مشکل از محیط ورد شماست..
با صفحه کلید تست کنین..
مشکل از محیط ورد شماست..
با صفحه کلید تست کنین..
به خاطر برنامه babylon هست
برو از توی option ورد ، سمت چپ ، گزینه Add-Ins ، از اونجا babylon translator Addin رو غیرفعال کن
سلام
منم همين مشكل دارم همين كار كه گفتي هم انجام دادم منتها مشكل همجنان باقيست
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
اشتب مي كني بخدا مال منم همينطوره
من كه دانلود كردم و نصب هم كردم و در گزينه كمك هم نوشته كه اكتيو شد
ديگه كي مي گه اكتيو نمي شه؟![]()
نه ، ربطی به اکتیو بودن نداره
شما دقیقا چه کار کردی و هنوز مشکلت پابرجاست؟
ضمنا دوباره babylon رو باز کنی ، add-in اون هم دوباره فعال میشه
سلام
یکی لطف می کنه یه کرک واسه ورژن بتا رو بزاره؟
من یه کرک دارم کارم می کرد ولی جدیدا وقتی کرک رو اجرا می کنم انگار یه جور بکاپ گرفته بعد بر می گردونه دوباره کرک تعطیل میشه...
ممنون میشم کمک کنید
من این کاری که توی خود سایت گفته شده انجام دادم:
منظورم این کاره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های بالا به صورت مستقیم برای هر آی پی تا 24 ساعت مستقیم میمونه
x86
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x64
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by asklt; 27-04-2010 at 10:03.
Microsoft Office Professional Plus 2010 X86/X64 Retail MSDN FINAL
X86: 650MB | X64: 718MB
محتوای مخفی: Info
X86
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدX64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMicrosoft Office Professional Plus 2010 x86/x64 FINAL SILENT Install
X86: 691MB | X64: 769MB
x86
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدx64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL RTM VOLUME COMBO ENGLISH DVD FINAL X86/X64 | 1.5GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL RTM VOLUME COMBO ENGLISH DVD FINAL X86/X64 | 1.5GB
پست بالا به صورت مستقیم برای هر آی پی تا 24 ساعت مستقیم میمونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ADSLی به نظرم راحت ترین راه دانلود همین torrentش هست فقط مشکل اینه که فایل اریجینال MSDN هست و هیچ کرک و سریالی همراش نیست , دوستان اگر لطف کنن سریالش رو برام بزارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)