با اتفاقی که برا DARK VOID افتاد می ترسم اینم بازی خوبی نشه![]()
با اتفاقی که برا DARK VOID افتاد می ترسم اینم بازی خوبی نشه![]()
چه ارتباط منطقی بین بد از آب دراومدن Dark Void با بد یا خوب از آب در اومدن این بازی وجود داره!؟با اتفاقی که برا DARK VOID افتاد می ترسم اینم بازی خوبی نشه
کلاً هرچی بازی خفن که عین چی تو بوق و کرنا کردن و انتظارات زیادی هم ازشون میرفت، مزخرف از آب دراومد که نمونه بزرگش Dark Void بود نمونههای دیگه هم Saboteur، RE5، Avatar، Prototype، Wolfenstein و چند بازی معروف دیگه (به نظر من حتی AC2 هم با اینکه فروش خوبی داشت ولی بازم اونجوری که باید راضی کننده نبود) البته نمیگم همه بازیها بد شدن مثلا MassEffect 2 بدون شک یک Masterpiece هست. ولی با این همه تأخیر و این همه تو بوق کرنا کردن شاید این Splinter Cell هم به لیگ بازیهای الکی خوش پیوست، البته شکی نیست به مزخرفی DarkVoid که یک افتضاح تمام بود نمیشه چیزی ساخت. ولی راضی کردن فنها هم کار بشدت سختیه و فقط تعداد بسیار کمی از کمپانیها مثل Boiware یا Blizzard هستن که همیشه فنهای شادی دارن.
-----------------
اینم اضافه کنم،
به عنوان پیشبینی میگم (الان همه فحش میدن ولی عیب نداره چون من خودم همیشه به هرکی قبل از عرضه، از بازی بد میگفت فحش میدادم) بازیه مزخرف بعدی MaxPayne 3 میشه که همه فنها رو ناامید میکنه البته میتونستم Boishock 2 هم بگم کاندیدای خوبی بود مخصوصاً بخاطر اینکه نفرات اصلی تیم سازنده رو هم از دست داد ولی به نظرم Bioshock 2 بازی خوبی میشه. کلاً امسال تعداد زیادی بازی قرار بیاد ولی عمراً فقط 9-8 تاشون بازی درست حسابی بشن (حالا همه فحش بدین). البته این نظر منه که بشدت سخت پسند هستم و زمان اینکه مزخرفات رو بازی کنم ندارم برای همین همیشه از بین بازیهایی که امتیاز بالای 9 میگیرن بازم یه تعدادی رو انتخاب میکنم بازی میکنم. (البته وقتی میگم مزخرف منظورم در حد DarkVoid نیست بیشتر منظروم بازیه که کاملاً راضیت نکنه)
Last edited by Guts; 23-01-2010 at 02:03.
خب چیز زیادی به انتشار بازی نموده فقط خدا کنه عقب نیفته که من اعصاب ندارم![]()
دو ماه و دو روز دیگه منتشر میشه!چند روز دیگه تا انتشارش مونده ؟؟؟؟؟؟
20 دقيقه ي اول بازي .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بـــــــــــــــله دوستان اینجور که معلومه بعد از انتشار نسخه ی pc بازی باز هم ما نمی تونیم بازی کنیم تا یه راه حلی برای این مشکلی وصل بودن به اینترنت تا وقتی که دارید بازی می کنید کشف شه ( سیستم جدید و مذخرف یوبی سافت)
این بازی خیلی طرفدار داره اگر این قفل جدید کرک نشه خیلیا ناامید میشن، باید صبر کنیم تا ببنیم AC2 چی میشه.
ديروز تريلر جديد رو ديدم(البته با تاخير چند روزه)....كف كردم ..بازي خيلي جالب واقعا اين بازي شاهكاري خواهد شد برا خودش...ببينين من كي گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)