دوست عزیز
همونطور که گفتم نقل قول از ---------- هست
من plasma ام کجا بود
ما رو crt 14 اینچ از نوع نیمکره ای بازی میکنیم![]()
دوست عزیز
همونطور که گفتم نقل قول از ---------- هست
من plasma ام کجا بود
ما رو crt 14 اینچ از نوع نیمکره ای بازی میکنیم![]()
سلام:
خب چه فرقی میکنه خوش به حال اون.
جواب سوال آخرمو هم بدید
مرسی
آقا برای اجرا شدن دیسک2 فقط کافیه اون رو روی هارد نصب کنم؟
شما وقتی دیسک یک رو که نصب کردید و تو بازی رفتید خودش بهتون میگه می خواین دیک دو نصب بشه شما هم بله رو میزنید حالا باید دیسک دو رو بذارید تا نصب بشه
,قتی میزنم دستگاه هنگ میکنه
واقعا دارم از این بازی لذت میبرم خیلی خیلی جذاب شده
پیشنهاد می کنم که بعد از چند ساعت بازی و آشنایی با گیم پلی این تغییرات اجرا کنید
تمام سیستم های کمکی از جمله CTS & ABS و ... آف کنید
سختی بازی روی درجه HARD بزارید
در صورت امکان خط حرکت و ترمز از بازی حذف کنید ( البته حذف خط ترمز واقعا بازی سخت میکنه)
تعویض دنده هم بستگی به خودتون داره ولی با این تغییرات تو پیست های سرعتی مجبور میشید که شیفتینگ خودتون انجام بدید که ماشینتون به حداکثر سرعت برسه
البته با این تغییرات باید تو بخش تیونینگ هم کاملا حرفه ای عمل کنید مثلا دو دیفرانسیل کردن ماشین یا دیف عقب کردن اون کاملا تو بازی و نوع بازی کردنتون تغییر ایجاد می کنه و...
انتخاب ماشین هم اینجا خیلی مهم میشه مثلا اختلاف بین فراری که خودش تو کلاس S رار ده با خودرویی که به کلاس S رتقا پیدا کرده واقعا فرق می کنه و پایداری ماشین و پیچ زدن کاملا متفاوته
ضمنا این تغییرات باعث میشه که نوع گاز دادن و ترمز کردن کاملا عوض بشه چون گاز دادن و ترمز کردن های بی جهت باعث انحراف ماشین میشه......
فعلا من بازی دارم رو درجه سختی +75 انجام میدن و واقعا هم دارم از بازی لذت میبرم
دارم سعی می کنم که خط ترمز هم یواش یواش حذف کنم !!!!!!!!!!!!!!
دیگه اینو نمیدونم والا!!!!!!!!!!!![]()
بابا حرفه اي ! Pro ! : دي ! من تا +35 بردم شايد يه كوچولو بيشتر اما بيشتر ازون واقعا نميتونم ! چون اصولا ماشين باز نبودم اما اين فورزا جذبمان كرد ! شماها هيچ كدوم چيزي طراحي نكردين ؟! باب يه چيزي طراحي كنين ! بچه ها اونور لوگوي استقلال رو هم طراحي كردن ! : دي ! در ضمن اينجا اگه كسي لايو بازي ميكرد به من pm بده !
واقعا بینظیره.اصلا انتظار چنین بازیی رو نداشتم.سعید چه چوری+75 میری؟خیلی سخت میشه![]()
من که رو 85+ می رم، یعنی همه چی خاموشه و فقط ai رو مدیوم!
خیلی جالبه بعضی وقتا بعد مسابقه که نتایجو نشون می ده و خود بازی کنترل ماشینو به دست می گیره، این قدر ماشینه وحشی و ناپایداره که ai باهاش می ره تو دیوار!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)