عجب داستان باحالی بود...پس اونجا دزد بازاره..!
نمی تونستی اون ارتفیکت رو بهش ندی؟!مثلا به حرفش گوش ندی و خوت بری تحویلش بدی...!
یه کار دیگه هم میشد که قبلش یک سیو بکنی و وقتی حالت گرفته شد از اون یکی سیو بازی رو لود کنی
عجب داستان باحالی بود...پس اونجا دزد بازاره..!
نمی تونستی اون ارتفیکت رو بهش ندی؟!مثلا به حرفش گوش ندی و خوت بری تحویلش بدی...!
یه کار دیگه هم میشد که قبلش یک سیو بکنی و وقتی حالت گرفته شد از اون یکی سیو بازی رو لود کنی
چرا اتفاقا میشد بهش ندم ارتیفکتو , ولی خوب حالش بهمینه که نتیجه رو ببینی و برنگردی به عقب![]()
ماموریت های فرعی و اصلیش معلومه منظورم اینه که میشه ماموریتهای فرعی رو نریم.ما هم هیچی دیگه دست از پا درازتر اومدیم بیرون رفتیم سراغ یه ماموریت دیگه ! خوب بچه ها غصه ما به سر رسید استالکره به ویش مستر نرسید.... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین
....
یا داستان با انها هم گره خورده هستش.؟
آره به احتمال خیلی زیاد ماموریت های فرعی رو می تونید پس از پایان بازی تمام کنید ...
چون تو این نسخه قراره بعد از پایان یافتن بازی یه حالت free to play وجود داشته باشه که شروع می کنی به گشت گزار تو منطقه و فرعی هارو تموم می کنی ...
سلام
عجب کار اشتباهی کردی . من که استالکر باز نیستم هر چی گیر میاد جمع می کنم . تازه یکی دوتا استالکر دیگه رو کشتم و لختشون کردم رفت. هرچی داشتن و نداشتن رو ورداشتم. راستی کجا باید خرید و فروش کنم؟ تو همون کشتی بزرگه ؟ پیش کدومشون؟
البته اونا که با اینکارشون قبره خودشونو کندن !عمرا من دیگه به اینها رحم کنم
بابا گفتیم بیایم ثواب کنیم دیدم کباب شدیم ...
اون قضیه ای که شما می گی اون بحث تلکه هست که بنده سابق خیلی بهش ارادت داشتم حالا ایشاا... تو این نسخه هم ادامه خواهیم داد ...
ولی نباید از یک کنار همرو بکشی بابا ... همه از دستت کفری می شن میوفتن دنبالت باید ببینی کدوم گروهها تو بازی واست فایده دارن با همونا رفیق بمونی بقیه هم از کنارشون که رد شدی زیاد بهشون توجه نکن به دردسر کارت رو پیش می بری حال کردی هم یه جنگ را میندازی همرو که به جون هم انداختیخودتو می کشی کنار ... آخ حال میده
آره تو همون کشتی بزرگه دیگه تو همون حال اصلی که وارد میشی همون گوشی سمت چپ یارو وایستاده معمولا گرافیک صورت فروشنده ها از بقیه بالاتره چون مثلا یکی از شخصیت های مهم داستان هستن ...
این شکلی هم هست در ضمن :
![]()
Last edited by djmd; 18-10-2009 at 00:22.
سلامیه مشکلی که ممکنه بهش برخورد اینه که نور آفتاب اثرش دقیقا از 4 متر جلوتر شما مشخص میشه که اونو می تونین با یه دستور کوچیک حل کنین ....
بازی رو گرفتم
اون نوری هم که گفتید رو دارم
می تونم بپرسم چطوری می تونم برطرفش کنم ؟؟؟؟
باتشکر
ببخشید من این بازی رو از کدوم سایت میتونم به صورت پستی خرید کنم؟؟؟
قربونت سینا جان ...
داخل بازی که هستی کلید کنسول رو بزن همون ~ همیشگی ... وقتی اومد این متن رو تایپ کن ... البته خوبیه کنسولش اینه که اگر حروف دستور رو کم کم بزنی خودش دستور مورد نظر رو بهت نشون می ده حالا کار کنی متوجه خواهی شد ... دستور از این قراره »
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
مقدار دیفالتش رو 0.00004- هست که باعث میشه سایه به اون صورت نمایش داده بشه ...
در ضمن دوستانی که بازی رو از داخل ایران تهیه کردن به سایرین هم کمک کنن که از کجا بگیرن چون احتمالا این بازی طرفداران زیادی داره ولی خوب مشکل دسترسی دارن ... ولی دوستانی که مشهد هستن می تونن به خود من پیغام خصوصی بدن من خودم مشهد در خیابان سناباد در محل شرکتمون در خدمتشون هستم ..![]()
بچه ها من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم ! فقط میخوام بدونم این نسخه ای که در سطح بازار منتشر شده ، نسخه ی درست و کامل هستش ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)