می گم این طراحی ها از تاتو خیلی بهتره هانوشته شده توسط Venus
اما من جایی ندیدم که به صورته حرفه ای انجامش بدن
تو بعضی از آرایشگاها یه کارایی می کنن اما خیلی سادست ... جایی رو سراغ دارید؟
![]()
می گم این طراحی ها از تاتو خیلی بهتره هانوشته شده توسط Venus
اما من جایی ندیدم که به صورته حرفه ای انجامش بدن
تو بعضی از آرایشگاها یه کارایی می کنن اما خیلی سادست ... جایی رو سراغ دارید؟
![]()
خالكوبي بي خطر:
امروزه ديگر نميتوان كسي را پيدا كرد كه با خطرات ناشي از خالكوبي آشنا نباشد. از آلودگي احتمالي سوزنهايي كه در اين كار مورد استفاده قرار ميگيرند و ميتوانند باعث انتقال بيماريهاي خطرناكي مثل ايدز و هپاتيت شوند تا خطر ناشي از رنگهايي كه در تاتو بكار ميروند. هم رنگهاي شيميايي و هم رنگهاي طبيعي كه در خالكوبي استفاده ميشوند، خطرناكند و ميتوانند سرطانزا باشند. به همين دليل اگر فكر كنيد كه خالكوبي با رنگهاي طبيعي و حتي حنا خطر كمتري دارد سخت در اشتباهيد، گاهي حتي رنگهاي طبيعي از رنگهاي شيميايي خطرناكتر هستند زيرا نسبت به آنها ساختمان شيميايي ثابتي ندارند و سريعتر تجزيه ميشوند و مواد مضر را وارد جريان خون ميكنند.
خالكوبي روي بدن چگونه به وجود آمد؟
ملّاحي كه آستين هايش را بالا زده و خالكوبي هاي بازويش را كه غالباً شكل يك لنگر كشتي يا قلب يا شعار و از اين قبيل چيزها دارد نشان مي دهد، در حقيقت، همان، آرايش بدني را به كار برده كه در زمان بشر اوليه هم متداول بوده است.
تاريخچه خالكوبي روي بدن به زمان هاي خيلي خيلي قديم برمي گردد. مصري ها و چيني هاي جنوبي، اهالي هند غربي و بعضي از كشورها از دير باز با خالكوبي آشنا بوده اند.
در آن روزگارها، هنر خالكوبي مهم و با اهميت قلمداد مي شده. زيرا اين كار با تشريفات زياد و استادانه اي همراه بود.
بوميان نيوزيلند صورت هايشان را با طرح هاي عجيب و غريب خالكوبي مي پوشاندند، و شايد هم بعضي هايشان هنوز اين كار را مي كنند.
در ژاپن، خالكوبي اشكالي مثل گلي داوودي، صورت اژدها و ساير چشم اندازها، ساليان دراز متداول مرسوم بوده است. خالكوب هاي ژاپني. حتي طرح يك لباس را به طرح كامل روي بدن بعضي از مشتريانشان نقاشي مي كرده اند.
سرخپوستان آمريكائي، از خالكوبي به عنوان اين كه افراد قبيله خودشان را از قبايل ديگر متمايز كنند، استفاده مي كردند. يعني هر قبيله خالكوبي هاي مخصوص به خود داشته است.
خالكوبي كردن در بسياري از جاهاي ديگر دنيا هم متداول بوده و حتي اهميت مذهبي و يا اجتماعي نيز داشته است. همچنين در بين بعضي از مردم، رسم بوده كه مثلاً تا وقتي كه دختران بدنشان را با طرح هاي زيبا خالكوبي نمي كرده اند، آمادگي براي ازدواج نداشته اند!
خالكوبي، در ميان عده اي از قبايل، به عنوان نشانه عزا و سوگواري هم به كار مي رفته است. بعضي ها هم براي اين كه به چشم دشمنانشان با شهامت تر بيايند و آنها را بيشتر بترسانند، دست به خالكوبي مي زده اند.
امروزه، خالكوبي به وسيله سوزن زدن پوست به صورت نقطه چين و خط، انجام مي گيرد، كه براي اين منظور از وسيله نوك تيز مثل يك سوزن استفاده مي كنند. جنس اين سوزن معمولاً از فولاد يا صدف يا استخوان است.
بعد از اين كه سوراخ ها را ايجاد كردند يك نوع ماده رنگي توي اين سوراخها گذاشته و به اين وسيله هر نقش و نگاري كه بخواهند به وجود مي آورند يك طريقه ديگر خالكوبي كه البته كمتر متداول است، عبارت از طريقه دوختن مي باشد. در اين طريقه، يك رشته نخي را كه در ماده رنگي زده اند از زير پوست مي گذارنند و به اين تريب هر شكلي را كه بخواهند روي بدن طراحي مي كنند.
من تازه عضو شدم
خوشحالم كه اين همه خانوم بدون جنگ و دعوا به بحث تبادل نظر پرداختن
راستي چرا زبونم لال بعضي جاها وقتي 5-4 تا خانوم پيشه همن در نهايت دلخوري و حرف و حديث پيش مياد ؟
متاسفانه تو خيلي از اداره ها و شركتها اينجوريه![]()
اون عكس كه مونيكا در موردش گفت توش آبي داره.....مگه حنا آبي هم هست ؟![]()
سلام من خيلي خيلي تازه واردم بهم خوش آمد نمي گين![]()
سلام عزيزم خوش اومدي خيلي زيادنوشته شده توسط کوثر
يادمه تا چند سال پيش خالكوبهي بشدت نهي شده بود. حتي مي گفتن كه هر كسي خالكوبي كنه تا وقتي اثراتش روي پوست هست نمي شه نماز خوند ( يعني وضوشون مشكل داره). ولي الان كسي چيزي نمي گه و تازه شرعي هم شده.
در كل من از خالكوبي متنفرم.
يك سوال به نظر شما فرصتهاي شغلي خانمها در مقابل اقايون چه طوره ؟
تازگي هركي از اقايون اين بحث را با من پيش كشيده مي گه همه فرصتهاي شغلي اخيرن مال خانمهاست اما من كه اصلا اين طور فكر نمي كنم
نوشته شده توسط magmagf
من كه فكر نميكنم فرصت شغلي خانومها بيشتر باشه يه كار هايي است كه واقعا" مردونه است و خانومها حتي فكرشم نميتونن بكنند
البته برعكسشم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)