ممنون امیر جان.... به این می گن یه سامسونگیه بی تعصبمیشه فقط اسم جایی که باهاش کار کردی رو بگی؟؟؟
دوربینشو تست نکردی؟؟؟
ممنون امیر جان.... به این می گن یه سامسونگیه بی تعصبمیشه فقط اسم جایی که باهاش کار کردی رو بگی؟؟؟
دوربینشو تست نکردی؟؟؟
امیر جدا تو میری کجا با این گوشی ها کار میکنی ؟
بازی ای پیش فرض روش بود ؟
تو بازی هاش مولتی تاچ رو ساپورت میکرد ؟؟؟
مگه میشه تو بازی مولتی تاچ ساپورت نشه علی؟؟؟
به نظر من مولتی تاچ فقط به درد بازی می خوره![]()
Last edited by M@hdi-B; 14-10-2009 at 15:19.
پس واقعا 1000 اسبو قدرت داره
فیلم هم باهاش گرفتی؟ کیفیت فیلم چطور بود ؟ عکس؟
بعد اینکه خوش دست بود ؟
سلام به همگی .
اصلا توی دوربین نرفتم . خدائیش اینقدر این صفحه نمایش باحاله که اصلا دوربین نداشته باشه هم باز ارزش خریدن داره .
نه بازی روش نبود . کلا هیجی روش نبود و خیلی هم باگ داشت ( نسخه بتا ) .
از نظر خوشدستی خب شما فکر کن 4.3 اینچ صفحه نمایش میخوای دست بگیری . شاید سخت باشه ولی ارزش دست گرفتن رو داره مخصوصا وقتی مالتی تاچ باشه . آقا من خیلی حال کردم با این مالتی تاچکلا خیلی باحال بود .
مثل اینکه قرار هستش تا 25 آبان وارد ایران بشه با قیمت تقریبی 950 هزار تومن .
مخلصیم .
واسه جمله آخرت منبع داری؟؟؟؟
اگه درست از آب در بیاد یه شیرینی پیش من داری![]()
واقعا با 950 قیمت اولیه .. ارزش داره ! .. اگه فیلمش قابل تحمل باشه ... یکی از گزینه هام میشه اینطور که میگی ...
برنامه ریزیش اینطوری هستش . یعنی من اینطور شنیدم .
حالا دیگه به من چه دیرتر اومد![]()
شیرینیش لطفا میخوای یه دونه HD2 بخری 2 تا بخر یکیش بده به من![]()
مخلصیم .
کسی درمورد قابلیت htc sense اطلاعاتی داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رابط جديد كاربري در Htc استفاده مي شه از خصوصياتش مي شه به برقراري راحت با گروههاي اجتماعي مثل فيس بوك يا تويتر ... كرد البته من فقط روي HTC hero ديدم ميشه راحت بين ححالت هاي weekend. sense . day. play (بقيشو يادم نيست ) سويچ كرد به معناي كامل تمام نياز كاربر در اروپا يا آمريكا رو بر طرف مي كنه - از جستجو در گوشي تا جستجو در ايتنرنت - كاملاً صفحه اصلي شما در اختيار خودت قرار مي گيره و مي توني تمام منو هاي ميانبرتو عوض يا تغيير محل بدي بايد حتما اين كليپو ببنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)