دقیقا.........بچه ها تاچ این گوشی با توجه به خازنی بودنش مثل ایفون هست یا نه
دقیقا.........بچه ها تاچ این گوشی با توجه به خازنی بودنش مثل ایفون هست یا نه
امروز در نوشته های کاربران جی اس ام آرنا خوندم که پردازنده ی این گوشی 434 مگاهرتز هست...آیا صحت داره؟...اگه اینجور باشه پس از آرنا باید سریعتر باشه...چون آرنا 312 مگاهرتز هست![]()
هر سایتی پردازندهی این گوشی رو یه چیزی معرفی کرده...یکی گفته همون پردازنده ی آی فون هست ولی با فرکانس کمتر...یکی میگه پردازنده ی ARM 9 هست...یکی دیگه میگه arm cortex هست و یکی دیگه هم میگه Qualcomm هست...اگه اشتباه نوشتم منو مسخره نکنید ها
من که نفهمیدم کدوم راست میگن![]()
من این گوشی رو داشتم دیروز فروختم ....
یک ماه از گارانتیش میگزشت....
به نظر من این گوشی هیچ نداره فقط داره پول زیباییشو میگیره همین......
من که راضی نبودم
هر سایتی پردازنده ی این گوشی رو یه چیزی معرفی کرده...یکی گفته همون پردازنده ی آی فون هست ولی با فرکانس کمتر...یکی میگه پردازنده ی ARM 9 هست...یکی دیگه میگه arm cortex هست و یکی دیگه هم میگه Qualcomm هست...اگه اشتباه نوشتم منو مسخره نکنید ها
من که نفهمیدم کدوم راست میگن![]()
نقل از خودت :من این گوشی رو داشتم دیروز فروختم ....
یک ماه از گارانتیش میگزشت....
به نظر من این گوشی هیچ نداره فقط داره پول زیباییشو میگیره همین......
من که راضی نبودم
در تاپیک به گوشی های خود امتیاز دهید :
لمسش فوق العادست.....
اونم حرف نداره ....من که مشکلی ندارم
اف ام هم خیلی خوبه واضح وشفاف و بلند .من lg bl40 دارم (شکلات 2)
از همه لحاظ اوکی هستش ونمرش از10 ..... 10
![]()
چی بگم ؟ شما از اون ور اومدید گوشی رو یه غول کردید و الان اینو میگید ...
بدون تعصب پست بدید تا دوستانی که میخوان گوشی رو بخرن گمراه نشند ...
دوست عزیز اون پستا شوق و ذوق اولاش بود.....
همه چیزایی را که قبلا گفته بودم بازم میگم.....
ولی با این قیمت هیچ امکاناتی نداره.....
پشیمونم چرا امنیا 2 نخریدم
هر بازی نصب میکردم ارور.....
برنامه خوریش خوب بود ....
باطریش که افتضاس باور کنید ....بعد از یه روز خالیه![]()
الانم ks660 lg دارم ازش راضیم البته بگما اینو 6 ماهه دارم....باطریش 3 روز راحت دوام میاره
Last edited by 9vin; 14-03-2010 at 00:49.
پسر خوب
4 اینچ صفحس میخوای چند روز بهت شارژ بده ؟؟؟
مثلا شما چی میخواستی که نداشته؟...من الان خودمم بعد از آپدیت گوشی موزیک پلیر خراب شده و قفل میکنه ولی این دلیل نمیشه که به خاطر یک عیب نرم افزاری گوشی رو با ضرر بفروشم...از طریق فایل منیجر آهنگامو گوش میدم و صبر میکنم تا آپدیت بعدی بیاد...در مورد اومنیا هم بهت بگم که فقط از لحاظ دوربین و پردازنده بهتر هست که البته با سیستم سنگین ویندوز موبایل که روی اومنیا دو نصب هست ممکنه تفاوت سرعت زیادی حس نکنی....از اف ام ترنسمیتر هم خبری نیست...نرم افزار هاش هم فکر کنم از جاوا کمتر باشه...ولی با این قیمت هیچ امکاناتی نداره
فعلا تابحال این تنها گوشی بود که دقت لمسی به این خوبی داشت...فقط بعد از هر حرکت لمسی باید در حد 1 تا 2 ثانیه صبور بود....این قانون لمسی هست چون اگه بخواد بلافاصله عکس العمل نشون بده دیگه فرصت برای حرکت انگشت روی صفحه نمیمونه...بعد حرکات انگشت هم باید دقیق باشه نه با عجله...کسانی که عجله دارند باید از گوشی های غیر لمسی استفاده کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)