هم ایالتی محترم سلام!با عرض ارادت من یه سوال مزخرف دارم که تکرار میکنم:فرق کارشناسی پیوسته با ناپیوسته چیه؟!ما که کاردانی پیوسته بخونیم بعدش میشه کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته؟
هم ایالتی محترم سلام!با عرض ارادت من یه سوال مزخرف دارم که تکرار میکنم:فرق کارشناسی پیوسته با ناپیوسته چیه؟!ما که کاردانی پیوسته بخونیم بعدش میشه کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته؟
Last edited by sale2000; 25-11-2008 at 15:08.
با سلام
دوست عزيز فرق كارشناسي ناپيوسته و پيوسته رو همين جا تو بحث هاي قبلي گفتم حالا دوباره بازم عرض ميكنم
كارداني پيوسته :
اگه رشته شما كارداني پيوسته باشه (مثلا كارداني پيوسته سخت افزار كامپيوتر) شما اگه بخواي كارداني به كارشناسي امتحان بدي فقط ميتوني رشته كاردانيت رو براي كارشناسي انتخاب كني يعني بايد تو كارشناسي هم سخت افزار بخوني و نميتوني رشته برق بخوني ...
كارداني ناپيوسته :
خوب الان همون فرد رشته اش كارداني ناپيوسته سخت افزار كامپيوتر اون ميتونه رشته برق و يا هر رشته اي كه دلش ميخواد رو رو براي كارشناسيش انتخاب كنه و محدوديتي نداره
خلاصه :
كارداني پيوسته يعني همون رشته فوق ديپلمت رو بايد براي ليسانس هم بخوني و نميتوني تغيير بدي ولي كارداني ناپيوسته ميتونه هر رشته اي كه دلش خواست رو براي ليسانس بخونه
كارشناسي پيوسته :
مخصوص دارندگان مدرك پيش دانشگاهي كه ميتونن شركت كنن و بخونن و پس از 4 سال مدرك ليسانس بگيرند
كارشناسي ناپيوسته :
مخصوص دارندگان مدرك كارداني (فوق ديپلم) كه ميتونن شركت كنن و پس از 2 سال ليسانس بگيرند
توضيح مهم :
هر دو نوع كارداني يعني هم پيوسته و هم ناپيوسته بايد تو كارشناسي ناپيوسته شركت كنن فقط كارداني پيوسته محدوديت انتخاب رشته داره
موفق باشيد![]()
سلام
من 18 اسفند امسال اعزام هستم و ميخوام سال 88 كنكور تجربي بدم . اگر علمي كاربردي شركت كنم و قبول بشم در صورت قبولي تو ازمون سراسري تجربي ميتونم از علمي كاربردي انصراف بدم و رشته قبولي جديد رو ثبت نام كنم؟
( نظام وظيفه گير نميده؟ )
سلام دوست عزيز
بله ميتونه شركت كنه ... ايشون ميتونه تو كارداني علمي كاربردي شركت كنه يعني همين دفترچه اي كه دوشت عزيزم Worldm گرفته رو بگيره و هم چون مدرك پيش دانشگاهي داره ميتونه دفترچه كارشناسي رو هم بگيره و تو كارشناسي پيوسته شركت كنه ...
بله كارداني علمي كاربردي 2 نوع هستش
1) ترمي
2) پودماني
پودماني سربازي ميخواد ولي ترمي نميخود و معافيت تحصيلي ميده
متولد 68 رو از سايت police.ir تحقيق كن اطلاعي ندارم و يا برو از نظام وظيفه بپرس
بله دفترچه اي كه حوالي عيد شايد بياد پودماني
خواهش ميكنم دوست عزيز ... اختيار داري ... مختو خوردم چي .. من در خدمتم .. اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم
موفق باشيد![]()
سلام دوست عزيز
امسال رشته اي به نام هوانوردي - خلباني (cpl&ir) تو كارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي كاربردي هست كه محلش تهران (مركز آموزش علمي - كاربردي صنعت هوانوردي تهران) و 50 نفر پذيرش داره (هم زن و هم مرد) و 40 نفر آزاد و 10 نفر شاغل ...
![]()
دانشگاه خلبانی علمی کاربردی هزینه ی خلبانی چه قدره؟
میشه درباره ی خلبانی علمی کاربردی بیشتر توضیح بدین؟
دوست عزيز اطلاعي ندارم
ميتوني از آدرس و شماره تلفن زير پيگير قضيه و سوالت بشي
مركز آموزش علمي - كاربردي صنعت هوانوردي تهران
آدرس : تهران - كيلومتر 5 جاده مخصوص كرج - شهرك آزادي - خيابان امام خميني - ساختمان ابوفاضل
تلفن : 44546205 - 021
![]()
سلام دوستان
من امروز رفتم دفترچه کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی رو گرفتم
من الآن ترم 7 مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی هستم و آخرین ترم دانشگاهی رو سپری میکنم و تا 1 ماه دیگه فارغ التحصیل میشم
حالا که دفترچه کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی رو گرفتم توی قسمت نظام وظیفه چیزی از شرایط من وجود نداره من باید چکار کنم و کدوم بند رو در فرم تقاضانامه بزنم
من متولد 3 مرداد 1367 هستم و در حال حاضر هم دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم من اینجا باید چکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
دوست عزيز بهتره اين مسئله رو از خود نظام وظيفه سوال كني ..
ولي به نظر من شايد گير بده و براتون دردسر بشه
![]()
سلام
من مي تونم به صورت آزمايشي در كارداني به كارشناسي شركت كنم يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)