آهان دمت گرم
پس هر وقت رفتم تو بازی داشتم بازی میکردم دیدم سرعتش اینا خوبه ctrl+f5 بزنم ذخیره میشه اینجا؟
بعد میام اینجا و کانکت رو میزنم
آره؟
درسته؟
آهان دمت گرم
پس هر وقت رفتم تو بازی داشتم بازی میکردم دیدم سرعتش اینا خوبه ctrl+f5 بزنم ذخیره میشه اینجا؟
بعد میام اینجا و کانکت رو میزنم
آره؟
درسته؟
واقعا این nazi ها قوی هستم من دوباره اکانت درست میکنم بیام nazi ها
دلم به حال raoyal ها میسوزه :((
داریوش جان فکر میکردم میدونستی اینو !!!
آهان
منظورم همون بود برار×!!×
بابا اینا یکیه قدرتاشون
گاگول توشون باشه خوب ضعیف میشن
وگرنه ممکنه رویال ها قوی تر هم باشن!!!
تو تیپ های خوده بازی هم که میاد یه دونش نوشته رویال ها قوی ترن!
تیم رویال قوی تر از اون یکی تیم هست.شماها یکم لول هاتون بالا بره میبینید.
ببینید من خودت امروز چند بار تست کردم با کارکتر royal رفتم از 10 تا 8 تاش باختیم
و با کارکتر nazi هم رفتم که همیشه nazi ها قوی بودن
حالا امروز یه لول 21 دیدم که 12 تا کشته بود و 0 بار مرده اخرشم امتیازهاش رسید به 3900 اینا
دیگه دهن royalچیز شده بود
===
nazi و royal قدرتشون فرق میکنه ؟
اخرین لول بازی چنده ؟
دوستان الان شما دارید با چه سرعتی بازی می کنید؟
D: !!!! اين بازي خيييييييييييييييييييييلي باحاله !!! D: !!!
وقتي به كمك براي Heal نياز دارين يا Ride مي خواين روي Q كليك كنين و يه صفحه مي اره ! مي تونين از اون استفاده كنين !!! اون يكي Wave هم يه جورايي براي حال دادن به اونيه كه كشتين ! وقتي يكي رو مي كشين دوربين اون زوم ميشه روي شما ! بعد روي Q كليك كنين و روي اون wave براش دست تكون ميده و طرف خلاصه حالي به حوليه ميشه !!! من جند دفعه الكي به خاطر همين كه طرف رو حرصش بدم مردم !!! D: !!! بيشتر به درد commondo ها مي خوره ! اخه نامردا از هر وري كه فكرش رو نمي كني مي زننت !!! در شرف لول 6 شدن !!! تازه من توي اكثر بازي هاش روي رتبه ي 3 يا دو هستم !!! خيلي حال ميده !
ببين اكه به خاطر Ping بالا كيك ميشي دوباره برو ! شايد يه ربع بايد وقت بزاري تا يه سرور خوب فقط بيدا كني![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)