اونجوری که باید میبود نیست ! یکی از دوستان میگفت لگ عجیبی تو PSN داره ! درسته ؟ یا شایعه کرده ؟
اونجوری که باید میبود نیست ! یکی از دوستان میگفت لگ عجیبی تو PSN داره ! درسته ؟ یا شایعه کرده ؟
اره محمد جان لگ داره وقتی افراد حضور در بخش انلاینش زیاد میشه لگی پیدا میکنه...اونجوری که باید میبود نیست ! یکی از دوستان میگفت لگ عجیبی تو PSN داره ! درسته ؟ یا شایعه کرده ؟
Last edited by Layken; 17-02-2011 at 00:11.
عاقبت بازي كردن Real Driving Simulator اينه :
سايز اصلي عكس :محتوای مخفی: سايز اصلي عكس :
بايد 4 ساعت تو مسابقه رانندگي مي كرديم ، 15Min آخر بازي اول شدنم معلوم شد و ديگه الكي بود بازيه .
البته اين Level 27 هس ، بد ترم ميشه ، Level 40 يك بازي شبانه روزي ( ايشالا با راننده كمكي ) داره .
Last edited by foxyjanam; 15-12-2010 at 18:46.
اتفاقا وسطاش زياد تو فكر best1 مي رفتم
من 3 ساعت رفتم بعد دادم به دوستام ، اونا مسخره بازي در ميارن فقط ، اگه درست ميرفتن خيلي مي شد ( 4 ساعت وقت ، هر دور هم ميانگين 1 دقيقه و 4 ثانيه كه حدودا ميشه 232 دور)
ديروز هم يه مسابقه 60 دوري رفتيم با همت دوستان
در كل 7 تا بازي وحشتناك ديگه پيش رو دارم ، خيلي حوصله ميخاد .
امروز Update v1.03 بازي عرضه شده ، واسه دميج مكانيكي هس كه 3 تا حالت داره
None : هيچ دميج مكانيكي نداريم
Light : دميج بعد از يه مدت كوتاه خود به خود تعمير ميشه
Heavy : بايد به Pit Stop رفت تا ماشين درس شه ( تو اين حالت دميج خيلي شديد تري داريم )
* قسمتايي كه دميج ديدن () روي اسكرين نمايش داده ميشه .
همه لينكام ف يلتر شد يهومحتوای مخفی: عكس
Last edited by foxyjanam; 15-12-2010 at 17:36. دليل: بدبختي
من برا اولین بار که gt بازی کردم گفتم این چیه(البته هنوظ 3 رو بازی نکردم ورژن های قدیمی منظورمه) ولی به مرور که متوجه دینامیک عالی بازی و ریزه کاری هاش و دقت در جزعیاتش که شدم معتاد بازی شدم(رانندگی با ویرون و سرعت بالا 300 تو نورنبرگ ربنگ واقعا آدم رو دیوونه میکنه!!!)
من ديگه قيد اين بازي رو زدم ، تو Level 30 يه Special Event جديد ازاد ميشه كه بايد تو 3تا جاده آقاي Sebastian vettel رو شكست بدي ، ركوردي كه بايد بزني دقيقا ركورد اونه ، 1 ثانيه هم ارفاق نكردن ، ماشيني هم كه ميدن x1 هس كه كنترلش خيلي سخته .
البته ميشه به Level هاي بالاترش رفت با مسابقه هاي ديگه ولي هدف ما X1 بود كه ديديمش .
كلا نورنبرگ تو اين بازي خيلي بش اهميت داده شده ، هواي باروني داره ، شب و روز داره و انتقال از روز به شب
و اينكه آخرين مسابقه تو Level 40 هم يه بازي 24 ساعته تو همينه و اينكه Ending Movie كه در Level 24 هس هم يه سري اسم مينويسه رو يه فيلم از يه ماشين كه تو اين جاده آروم حركت ميكنه .
من يه فيلم از خود Kaz هم ديدم كه تو اين جاده رانندگي ميكرد تو يه مسابقه
همين الان متوجه شدم كه با گرفتن 3تا مدال برنز Special Event RedBull هم يه X1 جايزه ميده، تا پس فردا عكس X1 رو ميزارم
، البته يه F1 هم خريدم
، اونم ميزارم
X1 من ( Max Speed : 502Km/h ، دنده عقب 190Km/h )
يكي از اين F1 ها هم مال منه ( چهارمي )
محتوای مخفی: سايز اصلي
من نورنبرگ رو اونقدر رفتم چشم بسته میتونم توش رانندگی کنم کل قلقاش دستمه مثلا وقتی به اون برجستگیه میرسی که اول پیسته و بعدش یه پیچه(معمولا اینجا ماشین میره هوا واسه همین دیگه نمیتونی دور بزنی و میری تو دیوار) یا اونجا که بعد از یه مسیره سرعت به یه پیچ میرسی که بعدش یه خاکیه(اینجا لاین راهنما که قرمز و آبی میشه چیزی در مورد کم کردن سرعت نمیگه ولی باید سرعتت رو کم کنی) یا خیلی جاهایه دیگه کلا اونقدر با پیست آشنا شدم اگه از هر جای پیست برام عکس واقعی بزارین میتونم بگم کجاست
با این حساب اگه این بازی رو بگیرم یه برگ برنده دارم
راستی میتونی یه لیست از باحالترین ماشیناش برام بزاری؟
مثلا از کانسپتای BMW چی داره جبنا رو داره؟ یا M1 هومگج؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)