تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 323 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

__________________________________________________ ______________________
    1 ... من می گم gps داره یا نه
    2 .. . هنگ میکنه یا نه
    3.... صداش وقتی زیاد کنی به 5800 میرسه و آیا مثل 5800 خش خش میکنه صدای زیادش
    4... مرورگر اینترنتش چی خوب هست ؟؟؟؟؟؟
    5 ... وقتی 16 گیگ پر بشه هنگ نمیکنه یا افت شدید سرعت پیدا میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
    6.... آیا سرعت کن بودنش مثل 5800 هست یعنی 2 ثانیه زمان می خواد تا عکس لود بشه اگه اینطوره عالیه
    7 ... دوربینش خوبه و تو اهواز پشتیبانی تعمیرات نداره بدون گارانتی بگیرم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلآ بگیرم نظر شما و با آپدیت جدید مشکل آیکن پیامک اون حل میشه یا نه
    صدای گوشی کیفیت داره یا نه و بلندیش خوبه راست میگن بی کیفیت هست صداش
    آیا gps داره و مرورگر اینترنتش چطوره

کندیه گوشی فقط تو گالری عکس هست یا نه و مثل 5800 هست یا بدتر و هنگ میکنه یا نه و راسته وقتی اس ام اس میاد آیکونش نماد و آیا مشکلاتش با آپدیت جدیدش حل میشه
    اگه حتی 2.3 ثانیه طول بکشه عکس عوض شه هم خوبه
    اگه صدای بلندش مثل 5800 خش خش داره افتضاحه
    عزیزم شما مثل اینکه خیلی کم طاقتی چون تو 8 دقیقه 5 تا پست یک جور دادی
    اول از همه بهت توصیه میکنم صفحات قبلیه تاپیک رو بخونی چون کمک زیادی بهت میکنه
    1-بله جی پی اس داره
    2- توی این 40 روزی که گوشی رو خریدم تا حالا یک بار هم هنگ نکرده
    3-تا حالا تو چند پست گفتم که از نظره بلندی مثله 5800 ولی بیسش کمتره
    4-متوسطه
    5-تا حالا پرش نکردم
    6-آره به 2 ثانیه زمان نیاز داره و به نظر من چیزه آزار دهند ه ای نیست
    7-دوربینش به نظر من عالیه فقط تو نور کم به خاطره ال ای دی بودن فلشش عکساش نویز دارن که طبعیه
    من هم تو اهوازم ولی با گارانتی گرفتم ضمنا تو اهواز پشتیبانی گارانتی نداره
    کیفیت صداش در هدفون عالیه و در اسپیکر هم خوبه

2. این کاربر از stuv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

عزیزم شما مثل اینکه خیلی کم طاقتی چون تو 8 دقیقه 5 تا پست یک جور دادی
    اول از همه بهت توصیه میکنم صفحات قبلیه تاپیک رو بخونی چون کمک زیادی بهت میکنه
    1-بله جی پی اس داره
    2- توی این 40 روزی که گوشی رو خریدم تا حالا یک بار هم هنگ نکرده
    3-تا حالا تو چند پست گفتم که از نظره بلندی مثله 5800 ولی بیسش کمتره
    4-متوسطه
    5-تا حالا پرش نکردم
    6-آره به 2 ثانیه زمان نیاز داره و به نظر من چیزه آزار دهند ه ای نیست
    7-دوربینش به نظر من عالیه فقط تو نور کم به خاطره ال ای دی بودن فلشش عکساش نویز دارن که طبعیه
    من هم تو اهوازم ولی با گارانتی گرفتم ضمنا تو اهواز پشتیبانی گارانتی نداره
    کیفیت صداش در هدفون عالیه و در اسپیکر هم خوبه
    میشه به ام ام اس
    و شما از کجای اهواز گرفتی اهواز که 16gb نیست .
    تنها این سایت داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آیکون اس ام اس نداره آزار دهنده نیست و آیا با آبدیت حل میشه و اگه مرورگر opera روش نصب بشه درست میشه یا سخت افزاری مشکل داره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چون من کاربر جدید هستم نمیتونم عکس پیوست کنم.شرمنده
    این لینکش هست:
    http://www.upload4files.tk/download.php?file=e3f14da542c79b5c87873ac806441548
    دیوونه کردی ما رو گفتم که قلم نداره!!!!
    اینم سایت رسمیش که دقیقا محتویات بستشو نشون می ده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

اين جالبترين عكسي هستش كه از ايكس 6 ديدم !

----------------------------------------------------------------
    این کابلی که تو عکس به پشت گوشی نصب هست چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1 ... من می گم gps داره یا نه
    2 .. . هنگ میکنه یا نه
    3.... صداش وقتی زیاد کنی به 5800 میرسه و آیا مثل 5800 خش خش میکنه صدای زیادش
    4... مرورگر اینترنتش چی خوب هست ؟؟؟؟؟؟
    5 ... وقتی 16 گیگ پر بشه هنگ نمیکنه یا افت شدید سرعت پیدا میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
    6.... آیا سرعت کن بودنش مثل 5800 هست یعنی 2 ثانیه زمان می خواد تا عکس لود بشه اگه اینطوره عالیه
    7 ... دوربینش خوبه و تو اهواز پشتیبانی تعمیرات نداره بدون گارانتی بگیرم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلآ بگیرم نظر شما و با آپدیت جدید مشکل آیکن پیامک اون حل میشه یا نه
    صدای گوشی کیفیت داره یا نه و بلندیش خوبه راست میگن بی کیفیت هست صداش
    آیا gps داره و مرورگر اینترنتش چطوره

کندیه گوشی فقط تو گالری عکس هست یا نه و مثل 5800 هست یا بدتر و هنگ میکنه یا نه و راسته وقتی اس ام اس میاد آیکونش نماد و آیا مشکلاتش با آپدیت جدیدش حل میشه
    اگه حتی 2.3 ثانیه طول بکشه عکس عوض شه هم خوبه
    اگه صدای بلندش مثل 5800 خش خش داره افتضاحه
    1. بله جی پی اس داره A-GPS support; Ovi Maps 3.0
    2.هنگ که دیده نشده یکی از دوستان عملا میگه 14 گیگشو پر کردم خیلی ور رفتم نه سرعتش کند شد نه هنگ کرد. دوسست عزیز هنگ کردن بخصوص تو گوشی های سیمبیان از جز لاینفک گوشی هاست هنگ کردن طبیعیه.
    3.از صداش میتونم بگم که به بلندی و بیس 5800 نیست و برای آهنگهایی که تو فرکانس کاری و مناسب با پرده اسپیکرهاش باشه خش خش نداره و گز گز کردن تو همه گوشیهاست فکر هم نکنم مثل 5800 باشه
    4.مرور گر اینترنتی WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds هستش و انگار همه فایلهای فلش رو نشون نمی ده درستو حسابی و نرم افزار Flash Lite 3.0 هم روش داره.
    5.برای جواب این سوال به گزینه 2 مراجعه بفرمایید.
    6.چون سی پی یوش زیاد بالا نیست میگن تو بخش گالری یخورده کند عمل می کنه اینو بارها گفتن واسه نمایش هر عکس حدود 2 ثانیه تاخیر داره اگه کل 16 گیگت عکس باشه یه سال طول میکشه کند بودن گوشی های سیمبیان تو اجرای برنامه ها و بازکردن منوها طبیعیه
    7.دوربینش بدک نیست از خوبهای 5 مگاپیکسله ولی اونقد حرفه ای نیست دوربین ان 82 خیلی برتره. رو اسمارت فون ها زیاد به گوشی توجه نکردن! گارانتی کشکه ولی سعی کن با گارانتی اصل نوکیا بگیری 20 تومن گرون تره بجاش گچپژ داری البته اگه گارانتی جواب بده که خیلی عالی میشه البته من در مورد یه قطعه کامپیوتر واسم قطعه نو فرستادن!گوشی رو حتما با فریم ویر 20 بگیری! اگه فریم ویرش پایین باشه زحمت آپ دیت و ریکسش میوفته گردنت. مشکل آیکن اس ام اس دیگه چیه من نمی دونم!

8. 3 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

گوشی از دستم نمیفته.حداقلn95 که دارم تا حالا نیفتاده.میدونم lcd مالx6 بهتره.ولی خب 97 سری n هست.این مزیت نیست؟؟؟من کیفیت موزیک خیلی برام مهمه کدوم بهتره؟؟؟درضمن پس چرا 97 با وجود افت قیمت بیشتر بازم گرونتره؟؟؟؟؟؟
    این چه طرز فکریه که گوشی چون سری ان هست حتما خوبه حتما امکاناتش بالاست کی گفته مزیته!!!
    گرون تره که گرون تره چون امکاناتش شاید لاتر باشه شاید به خاطر صفحه کلیدش باشه شاید به خاطر پشتیبانی مثلا نامحدود یا چندساله جی پی اس و سایزر نرم افزارهاش باشه که گرونه شاید اینکه تو بورسه گرونه آخه چه ربطی داره!!!

ایکس6 بنا به تحقیقاتم تو اکوآلایزرش Bass booster داره که تقریبا معادل Mega Bass تو سری واکمن سونی اریکسون هست که صدا رو خیلی توپ می کنه. هندزفری خیلی باحالی هم داره ایکس 6 از هم مهمتر ال سی دی توپتو ان 97 هنگ زیاد دیدم البته شاید نرم افزاری باشه ولی خوب به هر حال.. در ضمن ایکس6 خیلی باریک تر و سبکتره و دیگر هیچ

10. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

----------------------------------------------------------------
    این کابلی که تو عکس به پشت گوشی نصب هست چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کابل ضد سرقت هست!

12. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

--------------------------------------------------------
    چه با نمکی جیگر

14. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

9

1. بله جی پی اس داره A-GPS support; Ovi Maps 3.0
    2.هنگ که دیده نشده یکی از دوستان عملا میگه 14 گیگشو پر کردم خیلی ور رفتم نه سرعتش کند شد نه هنگ کرد. دوسست عزیز هنگ کردن بخصوص تو گوشی های سیمبیان از جز لاینفک گوشی هاست هنگ کردن طبیعیه.
    3.از صداش میتونم بگم که به بلندی و بیس 5800 نیست و برای آهنگهایی که تو فرکانس کاری و مناسب با پرده اسپیکرهاش باشه خش خش نداره و گز گز کردن تو همه گوشیهاست فکر هم نکنم مثل 5800 باشه
    4.مرور گر اینترنتی WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds هستش و انگار همه فایلهای فلش رو نشون نمی ده درستو حسابی و نرم افزار Flash Lite 3.0 هم روش داره.
    5.برای جواب این سوال به گزینه 2 مراجعه بفرمایید.
    6.چون سی پی یوش زیاد بالا نیست میگن تو بخش گالری یخورده کند عمل می کنه اینو بارها گفتن واسه نمایش هر عکس حدود 2 ثانیه تاخیر داره اگه کل 16 گیگت عکس باشه یه سال طول میکشه کند بودن گوشی های سیمبیان تو اجرای برنامه ها و بازکردن منوها طبیعیه
    7.دوربینش بدک نیست از خوبهای 5 مگاپیکسله ولی اونقد حرفه ای نیست دوربین ان 82 خیلی برتره. رو اسمارت فون ها زیاد به گوشی توجه نکردن! گارانتی کشکه ولی سعی کن با گارانتی اصل نوکیا بگیری 20 تومن گرون تره بجاش گچپژ داری البته اگه گارانتی جواب بده که خیلی عالی میشه البته من در مورد یه قطعه کامپیوتر واسم قطعه نو فرستادن!گوشی رو حتما با فریم ویر 20 بگیری! اگه فریم ویرش پایین باشه زحمت آپ دیت و ریکسش میوفته گردنت. مشکل آیکن اس ام اس دیگه چیه من نمی دونم!
    -------------------------------------------------------------------------

1-دوست عزیز نگرفتم منظورتو دقیق از صداش میتونم بگم که به بلندی و بیس 5800 نیست .

2-این چیه دیگه برنامه چی روش نصب میشه این گوشی تنها این جوره منظور چیه ؟؟؟؟؟؟
    گوشی رو حتما با فریم ویر 20 بگیری! اگه فریم ویرش پایین باشه زحمت آپ دیت و ریکسش میوفته گردنت.

3-آیکن اس ام اس دیگه چیه من نمی دونم
    مشکل آیکن اینه میگن وقتی اس ام اس یا بلوتوث بگیری روی صفحه نشان گر اس ام اس نمیاد و تنها صدای اومدن اس ام اس هست درسته ؟؟؟؟؟/

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این چه طرز فکریه که گوشی چون سری ان هست حتما خوبه حتما امکاناتش بالاست کی گفته مزیته!!!
    گرون تره که گرون تره چون امکاناتش شاید لاتر باشه شاید به خاطر صفحه کلیدش باشه شاید به خاطر پشتیبانی مثلا نامحدود یا چندساله جی پی اس و سایزر نرم افزارهاش باشه که گرونه شاید اینکه تو بورسه گرونه آخه چه ربطی داره!!!

ایکس6 بنا به تحقیقاتم تو اکوآلایزرش Bass booster داره که تقریبا معادل Mega Bass تو سری واکمن سونی اریکسون هست که صدا رو خیلی توپ می کنه. هندزفری خیلی باحالی هم داره ایکس 6 از هم مهمتر ال سی دی توپتو ان 97 هنگ زیاد دیدم البته شاید نرم افزاری باشه ولی خوب به هر حال.. در ضمن ایکس6 خیلی باریک تر و سبکتره و دیگر هیچ
    بنظر من تنها برتری که X6 در تکنولوژی داره همون تاچ خازنی هست!

و چند تا از دلایل اختلاف قیمت:
    نمایشگر بزرگتر در N97 که 3.5 اینچ هست ولی X6 سایز 3.2 اینچ!
    N97 از مموری میکرو پشتیبانی میکنه ولی X6 از هیچ نوع مموری کارتی پشتیبانی نمیکنه!
    باطری قویتر N97 که از نوع 1500 میلی آمپر هست ولی X6 از باطری 1320 میلی آمپری استفاده میکنه!

درضمن دوست عزیز اکولایزر رو که نمیشه اینطوری برسی کرد! اکولایزر رو می تونید هر طور که دلتون خواست تنظیم کنید! این ها میگید مگا بیس/بیس بوستر/پاپ/جاز/... فقط چند تا تنظیم پیش فرض هست!

17. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •