سلام آقا امید.
من این بازی BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2 رو رو وین سون نصب کردم کرکشم کردم اما موقعی که میخواد بره داخل بازی ارور STOP WORKING میده. میشه راهنماییم کنی؟
سلام آقا امید.
من این بازی BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2 رو رو وین سون نصب کردم کرکشم کردم اما موقعی که میخواد بره داخل بازی ارور STOP WORKING میده. میشه راهنماییم کنی؟
سلام دوست عزیز.
تقریبا برای بار دهم دارم توضیح میدم
اما اشکال نداره.
ببین شما این کار ها رو بکن.
1- بازی رو نصب کن. ( The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II )
2- واسه سریال از این کیجن استفاده کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3-بعد که نصب شد. به هیچ عنوان لازم نیست بازی رو کرک کنی. ( اگر کرک ریختی که بازی رو پاک کن و از اول نصب کن )
4-خوب حالا کاری که باید بکنی اینه با استفاده از فایل ایمیج اصلی بازی اونو اجرا کنی.
برای اینکار شما این فایل رو دانلود کن. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا یه جا اونو اکسترکت کن.محنویاتش که یه فایل ایمیج LOTRBFME2.mds است رو با DAEMON Tools , تبدیل به درایو مجازی کنش.Mount کن.
حالا با خیال راحت بازی رو اجرا کن.
البته اگر خواستی بازی رو آپدیت کنی میتونی از پچ 1.06 استفاده کنی که آخرین پچ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا
کلیه پج آپدیت های این ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت شد
95/05/03
Last edited by OMiD.1080p; 25-07-2017 at 07:40. دليل: بروز رسانی لینک ها
ممنون درست شد
شما با این کار حتی میتونی آنلاین هم بازی کنی.
نرم افزار Game Renger رو نصب کن و از لیست بازی هاش برو تو روم بازی و راحت با بقیه بازی کن.
ببخشید یه خواهش.
کسی اینجا game . dat 1.6 این بازی رو نداره
چون من game . dat ام خرب شد (نمی دونم چه جوری) و بازی بالا نمی اومد بعد رفتم یه سایتی کرک (game . dat) نسخه ی 1.6 رو گرفتم تا بتونم آنلاین بازی کنم.
ولی بعد از اجرای بازی دیدم تواین کرکش اسم نسخه هه هی اعداد اعشاریش رو عوض می کنهمثلا دیروز که بازی می کردم 0.21993 بود ولی امروز به 0.20884 تغییر کرد.
حالا از دوستان کسی نسخه ی 1.6 game . dat اش رو داره ممنون می شم بذاره تا ما هم بتونم آنلاین بازی کنیم
دوست عزیز برای بار هزارم میگم.
لازم نیست بازی رو کرک کنید. چه برای تکی بازی کردن و چه برای آنلاین بازی کردن.
این فایل ها رو دانلود کنید.
برای راهنمایی بیشتر صفحات قبلی رو مرور بکنید تا بفهمید چه کار باید بکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، با cd بازی دارینوس میشه آنلاین بازی کرد ، پچ جدید رو هم بریزیم البته !
اصلا بازی رو ویندوز 8 نصب میشه ؟
CD دارینوس دیگه چیه !
از اونش خبر ندارم که میشه یا نمیشه. ولی چرا نشه !
اگه شما طبق راهنمای بنده بری جلو راحت میتونی آنلاین بازی کنی.
بله میشه. خودم 8 نسخه 64 بیتی رو دارم.
دارینوس بازی رو دوبله کرده ، یعنی فقط حرفاشون فارسی میگن ! بعدم اصلا تو نصب cd kay نخواست ، اصلا کرک هم نخواست و بدون هیچ ریختن کرکی اجرا میشه ، فقط تو خود cd راهنمای نصب نوشته اگر تو بازی به مشکل خوردید وارد پوشه ای که بازی رو نصب کردید بشید مثلا واسه من اینجا :
D:\game\The Lord of the Rings Darinoos\The Battle for Middle-earth (tm) II\Support
یه فایل هست به اسم : The Battle for Middle-earth II_code وقتی اجراش میکنی سریال نامبر میخواد ، بعد خودش یه سریال داده که اونجا بزنیم که من مال فایل کیجن شما رو زدم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)