تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 39 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 388

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب داستان باحالی بود...پس اونجا دزد بازاره..!
    نمی تونستی اون ارتفیکت رو بهش ندی؟!مثلا به حرفش گوش ندی و خوت بری تحویلش بدی...!
    یه کار دیگه هم میشد که قبلش یک سیو بکنی و وقتی حالت گرفته شد از اون یکی سیو بازی رو لود کنی

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدا لعنتش کنه عجب دروغ گویی بود طرف !!!
    آقا ما یه ماموریت گرفتیم تو همون منطقه ای که چندتا کشتی و قایق و اینهاست یارو بهمون گفت برو جایه فلان قایق یه نور عجیبی از طبقه بالا قایق می تابه ... ببین جریانش چیه .. هیچی ما هم رفتیم و خلاصه قایق رو پیدا کردیم به هر فیلمی بود رفتیم طبقه بالا دیدم به به بله ! یه آرتیفکت باعث ایجاد این نور بود هیچی دیگه شاد و خوشحال , اومدیم بیرون دیدیم یکی دم در وایستاده بدین صورت یا خدا تا 2 دقیقه پیش مگس پر نمیزد اینجا این از کجا پیداش شد ...
    هیچی دیگه خلاصه گفتیم چیه چی کار شده و اینها یارو گفت : آره دادشم مریض هست و نمی دونم دارو و دوا فایده نداره و اینها (ننه من غریبم بازی ) فقط با همین آرتیفکته کارش راه میوفته ما هم دلمون سوخت ! آرتیفکتو دادیم بهش دیدم یه هو سرشو انداخته پایین مثله چی داره می دوئه ! هیچی دیگه کنجکاو شدیم افتادیم دنبالش همینطور داش می رفت دیدم داره می ره سمت یکی از پایگاهها که من چند لحظه پیش اونجا بودم !!! دیدم رفت تو منم رفتم تو ... ا ا ا ا مرتیکه رو نگاه !! جلو چشمهای من آرتیفکت رو داد به اون یارو که ازش ماموریت گرفته بودم که پیدا کنم .. بله پولو گرفت و رفت اونور حالا من هرچه به یارو می گم اینو من پیدا کردم ... حالا یارو مسئول بار می گم ما این حرفا حالمون نیس اینجا تو zone قانون یه جور دیگس ! هر کی بیاره , پولو به همون میدیم ! هیچی دیگه بعد از یه ساعت ازین حرکتا و بی خیال شدیم رفتیم اونور دیدم مرتیکه دزد داره بهمون اینطوری می کنه
    ما هم هیچی دیگه دست از پا درازتر اومدیم بیرون رفتیم سراغ یه ماموریت دیگه ! خوب بچه ها غصه ما به سر رسید استالکره به ویش مستر نرسید .... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین ....
    ================================================== =============
    x_fashist_x :
    عجب داستان باحالی بود...پس اونجا دزد بازاره..!
    نمی تونستی اون ارتفیکت رو بهش ندی؟!مثلا به حرفش گوش ندی و خوت بری تحویلش بدی...!
    یه کار دیگه هم میشد که قبلش یک سیو بکنی و وقتی حالت گرفته شد از اون یکی سیو بازی رو لود کنی
    چرا اتفاقا میشد بهش ندم ارتیفکتو , ولی خوب حالش بهمینه که نتیجه رو ببینی و برنگردی به عقب

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ما هم هیچی دیگه دست از پا درازتر اومدیم بیرون رفتیم سراغ یه ماموریت دیگه ! خوب بچه ها غصه ما به سر رسید استالکره به ویش مستر نرسید .... ازین داستان ما درس بگیرین و حواستون باشه تو zone گول این استالکرها رو نخورین ....
    ماموریت های فرعی و اصلیش معلومه منظورم اینه که میشه ماموریتهای فرعی رو نریم.
    یا داستان با انها هم گره خورده هستش.؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ماموریت های فرعی و اصلیش معلومه منظورم اینه که میشه ماموریتهای فرعی رو نریم.
    یا داستان با انها هم گره خورده هستش.؟
    آره به احتمال خیلی زیاد ماموریت های فرعی رو می تونید پس از پایان بازی تمام کنید ...
    چون تو این نسخه قراره بعد از پایان یافتن بازی یه حالت free to play وجود داشته باشه که شروع می کنی به گشت گزار تو منطقه و فرعی هارو تموم می کنی ...

5. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خدا لعنتش کنه عجب دروغ گویی بود طرف !!!
    آقا ما یه ماموریت گرفتیم تو همون منطقه ای که چندتا کشتی و قایق و اینهاست یارو بهمون گفت برو جایه فلان قایق یه نور عجیبی از طبقه بالا قایق می تابه ... ببین جریانش چیه .. هیچی ما هم رفتیم و خلاصه قایق رو پیدا کردیم به هر فیلمی بود رفتیم طبقه بالا دیدم به به بله ! یه آرتیفکت باعث ایجاد این نور بود هیچی دیگه شاد و خوشحال , اومدیم بیرون دیدیم یکی دم در وایستاده بدین صورت یا خدا تا 2 دقیقه پیش مگس پر نمیزد اینجا این از کجا پیداش شد ...
    هیچی دیگه خلاصه گفتیم چیه چی کار شده و اینها یارو گفت : آره دادشم مریض هست و نمی دونم دارو و دوا فایده نداره و اینها (ننه من غریبم بازی ) فقط با همین آرتیفکته کارش راه میوفته ما هم دلمون سوخت ! آرتیفکتو دادیم بهش دیدم یه هو سرشو انداخته پایین مثله چی داره می دوئه ! هیچی دیگه کنجکاو شدیم افتادیم دنبالش همینطور داش می رفت دیدم داره می ره سمت یکی از پایگاهها که من چند لحظه پیش اونجا بودم !!! دیدم رفت تو منم رفتم تو ... ا ا ا ا مرتیکه رو نگاه !! جلو چشمهای من آرتیفکت رو داد به اون یارو که ازش ماموریت گرفته بودم که پیدا کنم .. بله پولو گرفت و رفت اونور حالا من هرچه به یارو می گم اینو من پیدا کردم ... حالا یارو مسئول بار می گم ما این حرفا حالمون نیس اینجا تو zone قانون یه جور دیگس ! هر کی بیاره , پولو به همون میدیم ! هیچی دیگه بعد از یه ساعت ازین حرکتا و بی خیال شدیم رفتیم اونور دیدم مرتیکه دزد داره بهمون اینطوری می کنه
    سلام
    عجب کار اشتباهی کردی . من که استالکر باز نیستم هر چی گیر میاد جمع می کنم . تازه یکی دوتا استالکر دیگه رو کشتم و لختشون کردم رفت. هرچی داشتن و نداشتن رو ورداشتم. راستی کجا باید خرید و فروش کنم؟ تو همون کشتی بزرگه ؟ پیش کدومشون؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    عجب کار اشتباهی کردی . من که استالکر باز نیستم هر چی گیر میاد جمع می کنم . تازه یکی دوتا استالکر دیگه رو کشتم و لختشون کردم رفت. هرچی داشتن و نداشتن رو ورداشتم. راستی کجا باید خرید و فروش کنم؟ تو همون کشتی بزرگه ؟ پیش کدومشون؟
    البته اونا که با اینکارشون قبره خودشونو کندن ! عمرا من دیگه به اینها رحم کنم بابا گفتیم بیایم ثواب کنیم دیدم کباب شدیم ...
    اون قضیه ای که شما می گی اون بحث تلکه هست که بنده سابق خیلی بهش ارادت داشتم حالا ایشاا... تو این نسخه هم ادامه خواهیم داد ...
    ولی نباید از یک کنار همرو بکشی بابا ... همه از دستت کفری می شن میوفتن دنبالت باید ببینی کدوم گروهها تو بازی واست فایده دارن با همونا رفیق بمونی بقیه هم از کنارشون که رد شدی زیاد بهشون توجه نکن به دردسر کارت رو پیش می بری حال کردی هم یه جنگ را میندازی همرو که به جون هم انداختی خودتو می کشی کنار ... آخ حال میده
    آره تو همون کشتی بزرگه دیگه تو همون حال اصلی که وارد میشی همون گوشی سمت چپ یارو وایستاده معمولا گرافیک صورت فروشنده ها از بقیه بالاتره چون مثلا یکی از شخصیت های مهم داستان هستن ...
    این شکلی هم هست در ضمن :
    Last edited by djmd; 18-10-2009 at 00:22.

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

یه مشکلی که ممکنه بهش برخورد اینه که نور آفتاب اثرش دقیقا از 4 متر جلوتر شما مشخص میشه که اونو می تونین با یه دستور کوچیک حل کنین ....
    سلام
    بازی رو گرفتم
    اون نوری هم که گفتید رو دارم
    می تونم بپرسم چطوری می تونم برطرفش کنم ؟؟؟؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید من این بازی رو از کدوم سایت میتونم به صورت پستی خرید کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بازی رو گرفتم
    اون نوری هم که گفتید رو دارم
    می تونم بپرسم چطوری می تونم برطرفش کنم ؟؟؟؟
    باتشکر
    قربونت سینا جان ...
    داخل بازی که هستی کلید کنسول رو بزن همون ~ همیشگی ... وقتی اومد این متن رو تایپ کن ... البته خوبیه کنسولش اینه که اگر حروف دستور رو کم کم بزنی خودش دستور مورد نظر رو بهت نشون می ده حالا کار کنی متوجه خواهی شد ... دستور از این قراره »
    r2_sun_depth_near_bias 0.00001

مقدار دیفالتش رو 0.00004- هست که باعث میشه سایه به اون صورت نمایش داده بشه ...

در ضمن دوستانی که بازی رو از داخل ایران تهیه کردن به سایرین هم کمک کنن که از کجا بگیرن چون احتمالا این بازی طرفداران زیادی داره ولی خوب مشکل دسترسی دارن ... ولی دوستانی که مشهد هستن می تونن به خود من پیغام خصوصی بدن من خودم مشهد در خیابان سناباد در محل شرکتمون در خدمتشون هستم ..

11. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بچه ها من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم ! فقط میخوام بدونم این نسخه ای که در سطح بازار منتشر شده ، نسخه ی درست و کامل هستش ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •