این Xeon قیمت چه حدودهنوشته شده توسط danger_boy_sh
عزيزم ما علا وه بر كار كردن خيلي كار هاي ديگه مثله سو زاندن زنون هم كرديم !!اصلا با زنون کار کردین ؟
در ضمن ايتانيوم رو هم زيارت كرديم (جاي شما خالي) عجب عظمتي داشت هنوز تو كف سرورش هستم![]()
قيمت: 410 ميليون تومان![]()
Last edited by IBM is GOD; 10-04-2006 at 22:23.
arbhجان فکر کنم اطلاعات شما خیلی پایین تر از منه چون کَش 4مگ برای سرور هستش اگه دقت کنید من نوشتم PC Desktop.
باز هم خواهش ميكنم مقاله ها رو با دقت بخونيد!!!!!
بعدشم اول اطلاعاتتونو زياد كنيد بعد حرف ديگران رو نقض كنيد .
Navid جان مقاله بعدي شما يعني mahdi66 ميبينيم كه نوشته دماي سي پي يوش 44 درجه هستش يعني 7-8 درجه بالا تر از intel .و حتي تو ليست AMDخودش دماهاي CPU هاشو نوشته كه با مقايسه با Intelميبينيم كه با لا هست .
حتما توي ست آپ مادربوردت نگاه كن 100% مطمعن هستم كه AMDفركانس CPUهاشو خيلي بيشتر از اوون چيزي كه هست ميگه .
Last edited by Peeedan; 11-04-2006 at 23:42.
سعي ميكنم به توصيه شما عمل كنم . ولي فكر كنم Pentium D جزو desktop processors باشه.نوشته شده توسط Peeedan
دليل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همينطور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L2 Cache 2x1MB, 2x2MB
Last edited by arbh; 16-04-2006 at 00:46.
iman 1365جان مثل اینکه تا حالا CPU نديدي . پين هاي CPU آلياژ طلاست . نميدونستي بدون ... .
آقا ايمان و امير جون و ibm خان چي شد .من مي گم براي اينكه تا پيك خاتمه پيدا كنه هر كدومتون در هر رنج قيمت
يك مدل از اينتل و يكي از اي ام دي بنويسيد و بنويسيد كه نظرتون رو كدومه؟ به خاطر من بنويسيد.![]()
تاز ه جيگر اي ام دي واينتل را من هر دو را دارم 3000 را و اي ام دي هم سرعت بيشتري داره و هم دماي كمتري.
دوست خوب یادت رفته که این مراحل زیاد باعث کندی CPU میشه و عاملش تکنولوژی بالای اینتل و فناوری 90NM و PRESOCET که باعث کوچکتر شدن و سریع تر شدن پردازنده هست که AMD هنوز به اون دشت نه یافته بحث AMD , و INTELبحثی بازاری و غیر علمی است چون INTEL هم در Multimedia extension فراتر از amd است هم در محاسبات نمومنه Intel® Pentium® D با 800 ,hpn پردازش Multimedia که شاخترین cpu amd 5000 واحدی است .AMD برای اینتل هرفی برای گفتن نداره.
فقققققققققققققققققققققققق قققققققققققققققققققققققط Amd
Amd هم كه جديدا با مشكل داغ شدن بيش از حد Cpu هاي 2.8 اوپترون مواجه شده و حدود 600 تاشو جمع كرده و الان هم 2.6 كه خنك تره توليد ميكنه.تا مشكلو حل كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)