اتفاقا با بازی های روایت محور مثل Heavy Rain و Alan Wake و Farenheit و ... خیلی خیلی حال می کنم .
ولی کلا با بازیهایی که مخفی کاری هستن حال نمی کنم .
حالا بگذریم ، بلاخره هر کسی واسه خودش سلیقه ای داره .
![]()
اتفاقا با بازی های روایت محور مثل Heavy Rain و Alan Wake و Farenheit و ... خیلی خیلی حال می کنم .
ولی کلا با بازیهایی که مخفی کاری هستن حال نمی کنم .
حالا بگذریم ، بلاخره هر کسی واسه خودش سلیقه ای داره .
![]()
PRO STREET
حالمو گرفت ولی این تایپیک به نظرمن جنبه همه جانبه نداره فقط هرکی کی هرپلتفرومی که داره رومیتونه نظربده.
دلت خوشه حامدXBOX360داری....شهابی مگه Halo 3 رو بازی نکردی...؟؟
کل سری بازی های Halo یعنی همون قسمت سوم Halo 3
حتی این ریچ خیلی چیزهای کمی نسبت به Halo 3 داشت. در گیم پلی ....
قسمت سوم دنیای هیلوچیزی فراتر از شاهکار هستش اما ریچ فقط یک بازی خوب هستش.
پدرمایکروسافت.....:دئ
تاپیکها برای بسته شدن آفریده شدن !!! (استثناء)
احسنت...ولي RPG تعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
بازی نقش آفرینی واسه یک عده ی خاص جذابه نه همه گیمرها!
مثلآ نظر شخصی من اینه که کلآ سری بازیهای نقش آفرینی ضربه ی مهلکیست بر پیکره ی روح و وجود یک گیمر کلاسیک!: دی
Last edited by B.3.S.T; 31-12-2010 at 03:48.
یا خدا . تو از کدوم سیاره اومدی ؟ این چه حرفیه آخه . نظر شخصیتو بخورم : دیمثلآ نظر شخصی من اینه که کلآ سری بازیهای نقش آفرینی ضربه ی مهلکیست بر پیکره ی روح و وجود یک گیمر کلاسیک!: دی
یعنی میخوای بگی Mass Effect بازی نکردی ؟
در ضمن اون بنده ی خدا Fable III سبکش RGP نبود Action/Adventure شده بود : دی
حالا دیگه اتفاق ناگواریه که افتاده...این شهاب سنگه منو اشتباه تو این سیاره پیاده کرده(فکر کنم معترضین به حقوق شهروندی میگن بدترین نقطه کره زمین...آره؟)!!!: دی
البته من که هنوز فعلآ فابل 3 رو تجربه نکردم ولی فال اوت3 نابودم کرد!
آخه مشکل این فال اوت این بود که گرافیکم نداشت بچسبم بهش!: دی(احتمالآ روزی زیر نویس فارسی شد تا آخرش میرم)!
اونم فقط به خاطر نوید جان...!
والا مراد گریز رو هر درجه سنی از بچه کوچولو من دیدم بازی کردن ....اصلا خین و خین ریزی تاثیری نداشت...
اصلا هم این طور نیستش...دوستان برای جلوگیری از این موضوع...دیگه بحث تموم بشه لطفا...تاپیکها برای بسته شدن آفریده شدن !!!
دوستان راحت باشید : دی
چون تاپیک از خوب های فروم هستش...
nدوستان از نقش افرینی گفتن من یاده mass effect 2 افتادم که واقعا حالمو بهم زدهر لحظه ش ارزو میکردم که تموم شه !! لامصب مگه تموم میشد
یه بار خواستیم نقش افرینی بازی کنیما . توبه کردم
اخه یه بازی تا چه حد میتونه اشغال باشه ؟!
فقط از یه قسمتش خوشم اومد . اونم اونجاش که باید سیاره ها رو اسکن میکردمهر وقت مراحلش و دیالوگ هاش یادم میاد اینطوری میشم :
در اخر هم فراموش نکنید که نظر شخصیه
درسته . واقعا اون دفعه لیست نظر سنجی های قسمت گیم رو که دیدم . همشون تاپیک های با حال و خوبی بودن و دوست داشتم توشون شرکت کنم باور کنید همه بسته شده بودن2 تا مونده بود که یکیش همین بود بالا اوردمش !! حالا هم با این رویه بسته میشه !! اون یکی هم فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟ بود که بعد از بالا اوردنش به لطف پست های نا مربوط ! دوستان دو روزه بسته شد
مدیریت به جای اینکه با پست های نامربوط برخورد کنه کلا با تاپیک برخورد میکنه
اینجارو ببینید چقدر تاپیک با ارزش بسته شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SA.JJ.AD; 31-12-2010 at 01:34.
ویپر جان عزیز...این لینکی که گذاشتی فقط شما خودت میتونی ببینی فکر کنم...!
اینو گفتی یاد آموزشی افتادم!: دیمدیریت به جای اینکه با پست های نامربوط برخورد کنه کلا با تاپیک برخورد میکنه
همه برای یکی..یکی برای همه!!: دی
اینجا هم قوانینش با پادگان زیاد فرق نمی کنه...
+
البته باهات موافقم..بعضی حرفات درسته واقعآ
بلد نیستی ؟کپی کن لینکو بعد بالای مرورگر paste کن و بعد دکمه ی go رو بزن دی: --- دوباره میزارمش :
قسمت نظر سنجی های عمومی رو ببین »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکدوم قسمت های حرفم اونوقت اشتباهه؟البته باهات موافقم..بعضی حرفات درسته واقعآ
تو اون تاپیک که همه یاده زن افتاده بودن !!!! اینجا هم یکی میگه انچارد اشغال بود یکی میگه هالو اشغال بود !!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 31-12-2010 at 06:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)