پچ 300 مگابایتی رو هم دانلود کردم ولی بازم مشکل داره.به نظرم لینک اصلی مشکل داشت.امشب از خود سرور سایت دان می کنم.
پچ 300 مگابایتی رو هم دانلود کردم ولی بازم مشکل داره.به نظرم لینک اصلی مشکل داشت.امشب از خود سرور سایت دان می کنم.
هادی بیخودی بقیش رو دان نکن ما دو تا بس بودیم!![]()
من که گفتم فایل ها بزرگ دان نکنید نشد یه بار درست در بیاد !!!
هادی الان من cher تو رو یه روز ه میرسونم لول 40
اگه اعتماد داری بده ؟!
علي بابا يه عكس از محيط بازي بزار ! عجبا ! به جايي بر نمي خوره ها !!! ما هم يه خورده كيف مي كنيم !!! D:
نمیشه میدونی چرا ؟
عکس رو جایی save نمیکنه و وقتی هم که میخوام بیام تحت ویندوز دیگه به بازی بر نمیگرده اینطوری باید 5 دقیقه واسه یه عکس طول میشکه ولی همون یه عکس میندازم میارم
مپش که خیلی بزرگه خیلیییییییی
سرم گیج رفت
و سخت میشه اینور اون ور رفت
دوبرابر سختر از shaiya لول اپ میشه + دیگه لول 100 ادم باید چیکار کنه
تنهایی اصلا بهم نمچسبه منتظرم شما بیاین همه با هم بریم
بای mob های هوایی هم داره یعنی باید امکانات پرواز داشته باشی بعد بری تو اسمون بجنگی !
کسی میدونه Age of Conan چند روز اکانت free میدن ؟
ههه !!! كفتم كه ! اين حال و هواي جين رو داره ! دعوا هاي روي هوا و اين صوبتا ! ... ولي من كه نفهميدم جي مي كي ؟؟؟ خب يه عكس از بازي بنداز بيا بيرون دوباره برو تو بازي ! يكي ديكه بنداز ! كار سختي نيستا ! من يادمه قبلا يه كاري مي كرديم ! خودش سيو مي كرد ! ولي يادم نيست ! برو توي ريجستري و اين صوبتا ببين جيزي بيدا مي كني يا نه !
راستي با اين Gimli اوارتور من حال مي كني ؟؟؟!!! خيلي باحاله !
اره خیلی باحاله فقط یه یه فکری به اواتار من بکن دیگه حالم به هم میخوره نگاش میکنم !
اینم عکس : در حال کشتن mob در اسمان :
اینم دارم واسه خودم پرواز میکنم یه درخت بزرگ :
اینجا هم دیدم ماه زیباست عکس انداختم :
![]()
عجبا !!! بانو به اين خوشكلي !!! تو هم كلادريل رو بزار !!! D: !!! ست ارباب حلقه هامون داره كامل ميشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)