review phone arena
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
review phone arena
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا اومدیو نسازیا . مگه سامسونگ gx20 رو ازت گرفتن که میخوای بری دی 1000 بخری !واگه بخوام مبلغی برابر قیمت پیکسون 12 بدم فقط بخاطر دوربین
(با احترام به عکس های خوبی که پیکسون میگیره!) میرم یه کنون دی1000 میخرم
که جزو سری slr هستش و هیچ گوشی دوربین داری تا چند سال آینده هم نمی تونن عکس هایی مثل
اون بندازن !
Samsung GX20 DSLR
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 23-10-2009 at 02:10.
مهیار چطوری ؟آقا اومدیو نسازیا . مگه سامسونگ gx20 رو ازت گرفتن که میخوای بری دی 1000 بخری !
اولا تو اومدی نسازی رو دست کنون هیچی نیست
ثانیا گیرم همین سامسونگه (در مثال جای مناقصه نیست)
بازم خرید این جی ایکس20 معقولانه تره یا پیکسون ؟
مسلما خرید امنیا اچ دی![]()
از دوستان دو سوال داشتم :
1- بلندي صداي گوشي چطوره ( در اسپيكر و هنزفري) و همچنين كيفيت در هنزفري و اسپيكر
2- اين گوشي براي وب گردي مناسبه ؟
ممنون
1 - بلندیش تو هر اسپیکر خوبه ... ممکنه هدفون خودش صداش کم باشه میتونی روکش روشو بکنی یا یه هدفون دیگه بخری ... کیفیت هر دوش خیلی خوبه
2- برای وب خیلی خوبه چون از بروزر دلفین استفاده میکنه .... میتونی روش اپرا مینی 5 بریزی که رغیب نداره![]()
قيمت : 610000 - گارانتي متفرقه
تاريخ : 2/8/88
تا اونجایی که متوجه شدم پارس مایکروتل گوشی های 16 گیگ سیمبین سامسونگ رو وارد نمیکنه و فقط 16 گیگ های ویندوز رو وارد میکنه حالا با ورود آی 8000 بیشتر مطمئن میشم که چرا 16 گیگ آی 900 اومد ولی 16 گیگ آی 8510 نیومد و چرا 16 گیگ آی 8910 نیومد و حالا باید دید که 16 گیگ آی 8000 وارد میشه یا نه !
البته اگه من بخوام دوربین بخرم 100 در 100 دیجیتال میگیرم و سامسونگ ولی خوب من عقیده دارم با دوربین موبایل عکس با کیفیت گرفتن کار شاقی نه با دوربین های حرفه ای !مهیار چطوری ؟
اولا تو اومدی نسازی رو دست کنون هیچی نیست
ثانیا گیرم همین سامسونگه (در مثال جای مناقصه نیست)
بازم خرید این جی ایکس20 معقولانه تره یا پیکسون ؟
مسلما خرید امنیا اچ دی
به این میگن دوربین دیجیتال کامل : 5 ایکس اپتیکال زوم . 14.7 مگاپیکسل . فیلم برداری 1080 در 1920 ( فول اچ دی ) قیمت 420 تومن . مفته !
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 25-10-2009 at 02:05.
مهیار با قیمت مموری میکرو اس دی 16 گیگ کلاس 4
که زیر 60 تومن شده به نظرم نمی ارزه
مدل 16 گیگ بعضی از گوشی ها رو بخره
اغلب که اختلاف قیمتشون بیشتر از70 تومنه
ضمنا اگرم اختلاف قیمت مدل 16 گیگ و 8گیگ
هم قیمت مموری باشه
در صورت خرید مموری
8 گیگ فضای اضافه با همون پول خردی
سرعت مموری کارت هم اینقدر بالا هست که اذیت نکنه
علی جان حرفت غیر منطقیه . من الان i8910 16 گیگ دارم که 2ماه پیش گرفتم 630 تومان خوب اون موقع که من گرفتم
8گیگ بود 590 تومان (البته بگم که من از رفقیم که عمده فروشه گرفتم چون واقعا 16 گیگ تو تهران گیر نمیاد)
خوب 40 تومان اختلاف داریم که من با انداختن یه مموری 16 گیگ . 8گیگ هم فضا بیشتر شما دارم که خیلی به دردم میخوره
چرا تفاوت قیمت این گوشی با 8910 خیلی نیست و یه 20 تونی هست علتش چیه این 12 هست و 8910 8 مگاپیکسل چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)