مدلهای خاورمیانه رو همیشه افتضاح می دهند بیرون
مثلا همین HP که من از آمریکا کانفیگ کردم و برام اوردند ، همه مشخصات یکی هست ولی مثلا هارد بالاتره ، LS داره ، light keypad ، گرافیکش هم که بیشتره !
سونی هم داره همین قضیه رو توی ایران پیاده میکنه !![]()
مدلهای خاورمیانه رو همیشه افتضاح می دهند بیرون
مثلا همین HP که من از آمریکا کانفیگ کردم و برام اوردند ، همه مشخصات یکی هست ولی مثلا هارد بالاتره ، LS داره ، light keypad ، گرافیکش هم که بیشتره !
سونی هم داره همین قضیه رو توی ایران پیاده میکنه !![]()
جدیییییییییییی
من الان زنگ زدم نمایندگی اینجا کسی بر نداشت گوشی رو
کاش اینجا هم بیاد![]()
مقایسه کارت گرافیک ها :
سونی FW46GjB
HP 1225 توی بازار (معمولی) :
HP 1225 سری Special :
DELL XPS M1640 :
تفاوت ها کاملا مشهوده[/B]![]()
اینکه فقط fw46 تو گمرک گیر کرده بعلت خواسته استاندارده که فقط این مدل رو می خواد بررسی کنه یکی از مدیران ایران رهجو به من گفت که در طی این هفته از گمرک بیرون میاد پس کسایکه رزرو کردن ارزششو داره یه کم دیگه صبر کنن
به نظر خودتون تا چه حد ميشه روي گفته اين آقاي مدير حساب باز كرد
من كه تا الان دو ماه صبر كردم و اگه تا آخر هفته نياد قيدش را مي زنم و ميرم يه چيزه ديگه مي خرم
از اين قول هاي اين هفته و آن هفته حداقل به خود شخص من خيلي داده شده و ديگه غير قابل تحمل شده ست كه بخواهم بيش از اين صبر كنم![]()
یعنی آخر ایران رهجو این مدل رو آورده یا نه !؟؟!!؟!؟!؟
فکر کنم این تاپیک به صفحه ی 500 هم برسه بازم این مدل نمیاد![]()
با توجه با این نتایج به نظر میرسه که بعد از لپ تاپ خودتون که نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا نهکارت گرافیک 1640 بهترینه! یه سوال تجربی دارم گرم شدنه لپ تاپ در چه حدیه؟ و اینکه امکان آسیب رسوندن به دستگاهو داره؟
و اینکه منظور از XPS M1640
همون studio xps 1640 هستش یا مدل دیگه ای از xps هستش؟
مر30
خیلی جالبه!
سونی امریکایی رو هم با گرافیک 4650 چک کردم فرقی نمیکرد جریان چیه؟
کلا وقتی gpu یه مدل باشه فرقی نمیکنه که!!!!
فقط کارخونه میتونه با اورکردن فرکانسهای گرافیک رو ببره بالا همین!!!دیگه به gpu دست نمیزنن که!![]()
بله منظور همون هست ، سري Studio XPS نسل جديد سري XPS قديمي هست و مدلهايي كه ازش فعلا در دسترس هست XPS 1340 و XPS 1640 هستو اینکه منظور از XPS M1640
همون studio xps 1640 هستش یا مدل دیگه ای از xps هستش؟
شما به نظرت یه کارت گرافیک 9500 با بورد XFX بخری حدود 150.000 با برد Palit که حدود 45.000 قیمتشه ، هیچ فرقی نیست ؟ خیلی از مشخصات شبیه هم هست ولی میبینی یکی توی بازی گیر میکنه و یکی دیگه توی بازی روان کار میکنه ! یکی وسط بازی خط های اضافه میاره وسط و یکی های رزولوشن کار میکنه !
نکته همینجاست !
و همه چیز چیپست مشابه نیست ... والا سونی این وضعیتش نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)