کیفییت صدای آینو عالیه ولی بلندیش خیلی نیست. البته نه که بگم ضعیفه ها.
هندزفری: هم بلندی هم کیفیت دیوونت میکنه
الان فکر کنم 450 باشه قیمتش. دیگه خود دانی. اگه صدای بلند میخوای چرا گوشی چینی نمیگیری؟
کیفییت صدای آینو عالیه ولی بلندیش خیلی نیست. البته نه که بگم ضعیفه ها.
هندزفری: هم بلندی هم کیفیت دیوونت میکنه
الان فکر کنم 450 باشه قیمتش. دیگه خود دانی. اگه صدای بلند میخوای چرا گوشی چینی نمیگیری؟
صدای بلند که میگم منظور مقایسه با صدای گوشی های نوکیا است اگه یادت باشه گوشیهای نوکیای قدیمی همیشه ولوم صداش از سونی اریکسون بالاتر بوده ولی من از ظاهر آینو خوشم اومده ولی تو شکم این بخرم یا دبلیو 995 یا قید سونی را بزنم و نوکیا بخرم .سامسونگ را هم اصلان قبول ندارم.برند گوشی هم برام مهمه.
تو راجع به دبلیو 995 اطلاعاتی داری که صداش با اینو برابری میکنه یا نه؟![]()
نه متاسفانه w995 نداشتم که بدونم.
حالا که اسم گوشی قدیمیارو آوردی بهت بگم نسبت به N73 و 5800 بلندیه صداش پائین تره ولی کیفیتش بهتره!
یک سؤال خیلی مهم
aino در حالته land scape کیبورد qwerty داره ؟؟؟
خیر نداره. فقط توی Opera mini کیبورد QWERTY داره که اونم به خاطر سایز صفحه و خازنی بودن زیاد کاربردی نیست!
آقا سعید رنگ مشکیش قشنگ تره یا سفیدش؟من سفیدش از نزدیک ندیده ام ولی مشکیشو دیدم محشر بود؟
یه سوال دیگه:صدای موزیک توی هدست چطوره توی جای شلوغ باشی بهت جواب میده؟
من امروز فردا حتما میخرمش چون از نظر ظاهری یه سر و گردن از امینا اچ دی بالاتره
یه سوال دیگه توی جاهای شلوغ باهاش فیلمبرداری کرده ای صدای فیلمش چطور بوده؟
پیشنهادت چیه آینو بخرم یا صبر کنم ساتیو پایین تر بیاد اونو بخرم؟
صفحه لمسیش خوبه؟هنگ نمیکنه؟در کل از گوشیت راضی هستی؟![]()
آقا سعید یه سوال دیگه دوام باطریش چطوره؟چند وقته گوشیو داری؟![]()
Last edited by tamhanks; 31-01-2010 at 07:57.
این دیگه سلیقه ایه ولی به نظرم سفیدش بهتره. مال خودم سفیدهآقا سعید رنگ مشکیش قشنگ تره یا سفیدش؟من سفیدش از نزدیک ندیده ام ولی مشکیشو دیدم محشر بود؟
عالی. از لحاظ موزیک و هندزفری و مشتقاتشیه سوال دیگه:صدای موزیک توی هدست چطوره توی جای شلوغ باشی بهت جواب میده؟نظیر نداره. تو جای شلوغ هم جواب میده
من تا حالا 1 بار تو جای شلوغ فیلبرداری کردم که بخاطر اینکه به منبع صدا خیلی نزدیک بودم به خرخر افتادیه سوال دیگه توی جاهای شلوغ باهاش فیلمبرداری کرده ای صدای فیلمش چطور بوده؟
والا نمیدونم. الان ساتیو 570تومنه ارزش خرید داره به شدت. اگه مشکل مالی نداری ساتیو بخر. نمیتونم بگم اینو بگیر یا اون!پیشنهادت چیه آینو بخرم یا صبر کنم ساتیو پایین تر بیاد اونو بخرم؟
تاچش که خوبه. راضی هستم. هنگ تا حالا نکردهصفحه لمسیش خوبه؟هنگ نمیکنه؟در کل از گوشیت راضی هستی؟
باطریش نسبت به بقیه گوشیای سونی اریکسون عالی نیست ولی بد هم نیستآقا سعید یه سوال دیگه دوام باطریش چطوره؟چند وقته گوشیو داری؟
فکر کنم 2ماهی بشه
سلام من فردا دارم می رم یه آینو بخرم(بالاخره بین اینو n97 مینی خودم رو راضی کردم آینو بگیرم)
چنتا سوال داشتم
1. سی پی یوش چه مدلیه فرکانسش چیه؟
2. منوی دوربین و قابلیتاش مثل اسمایل شاتر به اندازه ی کافی کار بردی هستن؟
3. عکساش قابل قبولن؟
4. فیلم برداریش چه طور؟
5. میکروفنش تو ضبط صدا به خر خر نمی افته؟
6. میشه از میکروفن هدست بلوتوسش برا ضبط صدا استفاده کرد یعنی تو دانشگاه بزاریش رو میزه استاد و بری سر جات بشینی و صداس استاد رو با میکرو فن هدست ضبط کنی؟ این یکی خیلی مهمه
7.سرعت گوشی و وضعیت هنگ کردنش چه طوره
8. وقتی از مانیتورش استفاده می کنی پایین بودن پیکسلش بیشتر اذیتت میکنه یا کنتراست و رنگ عالیش توجهتو جلب میکنه
9. برا اینکه با تاچش کار کنی چقدر باید به تاچش فشار بیاری منظورم انه که اگه لمسش کنی جواب میده یا حتمی باید رو مانیتور فشار بیاری تا بازخود نشون بده به خاطره خازنی بودنش دارم می پرسم
10. آخرین آپ دیتی که براش اومده چه ورژنیه؟ (منظورم همونیه که بازی لوکاروکو رو داره)
11. می شه باپلی استیشن ریموتش به PSP وصل شد ؟
12. منویه موزیک پلیر گوشی تا چه حد کاربردیه؟
13. تاثیر اکولایزر صداش تا چه حدیه قابل قبول هست؟
13. بیشترین رزولویشنی که تاحالا تو ودوپلیرش پخش کردی چقدر بوده؟
14. بیشترین حجم ودیو و عکس چی؟
15. تو نشون دادن عکسایه دوربینه خودش که مثل N86 تاخیره مرگ آور نداره؟
اگه بشه یه عکس از سستم اینفورمیشن گوشی برام بزار
یه عکسم از باطریه گوشیت تا فردا تقلبیشو بهم نندازن
Last edited by Hamid..God; 31-01-2010 at 23:37.
حمید جان عجیبه شما بین این 2 گوشی گیر کردی.پیشنهاد میکنم قبل از خرید یه دوری با گوشی بزنی.دلیلش رو خودمم نمیدونم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)