بابا این 1.40 شما خیلی خوب کرک شده و hidden هم میکنه اما تنها بدیش اون باگ جالبشه که وقتی می خواهی با # بیایی پایین فایل ها و فولدر ها رو علامت میزنه.
موفق باشید![]()
بابا این 1.40 شما خیلی خوب کرک شده و hidden هم میکنه اما تنها بدیش اون باگ جالبشه که وقتی می خواهی با # بیایی پایین فایل ها و فولدر ها رو علامت میزنه.
موفق باشید![]()
دقیقا. گفتم که سالم ترین کرکیه که من تا حالا دیدم.
آره اون باگ هم تو اون کرک اون شکلیه و واقعا بده. ممکنه بعضیا رو اذیت کنه.جالبه که فقط موقع بالا رفتن سالمه ولی موقع پایین اومدن مارک میکنه...!!!!
![]()
سلام دوست عزیز من نمی تونم LCG X-plore v1.43 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked Eagle رو دانلود کنم اگه می شه ضمیمه کنید لینک عیب داره معذرت ها توکار شما بزرگا عیب می یاریم
دوست عزیز برادرمن قند عسل جناب amini_bio غرض بنده نه توهین هست نه شکایت خواهش تمنا
/parsaspace.com رو باسه فایل ها نزارید یک ساعت من می خوام دانلود کنم فایل رو 5 % کلفت امو در آورده یک دیگه میره هی میره رو 75% میرسه دو باره IDM اخطار می زنه از اول شروع می کنه بعضی مواقع رو 54% پدرمو در اورده . نمی گم سایت های ایرونی بد اند هرروز خدا بهتر باشند اما ما تازه با /rapidshare.com سنگهامون رو واکندیم عادت هستش ایست نداره اما اطمینان خاطر داریم نصب می شه بی چون وچرا
یا یا مثل آقا یونس خدا سایش رو از رو سرمون کم نکنه که 75% از برنامه ها ی جدید بردوش ایشون افتاده و کارشون هم در هر ضمینه بیست هستش
معذرت باعث آزردگی خاطر شما شدم ا تشکر
بفـــرماييد دوست عزيز ضميمه سايــت شــدموفق باشيد!
![]()
![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:13.
دوستان کدام نسخه بهتر روی سری 5 جواب می ده (که بدون مشکل باشه؟ ) (برای ویواز می خوام)
دوســت عزيز همين كرك بالايي من تســت كردم دو آيكونه هستش كه با غير فعال شدن با اون يكي آيكون فعالش ميكنــي
تا الان كه داره عالي برام كار ميكنه چون من زياد با اين برنامه سركار دارم
موفق باشيد!![]()
- LCG X-plore v1.45 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Cracked GAMA
![]()
What is New
1.45 - Correct date on copied files, chessboard under transparent images, allow to delete read-only files, edit attributes on multiple files
شاد باشید![]()
مشکل داره.بعد از چند بار استفاده دیگه نمیاد.از آیکن دوم هم استفاده کنی باز دوباره نرم افزار فعال نمیشه.مجبور شدم پاکش کنم
سلام
روی گوشی من که فعلا" جواب داده...کرک دیگه موجود نیست...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)