تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 432 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هم ایالتی محترم سلام!با عرض ارادت من یه سوال مزخرف دارم که تکرار میکنم:فرق کارشناسی پیوسته با ناپیوسته چیه؟!ما که کاردانی پیوسته بخونیم بعدش میشه کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته؟
    Last edited by sale2000; 25-11-2008 at 15:08.

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

فرق کارشناسی پیوسته با ناپیوسته چیه؟!ما که کاردانی پیوسته بخونیم بعدش میشه کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته؟
    با سلام

دوست عزيز فرق كارشناسي ناپيوسته و پيوسته رو همين جا تو بحث هاي قبلي گفتم حالا دوباره بازم عرض ميكنم

كارداني پيوسته :
    اگه رشته شما كارداني پيوسته باشه (مثلا كارداني پيوسته سخت افزار كامپيوتر) شما اگه بخواي كارداني به كارشناسي امتحان بدي فقط ميتوني رشته كاردانيت رو براي كارشناسي انتخاب كني يعني بايد تو كارشناسي هم سخت افزار بخوني و نميتوني رشته برق بخوني ...

كارداني ناپيوسته :
    خوب الان همون فرد رشته اش كارداني ناپيوسته سخت افزار كامپيوتر اون ميتونه رشته برق و يا هر رشته اي كه دلش ميخواد رو رو براي كارشناسيش انتخاب كنه و محدوديتي نداره

خلاصه :
    كارداني پيوسته يعني همون رشته فوق ديپلمت رو بايد براي ليسانس هم بخوني و نميتوني تغيير بدي ولي كارداني ناپيوسته ميتونه هر رشته اي كه دلش خواست رو براي ليسانس بخونه

كارشناسي پيوسته :
    مخصوص دارندگان مدرك پيش دانشگاهي كه ميتونن شركت كنن و بخونن و پس از 4 سال مدرك ليسانس بگيرند

كارشناسي ناپيوسته :
    مخصوص دارندگان مدرك كارداني (فوق ديپلم) كه ميتونن شركت كنن و پس از 2 سال ليسانس بگيرند

توضيح مهم :
    هر دو نوع كارداني يعني هم پيوسته و هم ناپيوسته بايد تو كارشناسي ناپيوسته شركت كنن فقط كارداني پيوسته محدوديت انتخاب رشته داره

موفق باشيد

3. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

من 18 اسفند امسال اعزام هستم و ميخوام سال 88 كنكور تجربي بدم . اگر علمي كاربردي شركت كنم و قبول بشم در صورت قبولي تو ازمون سراسري تجربي ميتونم از علمي كاربردي انصراف بدم و رشته قبولي جديد رو ثبت نام كنم؟

( نظام وظيفه گير نميده؟ )

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10

سلام ببخشید یکی از دوستام متولد 69 هستش و مدرک پیش دانشگاهی رو داره کنکور سراسری رتبه ی خوبی نیاورد حالا میخواد کاردانی علمی کاربردی بره (سربازی هم که نرفته) و الان دیگه هم دانش آموز محسوب نمیشه و لی میتونه سال بعدی تو سراسری شرکت کنه ولی نمیخواد...حالا یه سوال : آیا الان بدونه سربازی میتونه کاردانی علمی کاربردی شرکت کنه ( کدوم دفترچه رو باید بگیره ؟همین دفترچه ای که امروز آقای worldm گرفته بود؟).......راستی یه مساله دیگه : اینکه میگن کاردانی علمی کاربردی دو جوره درسته : میگن یکیش سربازی میخواد (کدوم ؟)...یکیش هم نمیخواد(فکر کنم همین باشه که الان دفترچه اش اومده ...)
    ...
    در ضمن دوستمون رشته هنره .... حالا آیا یه متولد 68 با همین وضعیت هم میتونه امسال شرکت کنه ؟ بعد این کاردانی علمی کاربردیه پودمانی هستش یا ترمی ؟

ببخشید مختونو خوردم .... منتظر جوابتون هستم..

سلام دوست عزيز

بله ميتونه شركت كنه ... ايشون ميتونه تو كارداني علمي كاربردي شركت كنه يعني همين دفترچه اي كه دوشت عزيزم Worldm گرفته رو بگيره و هم چون مدرك پيش دانشگاهي داره ميتونه دفترچه كارشناسي رو هم بگيره و تو كارشناسي پيوسته شركت كنه ...

بله كارداني علمي كاربردي 2 نوع هستش

1) ترمي
    2) پودماني

پودماني سربازي ميخواد ولي ترمي نميخود و معافيت تحصيلي ميده

متولد 68 رو از سايت police.ir تحقيق كن اطلاعي ندارم و يا برو از نظام وظيفه بپرس

بله دفترچه اي كه حوالي عيد شايد بياد پودماني

خواهش ميكنم دوست عزيز ... اختيار داري ... مختو خوردم چي .. من در خدمتم .. اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

1

میشه دوستان درباره ی خلبانی از طریق علمی کاربردی توضیحات بیشتری بدین؟
    سلام دوست عزيز

امسال رشته اي به نام هوانوردي - خلباني (cpl&ir) تو كارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي كاربردي هست كه محلش تهران (مركز آموزش علمي - كاربردي صنعت هوانوردي تهران) و 50 نفر پذيرش داره (هم زن و هم مرد) و 40 نفر آزاد و 10 نفر شاغل ...

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دانشگاه خلبانی علمی کاربردی هزینه ی خلبانی چه قدره؟
    میشه درباره ی خلبانی علمی کاربردی بیشتر توضیح بدین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

6

دانشگاه خلبانی علمی کاربردی هزینه ی خلبانی چه قدره؟
    میشه درباره ی خلبانی علمی کاربردی بیشتر توضیح بدین؟
    دوست عزيز اطلاعي ندارم

ميتوني از آدرس و شماره تلفن زير پيگير قضيه و سوالت بشي

مركز آموزش علمي - كاربردي صنعت هوانوردي تهران
    آدرس : تهران - كيلومتر 5 جاده مخصوص كرج - شهرك آزادي - خيابان امام خميني - ساختمان ابوفاضل
    تلفن : 44546205 - 021

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

13 شرایط نظام وظیفه دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی ناپیوسته برای دانشجوی ترم آخر مقطع کاردانی متولدین 1367 چیست؟

سلام دوستان
    من امروز رفتم دفترچه کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی رو گرفتم
    من الآن ترم 7 مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی هستم و آخرین ترم دانشگاهی رو سپری میکنم و تا 1 ماه دیگه فارغ التحصیل میشم
    حالا که دفترچه کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی رو گرفتم توی قسمت نظام وظیفه چیزی از شرایط من وجود نداره من باید چکار کنم و کدوم بند رو در فرم تقاضانامه بزنم
    من متولد 3 مرداد 1367 هستم و در حال حاضر هم دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم من اینجا باید چکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

سلام

من 18 اسفند امسال اعزام هستم و ميخوام سال 88 كنكور تجربي بدم . اگر علمي كاربردي شركت كنم و قبول بشم در صورت قبولي تو ازمون سراسري تجربي ميتونم از علمي كاربردي انصراف بدم و رشته قبولي جديد رو ثبت نام كنم؟

( نظام وظيفه گير نميده؟ )
    دوست عزيز بهتره اين مسئله رو از خود نظام وظيفه سوال كني ..
    ولي به نظر من شايد گير بده و براتون دردسر بشه

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    من مي تونم به صورت آزمايشي در كارداني به كارشناسي شركت كنم يا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •