ولی این شخصیت همایون یه چیز خوبیم به ما یاد میده ها.مرام و معرفت.خداییش،چقدر نسبت به دوستش با مرامه،اونم بعد از این همه سال.
ولی این شخصیت همایون یه چیز خوبیم به ما یاد میده ها.مرام و معرفت.خداییش،چقدر نسبت به دوستش با مرامه،اونم بعد از این همه سال.
خلاصه 40 دقیقه فیلم تو 2خط.جالب بودمحسن رفت پیش همایون و کللی متلک بارش کرد که تو چرا اینطوری شدی و خلافکار شدی و احمق و اینا...کللی متلک و اینا بارش کرد...بعدش پلیسا ریختن تو باغه و اونا از یه راه زیر زمینی فرار کردن و محسن از همایون جدا شد و رفت زنگ زد به پلیس لوش داد...قبلشم زنگ زد بهش گفت که منو ببخش و تقصیر من بوده اینطوری شدی و اینا...دیگه اون لحظه که پلیس اومد که فیلم تموم شدخلاصه کردن کتابا موقع امتحانات فکر کنم خیلی جالب بوده !!!دی:
عزیز من این یه تیکه رو نشد دیگه...وقتی کار به این راحتی میشه کرد،اونم مجانی،براچی 100 تومان پول بدی؟نمیخواست بکشه که یه تهدید بود خوب.2_بعدش میرسن به اون چوپان....دیگه لازم به اسحله کشیدن نیست......کافیه 100هزار تومان بده به یارو....موتورش مگه چقدر قیمتش بود...اونطوری دیگه شلیک نمیکرد....
این 100 تومنو تو این ارزونی میره 6کیلو گوشت میخره.!ببین منو ،6کیلو...خیلیه ها!!!![]()
خب بقیش دیگه لوس بازیه همایون و محسن بودخلاصه 40 دقیقه فیلم تو 2خط.جالب بودخلاصه کردن کتابا موقع امتحانات فکر کنم خیلی جالب بوده !!!دی:
من که نمیتونم لوس بازیا اونارم بنویسم
تازه یه خط هم زیادیه![]()
بنظر من سریال داره بیخود می شه. امشب که خیلی بیخود بود ولی شخصیت همایون واقعا با مرامه .
این محسن هرس آدمو یه جاها در میآره
اما چه عجب یه سریال نشون دادن توش پلیس تیر میخوره.
اینجارو خوب اومدی خفن صحنه ای بود ..
به نظرتون پلیس میگیره همایونو ؟؟؟
ولی این محسن خیلی نامردهواسه چی همایون رو لو داد؟ !!!
اونوقت اگه نتونه برگرده به قبل ( البته ظاهرا برمیگرده) تکلیف همایون بدبخت چی میشد؟!
البته هنوز صد درصد مطمئن نیستم که پلیس بتونه همایون رو بگیره!
دوستان من این قسمت رو ندیدم ولی همتون می گید محسن لو داده
ولی من نمی فهمم چه جوری لو داده آخه محسن بعد از 24سال که یه 5000تومانی می بینه تعجب می کنه چه جوری آدرس باغ رو یاد گرفت![]()
باغ نه ! قهوه خونه وسط جاده !!
كه 200 متر با تاكسي ازش فاصله داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)