminmousavi86,ashjaee,caca_caca888,cancan,cazador,daryosh999,Dr.mc,dr.vampire,farzad parsa,fire nastaran,Hessam_7800gtx,kkkaktoos,lifeless,Lord-Babak,Lord-Voldemort,mahdi.a81,Masоud,metana,mqo,mr6768,mshiraz.2009,nihilnigritude,Perpetual,peyman_nn,polestar98g,shahshahani,SI-SA,VAHID321,virus2009,yahyqazmis
بهتره با استفاده از نرم افزار های Convertor، به MKV تبدیلش کنی که هم حجم کم و هم کیفیت بالایی داره.
بعدش هم با استفاده از WinRAR می تونی به هر تعداد فایل خواستی تقسیمش کنی که هم آپلودش و هم دانلودش راحت باشه.
IceLord فشردن یک دکمه تشکر برای تشکر از شما کافی نبود تصمیم گرفتم تو این متن دوباره ازت صمیمانه تشکر کنم. چون هم اموزش روون و خوبی در مورد روش جسیکا بود هم روش F2L که من مدتها دنبالش بودم رو داشت.
فقط من یه مشکل دارم چطوری باید سریع الگوریتم ها رو تشخیص داد . (تو این کلیپ هایی که با روش جسیکا حل می کنن طرف با یه نگاه به مکعب شروع می کنه به زدن الگوریتم ولی من با چند دقیقه وقت هم از روی این اشکال به سختی می تونم الگوریتم رو پیدا کنم. خصوصاً 14 الگوریتم اخر . می شه بگین شما چطور سریع متوجه حالت می شین و الگوریتمشو می زنین .
![]()
![]()
![]()
منظورت رو واضح تر بگو یعنی چی که رنگ دوتاش درست نیست .
این که اصلاً مهم نیست وقتی لایه اول و دوم رو درست کردی برو سراغ لایه اخر . بعد با اون الگوریتم ها تو لایه اخر یه صلیب ایجاد کن(FRURiUiFi) . حالا شاید شانسکی کل سطح بالا سفید شه شاید همه سفید شه الا یکی اصلا به این چیزا فکر نکن . تو صلیبتو درست کن . مرحله بعد ایجاد صلیب اینه که کل سطح بالا سفید شه که چند حالت داره:
بعد از ایجاد صلیب یکی از این هفت حالت پیش می اد (نترس فقط یه الگوریتمه):
تو عکس واست گذاشتم. حالت مورد نظر رو پیدا کن و جهت روبیک رو مثل اون بگیر بعد این الگوریتم رو بزن :[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/manager/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/manager/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
RURiURUURiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید به یکی از سه حالت زیر رسیده باشی .جهت روبیک رو درست مثل عکسا بگیر بعد همون الگوریت رو بزن:
تا این جارو بزن اگه تونستی، مرحله بعد رو هم واسط توضیح میدم اگه باز مشکل داشتی بپرس راهنماییت کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ِ
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
Last edited by daryosh999; 09-04-2010 at 19:19. دليل: یه متنو دوبار رو کپی کردم
چاره این مشکل شما فقط تمرینه.
باید انقدر بزنی تا همه الگوریتم ها رو حفظ شی و بعد بتونی راحت بزنی .
ICELORD جان زحمت کشیدی.ممنون از آموزشت .
اما ای کاش تو قسمت F2L رنگ سفید یعنی همونی که باهاش صلیب تشکلی دادی رو زیر نگه می داشتی .
شما زیر رو رنگ زرد در نظر گرفتی .
اینجوری یه کم سخت تره.
ولی بازم مرسی
میگم این روش جسیکا چه حالی میده هافکر کنم اگه همه شو حفظ یشم راحت زیر 25 میشه زد الان دارم f2l رو یاد میگیرم![]()
سلام.
گفتم یه آموزشی برای روغن کاری روبیک بزارم.البته یکی از دوستان زحمت کشیدن یه آموزش مختصری گذاشتن ولی من گفتم با آوردن عکس کاملش کنم.
برای روغن کاری روبیکتون شما باید از یه چیز به عنوان روون کننده استفاده کنید.من خودم از وازلین استفاده می کردم ولی با همین وبگردی های که میکردم خیلی پیشنهاد می کردن که از اسپری سیلیکون استفاده کنیم.قیمت اسپری سیلیکون هم بیشتر از 2000 تومن نیس و میگن تا نزدیک یه ماه روبیک رو روون نگه میداره.
ولی به هر حال من خودم تستش نکردم.
1- برای روغن کاری اول روبیک خودتون رو حل کنین تا قاتی نکنین.
2- بعد شما باید زیر 6 وجه روبیکتون ماده روون کنندتون رو بزنین و بعد بچرخونین تا ماده به همه جای اون وجه پخش شه.
3- برای این کار شما یه وجه در نظر بگیرین و به اندازه 45 درجه بچرخونین و یه لبه رو در بیارین مثل عکس زیر :
4- وقتی که لبه رو در آوردین تو قسمت سیاه ماده روون کننده رو بزنین و برای احتیاط میتونین دو تا گوشه هم در بیارین.حالا که زدین دوباره دو گوشه با یه لبه رو بزارین سر جاش .
5 - این کار رو برای 5 رنگ مونده هم بکنین . و بعد یه دور مکعب رو تو همه جهت بچرخونین.
امیدوارم که براتون مفید باشه.
در ضمن دوستان من هیچ تعهدی رو در قبال شکست روبیکتون به عهده نمیگیرماااا(کاره دیگه)
من یه بار از روغن موتور استفاده کردم مثل هلو رون بود ولی مثکه زیاد زده بودم و کل روبیک چرب شد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)