بخش خرید سایت کجاس
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
مدیر عزیز آیا سایت ال سی دی هم به شهرستان میفرسنه یا میفروشه
بخش خرید سایت کجاس
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
مدیر عزیز آیا سایت ال سی دی هم به شهرستان میفرسنه یا میفروشه
سلام
برای من یک سوال پیش اومده ولی قبل از ایجاد سوال مختصر توضیحاتی لازمه که بگم
با تو جه به مطالبی که دوستان عزیز قرار دادن این طور متوجه شدم که تکنولوژی LED RGB
کیفیت تصویر به مراتب بالاتری رو نسبت به Edge LED ارائه میده
در حال حاضر کمپانی سونی سری جدید LCD LED TV هاش رو معرفی کرده وتوی اونا
از تکنولوژی Edge LED استفاده کرده و خبری از تکنولوژی RGB Dynamic LED نیست.
با این اوصاف ممکنه که کیفیت تصویر سری قدیمیتر یعنی X450 از سریهای جدید سونی
که از تکنولوژی Edge LED استفاده میکنن بالاتر باشه؟
با تشکر.
دوستان بد نيست در موررد تكنولوژي جديد پنل هاي تلوزيون هم اطلاع پيدا كنيد. اين مدل تا 4 يا 5 ماه ديگه مياد و فكر كنم حسابي سر و صدا كنه:
منبع:
تلوزوين LED جديد شارپ كه در تصاوير زير نمايش داده شدند، از تكنولوژي جديدي استفاده كرده. در اين تكنولوژي به جاي تركيب 3 رنگ RGB از 4 رنگ RGBY استفاده شده است. (قرمز، سبز، آبي و زرد). به اين ترتيب بسياري از رنگ ها كه در HDTV هاي معمولي قابل نمايش نيستند در اين سري قابل نمايش هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سري از LED شارپ كه به دليل استفاده از 4 رنگ اصلي به جاي 3 رنگ بهش Quattron ميگن از نظر ظاهري هم بسيار زيباست.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1001x620.
بك لايت Edge و حاشيه اي داره و براي همين هم باريك هست.
داراي پايه كريستالي هست
بدون قاب و به اصطلاح فول فلت
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 741x697.
رنگ بندي بسيار كامل و نمايش رنگ ها به صورت كاملا واقعي
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 695x487.
![]()
Last edited by ProGamer; 26-04-2010 at 15:33.
دوست عزیز ، با تشکر از زحمتی که کشیدید ولی تلویزیونهای شارپ 2010 تاپیک جداگانه ای دارند ، و نیازی نیست که در این تاپیک عنوان شود.
سلام خدمت دوستان عزیز
پاسخ سوالم بی جواب موند
با تشکر.
Last edited by aliaghil; 26-04-2010 at 21:12. دليل: از قلم افتادن مطلب
سلام به اساتید.به نظرشماled32b6000 سامسونگ چطوره؟؟؟چون هم قیمتش خوبه و هم کنتراستش 3 میلیون هست.من خودم فقط از روی عکس دیدمش از نزدیک ندیدمش.اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم...چون بزودی میخوام بخرم.خواهشا سریع جواب بدید...
آقا تو صدر دیدم جدیداً تبلیغ تلویزیونهای LED 3d کرده LG؛ کسی میدونه چه مدلهایی هست؟
مدل LX9500 هستش که البته هنوز وارد ایران نشده و در حال حاضر فقط تبلیغات انجام میشه.
آقا امروز رفتم تلویزیون بگیرم دیدم سامسرویس LED و LCD های سری C رو هم وارد کرده، کسی اطلاعاتی در مورد LED های C6xx و C5000 داره اینا بازم برداشتن اعداد مدلهای اینا رو عوض کردن من نفهمیدم چی به چیه.
قیمت چند بود؟تصویر چطور بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)