شما واستا کشتی نزدیک شه بعد برادرت میره طرفش چند نفر رو میکشی یه توپ هست با اون میزنی کشتی رو غرق میکنی
شما واستا کشتی نزدیک شه بعد برادرت میره طرفش چند نفر رو میکشی یه توپ هست با اون میزنی کشتی رو غرق میکنی
دوئل ها سخت نیست ... فقط باید فاصله ی خودتون رو حفظ کنید و دستتون رو نزدیک اسلحه نگه دارید تا حد ممکن .. یعنی تا اخرین حد قبل از اینکه به شما با دستش اخطار بده ... سعی کنید با حرکت به راست و چپ هدف رو بین خود و دست راست مانیتور نگه دارید . یعنی هدف وسط باشه ...
من فقط یک بار تو دوئل اول و سوم مردم ...
سلام دوستان
اون کد exclusive content رو پیدا کردم. امتحان کنید کار میده. من هنوز ندیدم چیا اضافه شده
این کدش
735S653J
موفق باشید
بازی مثل نسخه قبلی روند داستانی عالی داره مخصوصا مراحل پایانی این بازی نشون داد که یک داستان خوب و روایت عالی چقدر در جذابیت بازی موثره طوری که کمبودهای اونو از بین میبره مثل طراحی بد sky box که سازنده ها با وجود گرافیک خوب بازی یک آسمان نه چندان جالب طراحی کردن و یا انیمیشن دویدن کاراکترها که انگار موقع دویدن رو زمین تکاف میکشن
یه سوال از کسانی که بازی تموم کردن juarez کشته نشد؟ چون تو نسخه قبلی حضور داشت
انیمیشن دویدن که خوب طراحی شده!!!؟؟انیمیشن دویدن کاراکترها که انگار موقع دویدن رو زمین تکاف میکشن
یه سوال از کسانی که بازی تموم کردن juarez کشته نشد؟ چون تو نسخه قبلی حضور داشتمحتوای مخفی: انتهای داستان
خوب داستان BiB مال قبل از شماره یک بازیه.
ازی در چه حدیه ؟
ارزش خریدن داره ؟
اصلا کلا سبکش چطوره ...؟
بله. به نظر من که واقعا ارزش خرید داره.
1 بازی سبک گانگستری اکشن شوتر.
من که پیشنهاد میکنم حتما بخریش.
سلام بچه ها من همین الان این بازی رو تموم کردم از صبح تا حالا پاش بودم تا تموم شدفکر میکنم همه ی مراحلش هم یادم باشه.هر سوالی داشتید بپرسید.میخوام حافظم رو آزمایش کنم.
بله مثل اینکه، بذارید بازی رو تموم کنیم بعد میایم با هم تکمیلش میکنیم ...
آها ... پس کشیشه که به اون سرخپوسته کمک میکنه تو یک همین Ray هست که به خاطر برادرش کشیش میشه ...
که اینطور ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)