اخه این سریال چیه که دربارش بحثم می کنید
اخه این سریال چیه که دربارش بحثم می کنید
یادمه توی تبلیغات سریال ( قبل از اینکه شروع بشه ) توی یه سکانس به کاوه دستبند زده بودن و داشتن میبردنتش
اینطوری که خیلی بد میشه......اه اه....کاوه شخصیت مظلومه نباید آخرش بگیرنش...ای بابایادمه توی تبلیغات سریال ( قبل از اینکه شروع بشه ) توی یه سکانس به کاوه دستبند زده بودن و داشتن میبردنتش![]()
کم کم دارم شک ميکنم اونجا بيمارستانه يا پارک شهر : هر ننه قمري ميره و مياد
انتظامات که مختص داخل بيمارستان نيست يه تلفن ميزدن به دربان و در بسته ميشد : که البته مث اينکه گاگول بودن عوامل هنوز ادامه داره
روز به روز بدتر از ديروز
آره دقيقاً
واقعاً اينجاهشو مثله هيشه ضعيف کار کردن
اما خودمونیم نمردیم و یه سریال ایرانی ما رو از فیلمهای Hollywood کمی دور کرد نشوند جلو تلویزیون!(آخه فیلمهای Hollywood vرو باید پای کامپیوتر نگاه کرد...........)
Last edited by DJ POLESTAR; 30-07-2009 at 16:08.
واقعا راست گفتیا من که تا فیلم شروع میشه همه چی و میذارم کنار برای دیدن این فیلم اما خداکنه که اخرش مثل سریالهای ایرانی قبلی که ماست مالی شد خوب تموم بشه![]()
این سریال پتانسیل بالایی داره ولی بعضی از قسمت هاش اعصاب خورد کنی هست
من یه انتقاد نسبت به این فیلم دارم :
اونجا که شوهر خجسته بستری هست اسمش بیمارستانه نه طویله که هرکی دلش خواست سرشو بندازه پایین و بره داخل و آمپول بزنه !! بعدشم ، پیش احمد رضا که الان یکی از اصلی ترین مهره های کلاه برداری هست فقط یه پلیس هست که کارهای رزمی بلد نیست و به راحتی رو به قبله میشه ؟!! و اینکه توی بیمارستان به اون بزرگی فقط 2 تا مامور پک پکو هستن که همین که قاتله میره اونا سر میرسن ؟!!
واقعا دیشب خیلی مسخره بود ... ولی یه چیزش فوق العاده بود و اون دیالوگ های کاوه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)